Maksullisia naisia las palmas

Ei vastausta Ei väliä Haluaa lisää lapsia: Ei varma Ei väliä On lemmikkejä: Ei vastausta Ei väliä Ammatti: Ei vastausta Ei väliä Tulot: Ei vastausta Ei väliä Koti: Ei vastausta Ei väliä Asun: Kuuba Ei väliä Koulutus: Espanja Ei väliä Uskonto: Leijona Leijona Henkilökohtainen  Rintaliivien kuppikoko: Ei vastausta Ei tiedossa Rinnan ympärysmitta: Ei vastausta Ei tiedossa Vyötärön ympärysmitta: Ei vastausta Ei tiedossa Lantion ympärysmitta: Ei vastausta Ei tiedossa.

Loma pattajalla tai shanghaissa tekee teräää Itselle kävi tuuri, löyty huippu vaimo kaapan piälle. Voin taatusti vannoa et ei länsimaalaisen tarvii kävellä 5 metriä pitempään Nanjing streetillä, kun on jo seuraa. Mutta ota vaimoksi kiinalainen tai filippi ni hyvin menee. Toivon sinun löytävän muutakin kuin kertalaakia.

No itse olen lauluäänellä ja tanssitaidolla varustettu Näillä eväillä vientiä on ollut joka reissulla ihan tarpeeksi, se on sittten itsestä kiinni miten pitkälle haluaa lomaromanssin kanssa mennä.

Aito rentous ja itsevarmuus auttaa asiaa. Jos "panonkipeys" paistaa läpi, ei ainakaan itseäni kiinnosta. Samalla mietin, miksi pitää lähteä Kanarialle saadakseen panot.

Itse panostaisin vähän pidemmän suhteen löytymiseen - kun tutustutaan pidemmän kaavan kautta niin myös ne ns. Akateemisena naisena pysyn itse kaukana miehistä, jotka kutsuvat itseään Äijäksi. Me rumat ja tyhmät juopotkin saadaan naista siellä, missä yölläkin on yli 30 astetta. Se on yksinomaan sinusta kiinni, löytyykö sitä sopivaa naista. Neuvoksi sanoisin kuitenkin, että liika humala voi pilata kaiken. Pistä kuule sormus, vasempaan sormeen niin johan rupee flaxi käymään Moro, aattelin laittaa tänne linkin kun ite ainakin löydettiin tuolta sivulta jätkäporukalle pirun hyvää infoo..

Suomestakin oli jo Helsingin ja Jyväskylän aikusviihde matkapoppaat siellä: Ennen kysyn taksikuskilta kuin menen jollekkin virussivustolle. Niin, ne tietää naispaikat paremmin kuin mikään nettisivu. Tuossahan on samassa kiinteistössä kuin Iskelmäbaari, mutta toiselta puolelta taloa huoravuokraamo, nimeä en nyt muista, mutta voin vilkaista kun kaljalle lähden. Talon kulmalta ei montaakaan metriä, punaisella paikan nimi kyltissä, raput alas, ja kauppaa hieromaan.

Kannattaa keskittyä omanikäisiin ja -tasoisiin. Jos on itse 40v, ei kannata yrittää nuoria tyttöjä. Jos on elämää nähnyttä ja sihteeriopiston sivuilla vierailevaa tyyppiä, voi asia olla astetta haastavampi. Hyvä ja asiallinen avaus. Yllättäen femakot ja homot ottavat hittiä.

Jätä valkoiset lehmät rauhaan. Ei ole ongelma Kanarian naisissa vaan ylipäätään suomalaisissa naisissa. Aivan kyrsiintyneitä jatkuvaan seksiobjektina olemiseen ja siihen, että miehet ruinaavat "vain" seksiä. Jos niitä ei kohtele pitkään kauniisti ja hyvin, ylitä heidän odotukset ja näytä että on jotain muuta kuin pelkän pillun perässä, ne ei lämpene.

Koska niin moni nainen on jätetty, hylätty ja nolattu monta kertaa ja ne joita ei vielä ole - niiden ystävättäret kyllä on joiden ensimmäinen neuvo aina uuden miehen kohdalla on: Kuulehan Viljo; ota oma muija mukaan, ehkä hän antaa? Vai sie oot naista vailla.. Aloita jo matkaa varatessa, osta ylimääräinen Kanarianmatka ja mainosta somessa. Näin saat Kanarialla hankittua halukkaan naisen Kanarialle. Hiukset tulee olla siististi. Ryhdin tulee olla hyvä liikkuessa. Ota matka laukkuusi mukaan kortsuja,hiiltyneitä polttopuita.

Kun lähdet hotellilta hiero kasvoihisi nokea niistä polttopuista runsaasti,sekä muuallekkin kehoasi,ei kun shortsit jalkaan ja paketti kortsua sekä kävely rannalle,johan alkaa tärppäämään!! Jos kaipaat pelkkää seksiseuraa niin rahallahan sitä saa. Sitä saattaa saada myös seikkailunhaluisista hieman löyhemmän moraalin omaavista naisista joita löytyy joka ikäluokassa varattuja ja vapaita.

Heilläkin on kuitenkin omat kriteerinsä eli ihan jokainen munakas ei kelpaa eikä pidäkään kelvata. Jos etsit naista joka sinuun ihastuisi, tykästyisi ja ehkä jopa rakastuisi niin katso peiliin. Tee itsestäsi ulkoisesti hieman viehättävämpi ja tämä tarkoittaa henkilökohtaista hygieniaa eikä plastiikkakirurgilla tai rasvaimussa käyntiä.

Opettele edes alkeelliset käytöstavat, ole kohtelias, ystävällinen ja luottamusta herättävä. Kohtele naista arvostavasti ja kunnioittavasti olipa hän sitten sulle yhden illon ilo, maksullinen ammattilainen tai ehkä se tuleva elämänkumppani.

Me naiset nimittäin olemme ihmisiä mekin eikä meidän tarvitse kaikkeen tyytyä ja kaikkea kestää. Meissä naisissa on myös korkean moraalin omaavia eli vaikka vastapuoli olisi kuinka herkullinen tapaus tahansa, ei heti ensimmäisillä kerroilla suuhun tuppautumista välttömättä haluta eikä todellakaan aiota peittoja puolitutun tai tuntemattoman kanssa heilutella. Millaisen naisen sinä haluat? Ihana 4 viikkoa Olen mies ja tulin 4 viikon matkalta Inglesistä.

Tanssimassa ym kävin tiuhaan Suomi-paikoissakin iloisella ja positiivisella asenteella hauskanpitoon. En ole tanssitaituri, en juo itseäni humalaan, keskustelen muusta kuin juomien hinnoista, olen huomaavainen - - - eikä ole pakkomielistä iskemistä. Teemaan liittyen sainko " naista"? Kuten Tinka kirjoitat arvostavasta kunnioituksesta - se on myös sitä, että lähdöt jatkoille tehdään niin ettei sitä muut huomaa.

Ja lyhyessä-kin ajassa ehtii "kokea" paljon halutessaan. Mikä oli nuorin keneltä sait ja oliko tyttö vai poika vai peräti kimppakivaa? Saitko naista vai saiko nainen sinua? Jihuu jos sinua onnisti ja sait banniskella naista tai hän sinua kuten haluatte, mutta mitä jäi "käteen" kuin korkeintaan tippuri, kuppa tai visväsyylä? Rakastuitko tai rakastuttiinko sinuun?

Tapaatteko vielä koskaan vai oliko se yhden illan kiksautus? Ihan sama, mutta romanttisena naisena haluaisin muutakin kuin vain puolihumalaisten puolituttujen nysväämistä.

Olenko siis liian vanhanaikainen vai ainoastaan vain pihtari kuten joskus olen kuullut itseäni kutsuttavan? Sorry babes, yhden illan ilkamointi sormuksilla tai ilman ei ole meidän kaikkien toiveiden täyttymys. Kyllä siellä on monenmaalaisia kotirouvia takapuoli paljaana odottamassa alapää- paljaana tuuppaajaa.

Myös miestä saat samalla kertaa ja voi olla vielä tiukempaa. Mutta pitää varoa, että ei hiekka kaiherra silmiä ja hierrä esinahkan alustaa siellä touhutessa.

Hikisessä ihossa deodorantti alkaa haista eltaantuneelle kärpäsmyrkylle, mulle mieluummin pestyt kainalot ja puhdas paita. Tiedättekö Las Palmasista mitään muuta menopaikkaa, kuin se Ankkuri? Siis jossa käy porukkaa ja voisi tutustua naisiin, ei välttämattä suomalaisiin, muutkin käy Ankkuri ei ole menopaikka, se on suomalaisten eläkeläisten kokoontumispaikka. Muutama vinkki Kanarialle ja muuallekin matkaaville suomimiehille. Kannataa opetella muutama kohtelias ja ehkä hieman romanttinenkin fraasi englanniksi.

Niillä juttu lähtee kulkemaan. Tässä hätäisemmille muutama hyväksi koeteltu keskustelun avaus. Lauseet ovat hyvin yksinkertaistettuja joten ne ymmärtää myös ulkomaalainenkin nainen. What kind of ass You have! Very magnificent isnt it! Voinko tarjota Teille jotain juotavaa?

Vitsitkin toimivat paremmin, jos ne kirjoittaa oikein. Jos eivät naiset tule vonkaamaan kotimaan baareissa niin eivät muuallakaan.

Ongelma ei ole kanariakeskeinen. Ehkäpä aloittaja on kuten me kaikki jossain asioissa, sokea jollekin epäedullisuudelle itsessään. Minulla se on liiallinen alkoholinkäyttö, lupaan yrittää parantaa tapojani. Olen 40 ja parikymppiset kaunottaretkin tuppaavat seuraan.

Vedä hanskaan, niin se helpottaa kummasta, eikä maksa paljoa. Sinä saat kyllä vain rahalla. Tätä aihetta on syytä käsitellä enemmän. Samanlaisia kokemuksia aloittajan kanssa, ikäkin suurin piirtein passaa. Pari vuotta sitten marraskuussa viimeksi Teneriffalla. Puertossa samassa hotellissa pari hieman nuorempaa ruotsalaista, kovin oli heilläkin ollut hiljaista naisseuran kanssa.

Toisen kanssa kävimme La Lagunassa ja jututimme baarissa paria ei enää mitään opiskelijaikäistä naista. Tai siis minä jututin, koska ruotsalainen ei puhunut espanjaa, eivätkä viimemainitut englantia. Suhtautuminen oli koko ajan jotenkin etäistä ja turhautuneelle ruotsalaiselle he nauroivat melkein päin naamaa. Halusivat itsestään kuvia, mutta akut olivat simahtaneet, joten otin omalla puhelimella kuvan, pari. Seuraavana päivänä tuli WhatsApp-viestiini vastaus, että lähetä kuvat.

Ihan noin vain, ei mitään tervehdystä tms. Mistä klubeja löytyy, ketkä ovat omistajia ja mitä niissä tapahtuu? Kysyimme myös niiden pelisäännöistä, käyttäjäkokemuksista ja turvallisuustekijöistä. Hollantilaista Christiaan Van Heumenia 44 ei uskoisi historiansa puolesta parinvaihtoklubin omistajaksi. Hollannissa kahdeksan vuotta ammattipoliitikkona ja vuosia lakia lukeneena kahden lapsen isänä hän kuitenkin pyörittää nyt Inglesin vanhinta 2 X 2 -nimistä parinvaihtoklubia.

Lasten syntymän myötä päätimme vaihtaa Lanzaroten Gran Canariaan ja avata lähinnä harrastuspohjalta pienimuotoisen parinvaihtoklubin," Christiaan valottaa bisneksensä syntyvaiheita. Englantilaiset Jeff 59 ja Jill 56 ovat tulleet viettämään perjantai-iltaa monilta vuosilta tuttuun tapaansa Christiaanin klubille.

Pariskunta on ollut yhdessä yli 20 vuotta, ja he ovat hakeneet parinvaihtoklubeilta lisää virtaa seksielämäänsä. Sijoittajana toimiva Jeff, ja pankkialalla työskentelevä Jill painottavat, etteivät ammattinimikkeet tai sosiaalinen tausta vaikuta millään muotoa siihen kenen kanssa seksiä haluaa harrastaa. Jotkut tulevat tänne harrastamaan seksiä vain keskenään, jotkut vain katsomaan, ja jotkut harrastavat seksiä isommassakin porukassa," Jill selvittää paljastaen samalla, ettei mielellään harrasta seksiä itseään vanhempien miesten kanssa.

Christiaan komppaa Jilliä kertomalla, että monille parinvaihtoklubi on myös elämäntapa, minne tullaan tapaamaan tuttuja vuosien takaa, ja tapaamaan uusia tuttavuuksia ilman, että välttämättä harrastetaan seksiä laisinkaan. Pidän kuitenkin eniten Christiaanin paikassa torstai-illasta, sillä silloin kaikki ovat alastomia, ja viimeinenkin työrooli katoaa vaatteitten mukana pukukaappiin, hän kehuu. Elena, kuten muutkaan sinkkunaiset, ei joudu maksamaan Christiaanille sisäänpääsymaksua, kuten eivät pariskunnatkaan.

Hieman Elenan saapumisen jälkeen ovisummeria soittaa poliisina toimiva Miguel 30 , joka joutuu muiden yksinään klubille tulevien miesten tapaan maksamaan 30 euron sisäänpääsymaksun, mikä sisältää yhden ilmaisen drinkin baaritiskiltä.

Lisäksi klubillani ei hyväksytä miesten välistä seksiä yleisissä tiloissa, eikä tämän seitsemän toimintavuoden aikana homoseksuaalimiehistä ole ollut harmia," Christiaan selvittää.

Vuositasolla joudun poistamaan ainoastaan muutamia asiakkaita kesken illan. Mustasukkaisuuden lisäksi poistettavaksi joutuvat liian humalaiset asiakkaat, tai ne, jotka eivät kunnioita klubin periaatetta: Ei tarkoittaa aina EI.

Eli jos joudut torjutuksi, asiakkaana sinun tulee se nurisematta hyväksyä," hän painottaa. Kesken Jillin ja Jeffin haastattelun, vain varttitunnin klubilla olleet Elena ja Miguel löytävät toisensa.

Pari suuntaa touhu-alueelle harrastamaan seksiä tehden seuraa puolenkymmenelle pariskunnalle ja muutamalle sinkkumiehelle, jotka siellä jo ovat. Ensikertalaisille parivaihdosta kiinnostuneille Christian antaa hyvän vinkin: Esittelemme uusille asiakkaille ensin tilamme, jotta tulijat tietävät, mitä meiltä löytyy. Sen jälkeen annamme vaatteita ja tavaroita varten lukkokaapin avaimet ja pyyhkeet. Avain kannattaa säilyttää huolella ranteessa, sillä sen numero on myös asiakkaan laskun numero.

Useimmat tykkäävät aloittaa illan juomatilauksella ja näin he tutustuvat samalla muihin asiakkaisiin. Juomien hinnat ovat selkeästi esillä, ja lasku maksetaan kerralla pois lähdettäessä, kaapin avaimen luovutuksen yhteydessä. Christiaan kiertää työntekijänsä kanssa vielä kertaalleen touhu-alueen keräämällä pyyhkeet pestäväksi ja desinfioitavaksi seuraavia asiakkaita varten.

Kauppakeskus Citassa sijaitseva parinvaihtoklubi Secret on uusin ja neliöiltään suurin alan klubi Inglesissä. Kuubalaisen Julianin 25 omistama klubi on ollut toiminnassa pari vuotta. Kiireinen Julian ei ehdi esittelykierrosta tekemään, mutta saamme tutut oppaat, kun Christiaanin klubilta Segretiin jatkoille saapuneet Elena ja Miguel suostuvat esittelykierrokselle.

Pääbaaritiskin luona tankotanssipaikalla meno on selvästikin railakkaampaa kuin Christiaanin 2 X 2: Tangon ympärillä pyörii kolme puolialastonta naisasiakasta sekä kaksi kohtalaisessa humalatilassa olevaa miestä, jotka yrittävät saada naisia riisumaan loputkin vaatteensa pois. Elena ja Miguel esittelevät erilaisia touhuhuoneita, joita tuntuu olevan lisää jokaisen nurkan takana. Secretissä on iso poreamme, jossa parhaillaan muutamat parit harrastavat seksiä. Toisella saarella poliisina työskentelevän Miguelin mielestä Secretin paras puoli on siinä, että tilojen puolesta valinnanvaraa seksin harrastamiseen löytyy.

Maksullisia naisia las palmas -

Täällä poimit miehistä parhaat. Akateemisena naisena pysyn itse kaukana miehistä, jotka kutsuvat itseään Äijäksi. Viehättävä Ei väliä Elämäntapa  Juo: Tee itsestäsi ulkoisesti hieman viehättävämpi ja tämä tarkoittaa henkilökohtaista hygieniaa eikä plastiikkakirurgilla tai rasvaimussa käyntiä. Ulkomaalaisen kanssa yhtään pidempään juttelemassa nähdystä naisesta jupistaan selän takana pahaa.

Paras ostospaikka on kuitenkin shoppailukatu Mesa y Lopez, jossa on kaikki merkkiliikkeet, joita voit toivoa. Jokavuotiset karnevaalit Gran Canarialla Playa del Inglesissa ovat maaliskuun Kadut täyttyvät bailaajista, karnevaalikulkueista ja tapahtumista, joihin jokainen voi ottaa osaa. Suosituimmat yökerhot ovat Pacha ja Avelon, jotka ovat myös paikallisten suosiossa. Isoja kaupunkeja hieman rauhallisemmassa Gran Canarian Puerto Ricossa on leppeä yöelämä.

Ostomahdollisuudet keskittyvät ostoskeskuksiin, joita on muutamia. Puerto Rico on rantaa rakastavien ykkösvalinta, sillä aallotkin pysyvät kurissa. Kanarian saarten suurin ostoskeskus La Villa sijaitsee Cruzissa. Ei vastausta Ei väliä Haluaa lisää lapsia: Ei varma Ei väliä On lemmikkejä: Ei vastausta Ei väliä Ammatti: Ei vastausta Ei väliä Tulot: Ei vastausta Ei väliä Koti: Ei vastausta Ei väliä Asun: Kuuba Ei väliä Koulutus: Espanja Ei väliä Uskonto: Leijona Leijona Henkilökohtainen  Rintaliivien kuppikoko: Ei vastausta Ei tiedossa Rinnan ympärysmitta: Ei vastausta Ei tiedossa Vyötärön ympärysmitta: Ei vastausta Ei tiedossa Lantion ympärysmitta: Ei vastausta Ei tiedossa.

Kun "heti ekana" kysyy, saako muutakin kuin olla ilman, saa varmasti. Voi kyllä joutua kysymään moneltakin. Jos jää arvailun varaan, voi jäädä ilman. Oletusarvona tässä on, että se hankkijalippis on vaihdettu siistiin asuun, humala ei ole ylimitoitettu, tanssitaito on jonkinlainen ja kyselijä ole ihan paikan rumin mies. Ei ainakaan hankkijalta kun sitä eioo ollu olemassa 20 vuoteen?

Tuoltahan niitä saa, on aika tyyris hinta: Vielä teiltä unohtui ylitsepursuavan itsevarmantunkeileva sössötys, keinotekoinen ulkoinen olemus, todellinen puhtaus ja siisteys ei deodorantti paskaa poista. Rehentely ei sovi kuvioon, mutta pienet eleet ja arka katsekontakkti joka antaa vähän eksyneen tuntuisen viestin.

Mutta jos on vanhahkon oloinen iästä huolimatta, saanut perinnöksi tylsän näköisen naaman ja läskiä keskikehoon, on kaikki sata kertaa vaikeampaa, kansallisuudesta riippumatta, puolin ja toisin. Mutta kaikkihan kaipaavat samoja asioita, noin keskimäärin.

Onnea matkaan, meille variksenpelättimille! Kyllä sieltä naista saa. Koeta vaikka uimarannalla pullistella hauista. Hih hih ,olipas hauska ketju.. Taitaa olla että kyllä se vakka kantensa valitsee kuitenkin ,ei hätiä mitiä..

Siellä istua repsottaa Hilima jolla vähän käytössä kulunut vekkihame ja rippikoulu ajoilta se pusero.. Permanetti lipsahti vähän kuivksi ja siitä johtuen röllikampaus päässä.. Naama punoittaa auringosta ja vieno hiki leijailee kainaloiden tienoilla.. Kohta mennään Mikin laulaman sinisen huivin tahtiin niin että savu tupruaa apilaniityn vinolla lattialla.. Sitten loppu onkin pelkkää historiaa.. Tästä ei sitten kannata kenenkään hernettä nokkaansa tempaista kun tämä on ihan omaa mielikuvitustani..

Aikoinaan Mimmi oli laittanut Tiffanyn baariin kuppiin herneitä josta voi sitten napata vaikka sinne nenäänsä jos meno ei miellyttänyt, Olen toki kielitaitoinen ja korkeakoulututkinnonb omaava perusÄijä joka kykene fiksuun kuskusteluun englanniksikin.

Toki yksi tapaus on ollu Apilaniityssä, mutta ajattelin vähän että jos sitä yhtä suomibaaria ei lasketa,niin mitenkä muuten? EI ne muunmaalaiset suomalaista katso ja paikalliset vielä vähemmän. Siis tähänkö tää menee, ensikerralla Apilaniittyä jokapäivä viikon verran ja sitten jos ei natsaa ni sitten sille kuuluisalle Las Palmasin hutsuKadulle jossa saa 30 eurolal pussit tyhjäksi?

Tarkan kadun osoitteen saa surffaaja vaikka sihteeriopiston sivuilta kun löytää oikean blogin. EI mulla mitään hankkijan lippistä ole ja kai mä osaan pukeutua ja jutella,mutta silti niin saakelin vaikeaa Unohda noi kanariat ja lähde aasiaan. Loma pattajalla tai shanghaissa tekee teräää Itselle kävi tuuri, löyty huippu vaimo kaapan piälle. Voin taatusti vannoa et ei länsimaalaisen tarvii kävellä 5 metriä pitempään Nanjing streetillä, kun on jo seuraa. Mutta ota vaimoksi kiinalainen tai filippi ni hyvin menee.

Toivon sinun löytävän muutakin kuin kertalaakia. No itse olen lauluäänellä ja tanssitaidolla varustettu Näillä eväillä vientiä on ollut joka reissulla ihan tarpeeksi, se on sittten itsestä kiinni miten pitkälle haluaa lomaromanssin kanssa mennä. Aito rentous ja itsevarmuus auttaa asiaa.

Jos "panonkipeys" paistaa läpi, ei ainakaan itseäni kiinnosta. Samalla mietin, miksi pitää lähteä Kanarialle saadakseen panot. Itse panostaisin vähän pidemmän suhteen löytymiseen - kun tutustutaan pidemmän kaavan kautta niin myös ne ns.

Akateemisena naisena pysyn itse kaukana miehistä, jotka kutsuvat itseään Äijäksi. Me rumat ja tyhmät juopotkin saadaan naista siellä, missä yölläkin on yli 30 astetta. Se on yksinomaan sinusta kiinni, löytyykö sitä sopivaa naista. Neuvoksi sanoisin kuitenkin, että liika humala voi pilata kaiken.

Pistä kuule sormus, vasempaan sormeen niin johan rupee flaxi käymään Moro, aattelin laittaa tänne linkin kun ite ainakin löydettiin tuolta sivulta jätkäporukalle pirun hyvää infoo.. Suomestakin oli jo Helsingin ja Jyväskylän aikusviihde matkapoppaat siellä: Ennen kysyn taksikuskilta kuin menen jollekkin virussivustolle. Niin, ne tietää naispaikat paremmin kuin mikään nettisivu. Tuossahan on samassa kiinteistössä kuin Iskelmäbaari, mutta toiselta puolelta taloa huoravuokraamo, nimeä en nyt muista, mutta voin vilkaista kun kaljalle lähden.

Talon kulmalta ei montaakaan metriä, punaisella paikan nimi kyltissä, raput alas, ja kauppaa hieromaan. Kannattaa keskittyä omanikäisiin ja -tasoisiin. Jos on itse 40v, ei kannata yrittää nuoria tyttöjä. Jos on elämää nähnyttä ja sihteeriopiston sivuilla vierailevaa tyyppiä, voi asia olla astetta haastavampi.

Hyvä ja asiallinen avaus. Yllättäen femakot ja homot ottavat hittiä. Jätä valkoiset lehmät rauhaan. Ei ole ongelma Kanarian naisissa vaan ylipäätään suomalaisissa naisissa. Aivan kyrsiintyneitä jatkuvaan seksiobjektina olemiseen ja siihen, että miehet ruinaavat "vain" seksiä. Jos niitä ei kohtele pitkään kauniisti ja hyvin, ylitä heidän odotukset ja näytä että on jotain muuta kuin pelkän pillun perässä, ne ei lämpene. Koska niin moni nainen on jätetty, hylätty ja nolattu monta kertaa ja ne joita ei vielä ole - niiden ystävättäret kyllä on joiden ensimmäinen neuvo aina uuden miehen kohdalla on: Kuulehan Viljo; ota oma muija mukaan, ehkä hän antaa?

Vai sie oot naista vailla.. Aloita jo matkaa varatessa, osta ylimääräinen Kanarianmatka ja mainosta somessa. Näin saat Kanarialla hankittua halukkaan naisen Kanarialle. Hiukset tulee olla siististi. Ryhdin tulee olla hyvä liikkuessa.

Ota matka laukkuusi mukaan kortsuja,hiiltyneitä polttopuita. Kun lähdet hotellilta hiero kasvoihisi nokea niistä polttopuista runsaasti,sekä muuallekkin kehoasi,ei kun shortsit jalkaan ja paketti kortsua sekä kävely rannalle,johan alkaa tärppäämään!! Jos kaipaat pelkkää seksiseuraa niin rahallahan sitä saa. Sitä saattaa saada myös seikkailunhaluisista hieman löyhemmän moraalin omaavista naisista joita löytyy joka ikäluokassa varattuja ja vapaita. Heilläkin on kuitenkin omat kriteerinsä eli ihan jokainen munakas ei kelpaa eikä pidäkään kelvata.

Jos etsit naista joka sinuun ihastuisi, tykästyisi ja ehkä jopa rakastuisi niin katso peiliin. Tee itsestäsi ulkoisesti hieman viehättävämpi ja tämä tarkoittaa henkilökohtaista hygieniaa eikä plastiikkakirurgilla tai rasvaimussa käyntiä. Opettele edes alkeelliset käytöstavat, ole kohtelias, ystävällinen ja luottamusta herättävä. Kohtele naista arvostavasti ja kunnioittavasti olipa hän sitten sulle yhden illon ilo, maksullinen ammattilainen tai ehkä se tuleva elämänkumppani.

Me naiset nimittäin olemme ihmisiä mekin eikä meidän tarvitse kaikkeen tyytyä ja kaikkea kestää. Meissä naisissa on myös korkean moraalin omaavia eli vaikka vastapuoli olisi kuinka herkullinen tapaus tahansa, ei heti ensimmäisillä kerroilla suuhun tuppautumista välttömättä haluta eikä todellakaan aiota peittoja puolitutun tai tuntemattoman kanssa heilutella.

Millaisen naisen sinä haluat? Ihana 4 viikkoa Olen mies ja tulin 4 viikon matkalta Inglesistä. Tanssimassa ym kävin tiuhaan Suomi-paikoissakin iloisella ja positiivisella asenteella hauskanpitoon. En ole tanssitaituri, en juo itseäni humalaan, keskustelen muusta kuin juomien hinnoista, olen huomaavainen - - - eikä ole pakkomielistä iskemistä. Teemaan liittyen sainko " naista"? Kuten Tinka kirjoitat arvostavasta kunnioituksesta - se on myös sitä, että lähdöt jatkoille tehdään niin ettei sitä muut huomaa.

Ja lyhyessä-kin ajassa ehtii "kokea" paljon halutessaan. Mikä oli nuorin keneltä sait ja oliko tyttö vai poika vai peräti kimppakivaa? Saitko naista vai saiko nainen sinua? Jihuu jos sinua onnisti ja sait banniskella naista tai hän sinua kuten haluatte, mutta mitä jäi "käteen" kuin korkeintaan tippuri, kuppa tai visväsyylä?

Rakastuitko tai rakastuttiinko sinuun? Tapaatteko vielä koskaan vai oliko se yhden illan kiksautus? Ihan sama, mutta romanttisena naisena haluaisin muutakin kuin vain puolihumalaisten puolituttujen nysväämistä. Olenko siis liian vanhanaikainen vai ainoastaan vain pihtari kuten joskus olen kuullut itseäni kutsuttavan?

Sorry babes, yhden illan ilkamointi sormuksilla tai ilman ei ole meidän kaikkien toiveiden täyttymys. Kyllä siellä on monenmaalaisia kotirouvia takapuoli paljaana odottamassa alapää- paljaana tuuppaajaa. Myös miestä saat samalla kertaa ja voi olla vielä tiukempaa.

Mutta pitää varoa, että ei hiekka kaiherra silmiä ja hierrä esinahkan alustaa siellä touhutessa. Hikisessä ihossa deodorantti alkaa haista eltaantuneelle kärpäsmyrkylle, mulle mieluummin pestyt kainalot ja puhdas paita.

Pääbaaritiskin luona tankotanssipaikalla meno on selvästikin railakkaampaa kuin Christiaanin 2 X 2: Mutta pitää varoa, hieronta tallinna pillu levällään ei hiekka kaiherra silmiä ja hierrä esinahkan alustaa siellä touhutessa. Gran Canaria Moro Millasta mahtaa olla tarjonta nyt tuolla? Hiukan ennen kello yhtä myös Jeff ja Jill suuntaavat touhupuolelle, minne kaikki muutkin klubin asiakkaat ovat menneet. Kohtele naista arvostavasti ja kunnioittavasti olipa hän sitten sulle yhden illon ilo, maksullinen ammattilainen tai ehkä se tuleva elämänkumppani. Jos "panonkipeys" paistaa läpi, ei ainakaan itseäni kiinnosta.