Jyväskylän hierontakoulu suomi elokuvat

jyväskylän hierontakoulu suomi elokuvat

Kiinnostavia elokuvia riittää kokeneen yrittäjän mielestä nykykäytännöillä vain syksyn muutamille kuukausille. Keskustelun intiaanpäähineen käytöstä ohjelmassa aloitti Petra Laiti Twitterissä. Hän korostaa kuitenkin puhuvansa omissa nimissään, ei edustavansa saamelaisia. Jyväskyläläinen Vakiopaine-baari on säilynyt lähes muuttumattomana yli 25 vuotta. Maailma ympärillä on muuttunut.

Toimittaja Juha Mäkisen toimittama baarin juhlakirja, Vakiopaineesta, rakkaudella, kertoo paljon paikan merkityksestä kulttuurielämysten mahdollistajana. Toisaalta myös siitä suuresta kaipuusta, jota Jyväskylästä muualle muuttaneet paikkaa kohtaan tuntevat. Kirja syntyi yhteisöllisesti, niin kuin Vakiopaineelle sopii, yli ihmisen toimesta. Joukkorahoitustakin kerättiin ja saatiin.

Mikko Maasola haastattelee Mäkistä. Saarijärvellä majaileva Ville Ojanen on kansanmusiikin suurlähettiläs. Kaustisilla jo vaippaikäisenä etnomusiikissa uitettu Ojanen on esiintynyt viulullaan yli sadalla levyllä ja julkaissut neljä sooloalbumia. Tämän lisäksi mies on intohimoinen opettaja, jolla on pedagogina selvä missio.

Se, että kansanmusiikki on Suomessa valahtanut undergroundiksi, johtuu Ojasen mielestä liian akateemisesta suhtautumisesta soittamiseen. Tekninen osaaminen ei verevässä etnomusiikissa riitä. Museojunaharrastus ei ole vain vanhojen ukkojen puuhaa. Haapamäen museoveturiyhdistys juhlii vuotista historiaansa matkaamalla vanhalla rautatiemateriaalilla pitkin Suomea.

Pikkarainen on saanut yhdistyksen asiakaspalvelupäällikkönä säätää reittiä ja varmistaa vaunujen kuntoa tunteja laskematta. Mikko Maasola tapasi Haapamäen junavarikolla touhukkaan nuoren miehen. Aku Vallenius aloitti JYPin toimitusjohtajana kesäkuun alussa.

Kesä oli kovan työn aikaa, ja nyt tahti kiihtyy, kun liiga on pyörähtänyt käyntiin. Katsojia otteluihin on saatu enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Vallenius luottaa JYP-yhteisöön ja nimittääkin ottelutapahtumaa leirinuotioksi, jonka ympärillä jokaisen osallistujan tulisi viihtyä. Petäjävedeltä kotoisin oleva, nykyisin espoossa asuva kokki, ravintoasiantuntija Satu Malinen hurahti raakaruokaan huomattuaan sen hyvät vaikutukset omassa kropassaan.

Mieliala parani ja enrgisyys lisääntyi Sadun alettua syödä kuumentamatonta ruokaa. Titta Puurunen pistäytyi Sadun entisellä kotitilalla Petäjävedellä ja selvitti, mistä raakaruuassa on kyse. Laukaassa valmistettiin kiloa rosvopaistia veteraaneille.

Marja Roiha tapasi paistinvalmistusta johtavan Kalevi Rönnqvistin. Venäjän, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki kulkeva Sininen on monien toiveiden tie. Siitä on toivottu myös valtaväylää, joka houkuttelisi kauniiden pohjoisten maisemiensa ansiosta matkaajia.

Osin toive onkin toteutunut, mutta tien kunto jättää vielä paljon toivomisen varaa. Virpi Kotilainen vie meidät läpi sinisen tien Suomesta Ruotsin kautta Norjaan ja tapaamaan ihmisiä tien varrelta. Jyväskylän MM-rallin automäärä pieneni edellisistä vuosista talouden ja sääntömuutosten vuoksi.

WRC-autojen määrä kuitenkin kasvoi muutamalla. WRC-auton saa tänä vuonna jälleen alleen myös Jarkko Nikara. Hänellä on nyt näytön paikka. Vaajakosken Hupelissa ekaluokkalaisten vanhempia ihmetyttää Jyväskylän kaupungin uusi linjaus. Ennen vaarallisesta koulureitistä tulikin turvallinen. Eskarilaisten osalta sama reitti on tulkittu niin vaaralliseksi, että lapsille tarjotaan kyyti. Tämän Kylän Tarinat vie meidän nyt Mäki-Mattiin. Kelanauhuri taltioi anekdootteja Mäki-Matin ikiomista kauniista ja rohkeista, erikoisista ihmisistä.

Keitä olivat Vanhapoika, Västäräkki ja Rantasen sotaväki? Tänään ensimmäisessä osassa kuulemme Jyväskylän mahtisuvuista. Rauni Oksasella on vuosia ollut Lannevedellä veikeitä naapureita. Tänä talvena ilona on ollut peräti kolme leikkisää saukkoa. Raunille rimpautti torstaiaamuna Esko Pulliainen.

Keramiikkataiteilija Ritva-Sofia Lintu herättää Kalevalan naishahmot eloon. Naisten lisäksi myös Kullervon hahmo on saanut tulkinnan rakukeramiikkana. Matti Nykänen istuu vankilatuomiotaan Laukaassa avovankilassa. Hän työskentelee muun muassa pitämällä kiinteistöä kunnossa ja hoitaa jääkiekkokaukaloa. Vapaaksi hän pääsee kesäkuussa. Anna palautetta Yle Areenasta.

Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Lakkiaispäivän aamun voi ottaa myös rennosti - Piispasilla käherrettiin tukkaa ja isä lähti jääkaapin hakuun 5 min la 2. Copyright © Jyväskylän kaupunki Sivun alkuun Tietoja sivustosta. Verkkopalvelut Kirjastossa tapahtuu Lapsille ja kasvattajille Kokoelmat Liikunta ja ulkoilu Liikuntapalvelut Liikuntapaikat ja tilavaraus Ulkoilu ja virkistys Ohjattu liikunta Liikunta- ja urheiluseurat Liikuntalaturi Ulos-sivusto Matkailu Tapahtumakaupunki Jyväskylä Tapahtumakalenteri Tapahtuman järjestäjälle Isommat toistuvat tapahtumat Jyväskylässä Messut Museot ja galleriat Jyväskylän taidemuseo Grafiikka- ja valokuvauskeskus Ratamo Keski-Suomen museo Suomen käsityön museo Alvar Aalto -museo Yliopiston museot: Soihtu ja luontomuseo Suomen ilmavoimamuseo Teatteri ja musiikki Jyväskylä Sinfonia Jyväskylän kaupunginteatteri Kulttuuri Kulttuuripalvelut Kulttuurihakemisto Taiteen perusopetus Tilahaku - kokous- ja juhlatiloja Julkiset taideteokset Prosenttikulttuuri.

Hae omakotitonttia Aiotko rakentaa? Palvelupiste Hannikainen auttaa eteenpäin Vesi ja sähkö ja lämpö Lähde ulos! Eläinlääkäripäivystys Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Yrityspalveluseteli Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Hae varhaiskasvatukseen Varhaiskasvatuksen asiakaspalvelu Perusopetuksen asiakaspalvelu Koulujen työ- ja loma-ajat Opiskelijalle Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Omahoitoa ja terveysneuvoja Takaisinsoittopyyntö verkossa Valinnanvapaus Jyväskylässä Perhekompassi Lapsiperheiden varhaisen tuen palvelut Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä.

Jyväskylän kaupunki » Kotiseutupäivät Jyväskylässä » Ohjelma.

jyväskylän hierontakoulu suomi elokuvat

Jyväskylän hierontakoulu suomi elokuvat -

Sulje cross Episodi sähköpostiisi! Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Omahoitoa ja terveysneuvoja Takaisinsoittopyyntö verkossa Valinnanvapaus Jyväskylässä Perhekompassi Lapsiperheiden varhaisen tuen palvelut Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Etkö pääse osallistumaan ohjelmaan Jyväskylässä? Hän työskentelee muun muassa pitämällä kiinteistöä kunnossa ja hoitaa jääkiekkokaukaloa. Raunille rimpautti torstaiaamuna Esko Pulliainen. Chanin manageri vakuutti hänet yrittämään vielä kerran luvun lopussa, joten toimintatähti teki Rush Hourin. Kukapa ei lämmittäisi saunaa hierontapalkalla? Riina Mäentausta tapasi herrat Radio Suomen lauantailähetyksessä treenamassa: Eläinlääkäripäivystys Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Yhdessä miehet ovat järjestäneet tempauksia, joissa on tullut takkiinkin. Kelanauhuri taltioi anekdootteja Mäki-Matin ikiomista kauniista ja rohkeista, erikoisista ihmisistä.