Seksiseuraa rovaniemi miltä orgasmi tuntuu

seksiseuraa rovaniemi miltä orgasmi tuntuu

Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla! Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat!

Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus. Ei liene uutinen, että mitä enemmän juo alkoholia, sitä suuremmaksi kasvaa riski kuolla nuorempana tai sairastua syöpään.

Se saattaa kuitenkin yllättää, että riski on tuoreen tutkimuksen perusteella pienempi niillä, jotka juovat vähän — yhdestä kolmeen alkoholijuomaa viikossa — kuin niillä, jotka eivät juo koskaan. Humalainen nainen kosi ystäväänsä saatuaan kyydin kotiin, mutta ei saanut mieleistä vastausta. Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa. Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin.

Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään. Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle.

Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Mut haluaisin kuulla että miten te muut kuvailisitte orgasmejanne? Matkalla Alabamaan , Olen kaksi kertaa saanut nykyisen ainoa jonka kanssa olen todella saanut rakkaani kanssa sellaisen orgasmin että kyyneleet valuivat silmistäni.

Olin joskus kuullut sellaisesta mutta vasta itse koettuani tiesin mistä on kyse Yleensä orgasmini ovat sellaisia yllättäviä, nopeita sykähdyksiä emättimen pohjassa. Naisen orgasmi ei voi jäädä naiseltä huomaamatta tai epäselväksi. Kyllä se on sellainen tunteiden purkaus ja kutkutus, joka alkaa hiipimällä ja hyökkää sitten kimppuun ja pitää otteessaan useita sekunteja kunnes vaimenee ja häipyy hiljaksiin pois Silti vielä sekunteja orgasmin jälkeen koko vartalo saattaa nytkähdellä orgasmista.

Mielestäni "Matkalla Alabamaan" on ollut matkalla orgasmiinsa, kuvailit juuri orgasmia sellaisena kun se alkaa, mutta aivan kuin sinulta jäisi kuitenkin huippu saavuttamatta? Meinaan kerralla huipulle päästyäsi et sitä kokemusta unohda! Mutta ne vaihtelevat, ne ovat erilaisia Outoa, jos et tiedä milloin saat sen, ei sitä voi olla huomaamatta.

Tuntemukset ovat varmasti kaikilla erilaisia, ei voi sanoa että on olemassa vain yksi tai kaksi tapaa tuntea orgasmi Minä olen epävarma siitä olenko koskaan saanut orgasmia. Olen kuullut usein sanottavan, että kyllä sen tietää kun saa orgasmin. Mutta toisaalta taas sanotaan usein että orgasmeja on erilaisia, voimakkuuskin vaihtelee.

Luulin ennen että saan aina itsetyydytyksessä orgasmin, mutta kun miehen kanssa kiihottuminen joka ei kuitenkaan ole johtanut orgasmiin tuntuu voimakkaammalta kuin tuo itsetyydytys, niin olen sitten muuttunut epävarmaksi. Mieheni on kysynyt, että miten sitten osaan lopettaa itsetyydytyksen jos en saa orgasmia, ja sitä miettiessä olen taas tullut lopputulokseen että kai minä sitten saan orgasmin Sellainen pieni kutkuttava tunne tulee alapäähän joka jotenkin "laukeaa", ja siihen lopetan itsetyydytyksen.

Mitenkään kovin suureltä elämykseltä se ei kuitenkaan tunnu. Eli en sitten tiedä, ehkä se minullakin on vain orgasmin alkua. Joskus suuseksiä harrastaessa on tuntunut todella paljon, mutta en ole koskaan lauennut. Olen vain alkanut täristä todella paljon, mutta se tuntuu lopulta vain kidutukselta.

Minulle on sanottu että siinä vaiheessa olen ylikiihottunut, jolloin orgasmin saaminen on mahdotonta. Olisi niin helppoa olla mies, naisena ei edes tiedä saako orgasmia vai ei Varmasti orgasmeja on erilaisia. Jos orgasmin tunne on heikko, niin tuleeko se tyydytetyksi tulemisen tunne kuitenkin? Vaimoni myös kuuluu vähäeleisiin naisiin, mutta käsittääkseni hän on kuitenkin tyytyväinen orgasmiinsa.

Sormen kanssa tehtynä sen saan hänelle tehtyä. Ilmeisesti penis ei osu oikeaan kohtaan tai mikä lie syynä. Voisin sanoa Maaria Leinosen runoa lainaten, että matkanteko on yhtä tärkeää ellei tärkeämpää kuin perille pääsy Se läheisyys ja yhteys toisen kanssa tyydyttää minut kyllä ilman tajunnan räjäyttäviä orgasmejakin On vain se ihana tunne siellä sisällä ja tuntuu siltä, että kaikki tuntoaistimukset ovat vain yhdessä paikassa.

Hyvältä tuntuu , Ei varmaankaan ole olemassa mitään määritystä siitä, että millainen naisen orgasmi on. Se voi olla vaikka se pieni lämmin tunne mahanpohjassa tai maailman kaatava tunneryöpsy. Nuorena ja pelkäsin orgasmia.

En uskaltanut koskaan päästää itseäni täysin hallinnasta ja orgasmin valtaan. Sitten vanhenin ja viisastuin ja sain ensimmäiset mahtavat orgasmit. Sellainen viinikuvailutyyppinen esitys olis ollu kiva. Miten kehontoimintaa voi analysoida kuin alkoholia? Aika surullista, jos tällaista joutuu kyselemään mammapalstalla. No voi hyvänen aika, onpa todella surullista Onneksi minussa on leikkimieltä ja mielikuvitusta.

Repiviä ja sykkyviä, huudon johdattamia. Eli riippuu mistä se roikkuu. Jokaisen tyypin kanssa erilaisia. Repivä ja sykkivä ensi oireet, jos uskaltuu heittäytymään orgasmin maailmaan löytää suloisen sateenkaaren jonka päässä on ihana autuus jossa kohtu lopullisesti supistuu ihanan pehmeyden ja laukeamisen myötä.

Minimaalinen kivun tunne aluksi mutta aistillisesti mieletön ei kipua vaan nautintoa , joka yks kaksi lajenee kohdussa pelkästään mielettömäksi hyvän olon tunteeseen.

Kiva katsella omaa siippaa ja ajatella kumpa tietäisit.. Olin vielä neitsyt naimisiin mennessä. Lapsen saannin jälkeen miehen kiinnostus seksiä kohtaan romahti. Pari kertaa harrastin seksiä toisen miehen kassa käyttäen kondomeja, koska jännitin tilannetta todella paljon. Sitten kerran niitä ei ollut eräällä ihanalla miehellä, päätin kokeilla miltä se tuntuisi ilman vieras kalu ilman kondomia.

Ei olllut pelkoa raskaudesta kun syön kuitenkin pillereitä. Nautin seksistä vielä enemmän kun ajattelein että tämä tuntematon mies onkin siittämässä minua. Oma puoliso tykkää mieluummin katsoa telkasta futista.. Samaan aikaan toisaalla vieras mies tyydyttää mua ja saa laueta mun sisään.. Nautin siitä jollain twistillä tavalla tosi paljon.. Voi kun ois noora kiva tehdä kaikkea kivaa Sun kanssa. Ite olen tosi virili mies ja tykkään seksistä todella paljon mää en kerkee ees laittaa kumia nytkin tekisi mieli lähteä hakemaan kaupunkiin pani ja tieten ihanaa rouvaa joka haluaa kokeilla kaikkee uutta!

Mun mielestä futis on ihan tyhmää. Asiaan on varsin yksinkertainen,ikiaikainen ja luonnollinen selitys,haluavat tiineeksi. Ethän syö leipääkään pussin kanssa? Itseolen mielummin ilman yhdyntää kuin naisin kumin kanssa. Asiasta kertoo hyvin se ettei minulla ole minkäänlaista muistijälkeä niistä miehistä joiden kanssa olen käyttänyt kumia.

Kerrassaan noloa kun en edes tiedä vuosien päästä olenko nainut kaveria vaiko en jos siinä on ollut jotain välissä eikä siis mitään luonnollista kanssakäymistä. Täytyisi ihan kysyä että olemmeko mahdollisesti naineet joskus Haluan naida vain intohimosta!!! Itse olen miettinyt samaa, koska omat kokemukset myös samankaltaisia.

Montaa naista ei ole eteen tullut joka syndiä olisi vaatinut ja olen ilomielin laittanut paljaalla. Olen sitä mieltä että kortsut pilaavat nimenomaan sen kiihkon ja tietenkin tuntuu paremmalta.

Se tunne kun saa runtata vellit lähes tuntemattoman naisen sisään! Eikä näy yhtään moralisoijaa, joka todella hieno asia. Samaan olen minäkin törmännyt muutaman kerran parin viime vuoden aikana.

Jokaisen naisen kohdalla tilanne on mennyt suunnilleen samaan tyyliin eli olen alkanut kaivamaan kumia esille johon naiset on todenneet tyyliin "ton vois jättää kyllä poiskin, multa et mitään tauteja saa" tai "mä syön kyllä pillereitä, ei tota välttämättä tarvita". Ja täytyy myöntää että kyllähän sitä mielelläni itsekin kumin olen pois jättänyt, vaikka riskit onkin tiedossa. Siinä huumassa vaan järki väistyy kun edessä on "valmis" nainen, joka vihjaa että paljaalla olis parempi.

Ja totta kai se on jo ajatuksen tasolla paljon paljon kiihottavampaa kun tietää että huipun hetkellä oma siemen syöksyy naisen sisään eikä kumikelmuun.

Minusta juuri se eritteiden litinä on naimisessa kaikkein kiihottavinta ja kun tiedän että sain miehen laukeamaan sisääni niin se on se juttu mikä nostaa kiihotukseni tason kattoon. Riskit tässä aina on tietysti, mutta kun on oikein kiimassa baarissa ja taxilla menossa jonkun kundin kanssa kämpille, niin siinä on sellaisessa mielentilassa että kaikki käy ja heti naimaan.

Tuo on aivan totta litinä ja lotina ovat paljon paremmat ilman kumia ja se tuo aivan eri fiiliksen seksiin ja takaa paljon paremmat mahdollisuudet omaan kliimaksiin.

Tuon takia miehet ei multa muuta haluukkaan kuin naida ja jättää sit perään tai naida vaan monta päivää putkeen. Kun panee eri miesten kans, niin välillä tulee kauhee lapsikuume, vaikka aattelin olla tekemättä lapsia. Luulenpa, että oon Suomen paras selvännäkijä, saan veikkaustuloksetkin selville, niin olis kiva saada nuo selvännäkijän lahjat periytymään omalle lapselle. En ikinä suostuisi käyttämään kondomia. Mielummin olen ilman munaa. En halua mitään vieraita materiaaleja pilluuni.

Mutta herpeksen, klamydian, kondylooman ja hivin otat ihan mielelläsi. Sitä saa mitä tilaa. Aivan hullua harrastaa yhdenyönsuhteita ilman kondomia.

Sitten ei miehen pidä myöskään itkeä, jos nainen tulee raskaaksi. Miten ihmiset voivat olla näin yksinkertaisia? Sen takia,et tullaan paksuksi ja hyvällä lykyllä jos siitos-sonni käy viel töissä,niin hänestä tulee mainio äpärän elättäjä. Näitä tarinoita on lukemattomia tässä maassa tapahtunut tietentahtoen. Hnuorat osaa kyl tän homman.. Sä taidat tietää ton kotihoidontason.

Jollet niin voin kertoa sen. Mitä ennemmän tulojen sen vähemmän saa. Että se siitä murehtimesta. Lateksittomat kortsut taas ovat kovia ja aiheuttavat hiertymiä. Kortsuhoidon jälkeen kumeilla hirretyt limakalvot kirvelee inhottavasti monta päivää. Paljaalla ihot ja eritteet toimivat kuten luonto on tarkoittanut. Taudeilta olen toistaiseksi välttynyt mutta valitsen toki seurani tarkoin.

Mitään satunnasita baarituttavuutta en edes panoseuraksi huolisi. Pois veto ennen miehen laukeamista on myös ihan toimiva ehkäisykeino. Kyllä paljas tuntuu kahta paremmalle ilman suojaa.

Ota yhteyttä parjantai iltana. Se vaan yksinkertaisesti tuntuu niin tuhat kertaa paremmalta kun kortsun kanssa, oli sitten kyseessä yhdenyönsuhde tai vakisuhde. Kaverini kertoo antavansa aina baaripanoille paljaalla mielellään koska aikanaan itsekin sai herpeksen yhden yön jutusta. Haluaa panna vahingon kiertämään niille urpoille, jotka luottavat tuuriin "ei tuolla mitään tauteja oo" ja lykkivät kumitta.

Pari kertaa kaveri on kyllä myös saanut itse klamydian baarituttavuuksiltaan. En ihmettelisi vaikka jäisi vielä lapsettomaksi useamman kerran sen saatuaan.. Toivottavasti saatte kaikki jonkun kupan, vaikkei saisi toivoakaan näin. Joka antaa paljaalla yhdelle antaa kaikille. Ajatelkaa edes toisen terveyttä jos itsenne hyvinvointi ei ole niin tärkeää. Paljaalla tuntuu paremmalta mutta mulla ainakin itsesuojeluvaisto toimii vaikka miten himottaisi.

Onneksi en ole vielä törmännyt miehiin, jotka sanoo että kumia en käytä. Ilman kortsua yhden yön jutut on kuin pelaisi venäläistä rulettia. Panen aina ilman kumia. Tää tulee näin jälkijunassa. Mua saat panna Kerron sitten perjantaina missä asun. Se nyt olisi vielä vastuullisempaa, että miehet käyttäisivät ihan ilman eri pyyntöä kortsua. Ilman, että naisen tarvitsee erikseen siitä edes mainita. Kyllä minäkin olen törmännyt useaan sellaiseen mieheen, jolle kortsun käyttäminen on ollut ihan vierasta.

Ja saanut kuulla eri syitä, miksi juuri hän ei käytä kortsua. Varsinkin jos mies on osannut viekoitella minut ja on ollut sopivan karkea ja hieman kovakourainen minua kohtaan. Siinä minulta on tavallisesti jäänyt se koko kortsunkäyttöpyyntö mainitsematta tai se ei ole tullut edes mieleeni.

Niin että mies on päässyt jo työntymään paljaalla minun sisääni ja meillä on ollut nainnit jo täydessä touhussa. Jälkikäteen se on joskus tullut mieleen, mutta paljonko siitä on sen jälkeen ollut apua. Tosin noiden minua paljaalla naineiden miesten kanssa minä olen ollut tavallisesti paljon kauemmin kuin vain sen yhden yön. Ja huolehtinut aina itse omasta ehkäisystä. Kumi todella vähentää nautintoa.

Sen sijaan heikentääkö kumi erektiota on yksilöllistä. Sanotaan, että se voi heikentää, mutta voi olla heikentämättä. Niiin, otan hieman takaisin. Se voi heikentää miehen nautintoa. Naiselle sillä ei ole niin isoa merkitystä. Tuottaahan sileä hieromasauvakin nautintoa meille naisille ja se jos mikä on sileä.

Sitä, että se kortsu ei heikennä miehen erektiota, johtuu siitä, että se kuitenkin puristaa miehen paisuvaiskudoksia ja hidastaa siten veren takaisinvirtausta ja samalla erektion heikkenemistä.

Mun kaikki yhden yön naiset on ollut ennestään tuttuja. Naiset luottaa hyvään tuuriin ja sehän käy miehille kun saa tyhjentää sisään. Kumi vähentää nautintoa se on koettu enkä tähän mennessä ole saanut tartuntaa kun ei baariruusuja pane, kotiäidit on luotettavimpia petikumppaneja, eivät halua aina kumia ja sehän käy mulle Myönnän, että toisinaan itsekin tulee tähän samaan sorruttua.

Siis että minä annan miehen naida minua paljaalla ja oikein haluan sitä "kaikkiin kolmeen" - ja toisinaan myös silloin, vaikka minä itse olen samaan aikaan varattu toiselle miehelle. Se nostaa minun kiihotustasoani "joo, selittelen mitä selittelen". Tosin on helpottavaa kuulla ennen nainteja, että mies on itsekin ukkomies.

Eikä kuulu varmaankaan siihen ihmisryhmään, joka olisi potentiaalinen taudinkantaja. Eihän parisuhteessa olemisella on mitään tekemistä sen kanssa onko tauteja. Onhan miehet tartuttaneet hivejäkin vaimoihinsa. Siksi parisuhteessakin saattaa joutua käyttämään kondomia, jos miehen uskollisuudesta ei voi olla varma tai se on ehkäisykeino. Parisuhteissa on ihan yhtä paljon ihmisiä, joilla on esim. Kohdunkaulansyöpä on yksi naisten yleisimmistä syövistä ja seksillähän se on saatu. Eikö teitä kiinnosta edes oma terveys; oma elämä?

Syöpähoidot ovat aika rankkoja siihen nähden, miten pieni vaiva kondomin käyttö on. Tätä on vaikea ymmärtää. Aikanaan tuli harrastettua iloisesti lyhyitä yhden tai muutaman yön juttuja, mut ei koskaan ilman kumia. Aika moni miehistä kyllä jossain vaiheessa tiedusteli, että mitä jos hiukan paljaalla - tietäen, että mulla ei ollut muuta ehkäisyä käytössä. Varsinkin Lapissa on tullut vastaan miehiä, joiden "pikkukaveri ei tykkää kumeista".

Joskus sanoin kivasti takaisin, että joo, kyllä se onkin aika pieni. En todellakaan uskaltaisi mennä paljaalla yhden yön jutussa. Onhan siinä molemmat vaarassa saada tartunnan hivistä, herpeksestä, kupasta, tippurista jne Että kuka pöljä suostuu, jos nainen muka "antaa"? Itsellänikin kun näitä kertaluotoisia sänkyhommia ollut niin totta kyllä ihan näin miehen kokemuksella se että kondomi jossain määrin myös merkistäkin riippuen ei niin miellyttävälle tunnu,mutta ei kyllä tulisi mieleenkään harrastaa kertasuhteita ilman varsinkaan sellaisen naisen kanssa ketä ei tunne Kyllä se sukelluspuvun laittaminen kannattaa!!

Eihän se kortsu mukavalta pimpissä tunnu ja nuorempana tuli annettua miehille ilmankin en paljoa kumeja vaatinut. Nyt pari vuosikymmentä jälkeen ei tulisi mieleenkään hässisä ilman ei toisn ole tarvettakaan kun suhteessa elää hyvä niin. Kävi vielä niin että yhden yön jutussa sain taudin ja tietämättä tartutuin sen nykyiseen mieheeni seurustelun alkuvaiheessa, tuli kuitenkin ilmi ja vaiva hoidettiin ja elämä jatkui vaikka kuulla sain.

Ei oikeasti syö e-pillereitä ja yrittää hankkiutua vauvakuumeessaan raskaaksi. Tai sitten yrittää hankkiutua raskaaksi jotta saisi miehen itselleen vauvan avulla.

Ja tälläistä harrastetaan ihan oikeasti!! Eikös miehet käytä kortsua eikä me naiset? Ehkä tarkoitit, että miksi me naiset halutaan saada paljaalla? Tai miksi minä annan miesten panna paljaalla? En ainakaan ole salaa hakemassa lasta, kyllä siinä pitää olla sen verran vastuullinen, että jos sitä on hankkimassa, niin tekee sen miehen tietäen. Lapsi tarvitsee kuitenkin myös isän, ei pelkkä naisenmalli ole minkään tasa-arvoisen kasvatuksen perusta.

Eikä uuden suhteen hankkimisessa tarvitse antaa miehelle heti ensimmäisellä kerralla ilman kortsua. Varsinkaan jos on ajatuksena suhteen hankkiminen. Kyllähän sitä sen verran on ehditty jutella jo ennen sänkyyn menoa, että hoidellaanko seksit vain yhden yön juttuna vai etsiikö mies myös mahdollisesti pidempiaikaista suhdetta seksiin.

Jos mies on etsimässä myös suhdetta, niin alkuun hän on joutunut käyttämään kortsua ollessaan kanssani. Sitten kun ollaan tutustuttu, niin voidaan siirtyä seksiin ilman että miehen tarvitsee käyttää kortsua. Jos mies silti haluaa käyttää sitä, niin se on kyllä sopinut.

Mutta se ei siis ole ollut mitenkään pakollista. Harvemmin haen pelkästään yhden yön juttua. Varsinkaan kun en ole parisuhteessa ja kaipaa vaikka vaihtelua ja saada seksiä joltain toiselta kuin omalta mieheltäni vaikka vertailun vuoksi. Useimmat naiset ovat halunneet kaytettävän kortsua ja minä kyllä sen laitan. Minua ei kortsu haittaa, jos vaihtoehtona on ettei saa. Kerran olen ollut ilman kortsua, kun niitä ei kummallakaan ollut ja haluttiin molemmat seksiä.

Se on tunne aistillisesta vapautumisesta, jota et voi kontrolloida, ja annat itsesi mennä, koska se on vain niin hiton hyvää. Iso O on aivan omanlaisensa. Se autuuden tunne ja herkullisuus? Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi.

Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Luopui alkoholista, sokerista, gluteenista ja jopa orgasmeista — näin kuukauden haaste sujui mieheltä: Seksiasento, joka tutkitusti parantaa naisen mahdollisuuksia orgasmiin: Näin autat naista saavuttamaan orgasmin. Seksityyny tuo lisää nautintoa. Erikoinen kikka ennen seksiä saattaa parantaa mahdollisuuksia orgasmiin — voisiko olla näin helppoa? Tunnistaako nainen mistään, että miehellä on poikuus tallella?

Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla! Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla.

Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus. Ei liene uutinen, että mitä enemmän juo alkoholia, sitä suuremmaksi kasvaa riski kuolla nuorempana tai sairastua syöpään. Se saattaa kuitenkin yllättää, että riski on tuoreen tutkimuksen perusteella pienempi niillä, jotka juovat vähän — yhdestä kolmeen alkoholijuomaa viikossa — kuin niillä, jotka eivät juo koskaan.

Humalainen nainen kosi ystäväänsä saatuaan kyydin kotiin, mutta ei saanut mieleistä vastausta. Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa.

Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta?

Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei.

Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Sitten kun ollaan tutustuttu, niin voidaan siirtyä seksiin ilman että miehen tarvitsee käyttää kortsua. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa. Nyt voit katsoa sitä videolta Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kyllä minäkin olen törmännyt useaan sellaiseen mieheen, jolle kortsun käyttäminen on ollut ihan vierasta. Multa on muutamaan kertaan kysytty että eihän sulla mitään ole. Olin joskus kuullut sellaisesta mutta vasta itse koettuani tiesin mistä on kyse