Eläinseksiä leppävaaran ammattikoulu

Opinnot jäi kesken, suunta hukassa? Tarve täydentää omaa tai organisaatiosi osaamista? Harrasta ja opi uutta Espoon työväenopistossa. Rakentaminen, kiinteistö ja puhdistus. Hyvinvointi, terveys ja liikunta. Kulttuuri, kasvatus ja opetus. Liiketalous, johtaminen ja yrittäjyys. Jos et löytänyt sopivaa koulutusta tai kurssia, ei hätää. Hakijan ohjauspalvelu InfoOmnia auttaa. Tervetuloa tutustumaan Omnian Kirkkonummen toimipisteen ammatillisen koulutuksen tarjontaan!

Avoimet ovet Itätuulentiellä, syksy Espoon työväenopisto ja Espoon aikuislukio osallistuvat Espoo-päivän tapahtumiin järjestämällä Avoimet ovet Tapiolassa. Ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Aikuislukion ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Kesäkuun Omnia Ajassa -uutiskirje on ilmestynyt.

Uutiskirje jää kesätauolle ja ilmestyy seuraavan kerran elokuussa. Paikallisten toimintatapojen soveltaminen Liettuassa kiinnosti vierailijoita. Uusi yrittäjyyden oppimaisema aloittaa ensi syksynä. Tavoitteena on saada monipuolisesti mukaan toimijoita Espoon yrityksistä. Omniaan valittiin uutta opiskelijaa. Eniten opiskelijoita valittiin liiketoiminnan perustutkintoon ja sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon.

Jatkuva haku on avoinna ympäri vuoden. Omnian oppijoilla on maailman tärkein tehtävä — tehdä unelmistaan totta. Osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen.

Teiniminnotalkoiden ja Superteam-innovaatioprosessin avulla koulutetaan innovaatiokyvykkäitä nuoria. Valmistuessaan ammattiin opiskelijan tulisi löytää oma polkunsa joko Neljä kestävän kehityksen pop-up -ravintolaa palveli Espoossa toukokuun ravintolapäivänä.

Healthy future -projektin viimeinen opintotapahtuma alkoi Espoossa erityisen aurinkoisessa säässä torstaina Itse opintotapahtuma oli viisipäiväinen Perussuomalaiset Nuoret vaati eilen kannanotossaan poliittisen väkivallan kitkemistä sen kaikissa muodoissaan — myös vasemmalta äärilaidalta, johon ei mielenosoituksessa puhuneiden toimesta pitkällä tikullakaan haluttu koskea.

Supersankarit vastustamassa väkivallan käyttöä tavoitteeseensa pääsemiseksi on yhtä uskottavaa kuin anarkistit ja äärivasemmisto mielenosoituksessa vastustamassa poliittista väkivaltaa vaikuttamisen muotona , päättää puheenjohtaja Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii Suomen vastarintaliikettä lakkautettavaksi. Aatteellinen väkivalta ei missään muodossaan kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan, ja hiljaisen hymistelyn aika on ohi. Väkivaltaan turvautuva tai siihen kehottava järjestö on lakkautettava, sen toiminta on hajotettava ja yhtään lupaa julkisiin tempauksiin ei saa enää myöntää. Sananvapaus ei ole vapautta väkivaltaan , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Järjestö vaatii väkivaltakierteen katkaisemista, jotta kansalaisilla ja poliitikoilla olisi turvallinen elinympäristö Suomessa myös tulevaisuudessa — mielipiteistä riippumatta. Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan myös vasemmistolaisen ja muun poliittisen väkivallan lisääntymisestä. Mielipiteen ilmaisua ei tule hyväksyä ritsoja, mailoja tai kiviä käyttämällä.

Iskut puoluetoimistolle tai eläinaktivistien bussituhopoltto, jossa ilkivallasta oli tulla viiden ihmisen murhapoltto, eivät ole hyväksyttävää yhteiskunnallista vaikuttamista , toteaa Perussuomalaisten Nuorten pääsihteeri Tony Leppäkoski. Perussuomalaiset Nuoret esittää seuraavat konkreettiset toimet poliittisen väkivallan kitkemiseksi:. Tony Leppäkoski Pääsihteeri Perussuomalaiset Nuoret p. Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa.

Perussuomalaiset Nuoret on tyytyväinen hallituksen liikennekaaren esityksiin taksiliikenteen hintaan, lupien määrään ja asemapaikkaan liittyvän sääntelyn vähentämisestä. Kilpailua on helpotettu ja tarpeettomista rajoituksista luovuttu, mutta turvallisuudesta tai suomalaisten kuljettajien asemasta markkinoilla ei ole tingitty. Ammattimaisen henkilö- ja tavaraliikenteen kuljettajien on edelleen hankittava ajolupa, jonka myöntämiseksi vaaditaan riittävää kielitaitoa sekä liikennerikoksista puhdasta taustaa.

Lisäksi ammatin harjoittamisessa käytettävät ajoneuvot on rekisteröitävä Suomeen. Samoin tiukasta asemapaikan rajoittamisesta luopuminen tarkoittaa, että yrittäjän on mahdollista harjoittaa elinkeinoaan laajemmin Suomessa, iloitsee Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Aiemmin taksiala on noudattanut tiukkaa sääntelyä, eikä uusille tulijoille ole ollut tilaa. Hintatasokin on jäänyt korkeaksi sääntelyn vuoksi. Perussuomalaiset Nuoret on ottanut asiaan kantaa jo huhtikuussa [linkki] ja vaatinut alan vapauttamista hinta- ja määräsääntelystä.

Taksiuudistus on juuri sopivassa suhteessa talousliberalismia ja kansallisen edun vaalimista. Hienoa on myös, että jatkossa taksit pystyvät ajonsa yhteydessä kuljettamaan suurempia tavaralähetyksiä kuin aiemmin.

Pitkien välimatkojen Suomessa autoliikennettä kannattaa hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti, huomauttaa PS-Nuorten varapuheenjohtaja Tiina Ahva. Perussuomalaisten Nuorten kevätkokouksessa vahvistettu kanta on, että taksilupien määräsääntelystä luopumisen lisäksi taksinkuljettajan ajoluvan saamisen tulisi olla edullisempaa ja helpompaa. Lisäksi digitaalisten kuljetusalan välityspalvelujen kuten Uberin toiminta tulee olla laillista samoilla pelisäännöillä kuin muidenkin alan toimijoiden.

Liikennekaari tuo taksiliikennettä menneisyydestä nykypäivää kohti ja lisää merkittävästi suomalaisten työllistymismahdollisuuksia alalla. Tiina Ahva Varapuheenjohtaja Perussuomalaiset Nuoret p. Hallituksen edettävä määrätietoisesti uudistuksissa Kokoomusnuorten ja Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa. Hallituspuolueiden nuorisojärjestöt vaativat hallitusta etenemään määrätietoisesti agendallaan olevissa uudistuksissa. Hallitus voi päästä kunnianhimoiseen tavoitteeseensa Suomen suunnan kääntämisestä vain kunnianhimoisilla teoilla.

Lepsuiluun ja puolivillaisiin vesitettyihin ratkaisuihin ei ole varaa. Esimerkkeinä junnaavista uudistuksista nuorisojärjestöt nostavat liikennekaaren, kielikokeilun ja alkoholilain uudistamisen. Työmarkkinat ja erilaisten palveluiden tarjoaminen ovat valtavan murroksen keskellä. Esimerkiksi taksialaa koskeva lainsäädäntö kaipaa kipeästi päivittämistä luvulle. Esimerkiksi kielipolitiikassa tulisi aivan objektiivisesti arvioida, mikä ratkaisu sopii parhaiten mihinkin tilanteeseen.

Hallitus on sitoutunut kielikokeiluun, joissa tietyillä alueilla opiskeltaisiin ruotsin sijasta vapaavalintaista kieltä. Sebastian Tynkkynen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja P. Perussuomalaiset Nuoret matkaa veljeskansamme luo Viron Tallinnaan Ohjelmassa on luvassa muun muassa käyskentelyä Tallinnan historiaa tihkuvassa vanhassa kaupungissa, Suomen suurlähetystöön tutustumista, yhdessä ruokailua tunnelmallisissa ravintoloissa, mielenkiintoinen museovierailu ja rentoa yhdessäoloa kansallismielisessä seurassa.

Perussuomalaiset Nuoret ry kustantaa matkaan osallistuville jäsenilleen laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki ja hotellimajoituksen 3 hengen huoneissa Tallinnassa.

Jokaisella osallistujalla on kuitenkin 25 euron omavastuumaksu. Ruokailut ja matkustamisen paikan päällä sekä matkustamisen Suomen sisällä Helsinkiin ja Helsingistä kotiin maksaa jokainen itse. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina Kannattaa olla nopea, sillä paikat ovat menneet hyvin nopeasti!

Perussuomalaisten Nuorten hallitus on valinnut järjestösihteeriksi Juha Karjalaisen. Karjalainen on vuotias historian opiskelija Oulun yliopistossa. Hän toimii myös Oulun ja Kainuun Perussuomalaisten Nuorten toiminnanjohtajana. Odotan innolla työn alkamista. Järjestösihteerin rekrytointiprosessi suoritettiin elokuun aikana.

Työsuhde on osa-aikainen ja solmittu huhtikuun loppuun saakka. Karjalainen aloittaa työssään syyskuun alussa. Järjestösihteerin työtehtäviin kuuluu mm.

Ihmisenä hän on välitön, tunnollinen ja ottaa toiset huomioon. Tämän enempää nappiin järjestösihteerin valinta ei oikeastaan olisi voinut mennä! Poliittisten nuorisojärjestöjen jäsenlehtien ja julkaisuiden kannanotto: Suomen toimittava Turkin sanan- ja lehdistönvapauden puolesta. Me, poliittisten nuorisojärjestöjen jäsenlehtien ja julkaisuiden päätoimittajat tuomitsemme jyrkästi Turkin hallinnon hyökkäyksen sanan- ja lehdistönvapautta kohtaan.

Suomi, osana Euroopan Unionia, ei voi vain seurata tilannetta sivusta. Turkki on presidenttinsä Recep Tayyip Erdoganin johdolla vanginnut epäonnistuneen vallankaappausyrityksen jälkimainingeissa lähes toimittajaa. Niin ikään Erdoganin hallinto on lakkauttanut ainakin uutistoimistoa, sanomalehteä sekä tv- ja radiokanavaa. Suomi ei voi seurata tilannetta sivusta. Vaadimme Suomen hallitusta sekä ulkoasiainhallintoa vaikuttamaan toimittajien vapauttamisen hyväksi ja Turkin tiedotusvälineiden toiminnan turvaamiseksi kahdenvälisten suhteiden ja Euroopan Unionin kautta.

Koemme Turkin hallinnon sensuurin pöyristyttävänä hyökkäyksenä demokratiaa vastaan. Turkin johdon on kunnioitettava sanan- ja lehdistönvapautta. Turkin sekavan tilanteen hahmottamiseksi on kaikkien kannalta olennaista, että maasta saadaan riippumatonta ja faktoihin perustuvaa tietoa. Perussuomalaiset Nuoret on Suomen vaikutusvaltaisin, näkyvin ja takuuvarmasti myös mielenkiintoisin poliittinen nuorisojärjestö.

Me jäsentä, kolme palkattua työntekijää ja toista sataa intohimoista aatteen edistäjää pyrimme omalta osaltamme murtamaan Suomen poliittista kulttuuria ja aiheuttamaan paheksuntaa vuoroin kenenkin toimesta.

Tämä kauhisteltu poliittinen toimija etsii nyt järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1. Viikottainen työaika on 20 tuntia. Helsingissä sijaitsevan toimistomme neljäntenä työntekijänä sinulle kuuluu pahennuksen aiheuttamisessa maanläheinen ja kenttäämme lähellä oleva rooli: Työjärjestelymme ovat joustavat, ja suuren osan työstä voit halutessasi hoitaa etätyönä. Etsimämme unelmahenkilö olisi kokenut niin yhdistystyössä, tapahtumien järjestämisessä kuin organisaation sisäisessä viestinnässäkin.

Suureksi plussaksi näkisimme yhdistyslainsäädännön tuntemuksen, hyvän kirjallisen ulosannin, esiintymistaidot sekä kokemuksen erilaisten toimisto-ohjelmistojen käytöstä. Mahdollisuus oman auton käyttöönkin olisi hieno asia. Koska työpaikkailmoituksessa kuvailtua unelmahenkilöä ei yleensä ole olemassakaan, kehotamme rohkeasti hakemaan paikkaa.

Kaiken kokemuksen ylikin katsomme kaikkein tärkeimpänä, että valittavan henkilön asenne ja kyky oma-aloitteiseen työskentelyyn ovat kohdallaan. Suuri osa työstä on itsenäistä ja edellyttää paljon matkustamista, joten kyky ongelmien ratkaisemiseen ja toiminnan edistämiseen ilman jatkuvaa tai välitöntä ohjausta on välttämätöntä.

Vastineeksi tarjoamme työyhteisön, josta lehdet kirjoittavat, ja jossa ei koskaan ole tylsää. Järjestön työntekijä saa ainutlaatuisen kurkistusikkunan asioihin, joista tulevaisuudessa tullaan puhumaan. Palkkana tarjoamme kansanedustajan avustajan palkkaa vastaavan summan, tai tässä osa-aikaisessa työsuhteessa toki puolet siitä. Jos työ sujuu hyvin ja rahoittajamme ovat myötämielisiä, on työn jatkuminen määräaikaisen suhteen jälkeenkin varsin mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Laista poistettava pykälät kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomisesta Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa.

Perussuomalaiset Nuoret esittää kiihottamista kansanryhmää vastaan Rikoslaki 11, 10§ sekä uskonrauhan rikkomista Rikoslaki 17, 10§ koskevia pykäliä poistettavaksi rikoslaista. Kyseiset pykälät ovat tunnusmerkistöltään monitulkintaisia, vaikka lainsäädäntöä sitoo tarkkarajaisuusvaatimus.

Tämä mahdollistaa sen, että vakavista ongelmista ei voi puhua niiden oikeilla nimillä oikeudellisten seuraamusten pelossa. Perussuomalaiset Nuoret pitää tilannetta kohtuuttomana ja peräänkuuluttaa lain korjaamista.

Samaa tapahtuu profeetta Muhammadin seuraajien parissa, mutta toisin kuin Hitler, Muhammad ei ole Suomessa vapaasti arvostelun kohteena uskonrauhapykälän vuoksi. Barbarismi on päässyt valloilleen historiassa eri muodoissaan. Ristiretkien ja keskitysleirien jälkeen on Euroopassa jälleen helvetti irti — nyt vuorossa ovat islamistit, jotka teurastavat paikasta ja ihmisten taustoista riippumatta. Lain korjaamisella haluamme tehdä länsimaisten arvojen puolustamisesta mahdollista ilman, että heti uhataan sakoilla ja vankilalla , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret puolustaa jokaiselle kuuluvia perusoikeuksia ja pitää siksi tärkeänä, että myös uskonnon oikeutuksella tehdyistä hirmutöistä puhutaan ääneen. Mikään uskonto tai aate ei voi olla lailla suojattu kritiikiltä. Vaikenemalla suljetaan samalla silmät ihmisoikeusloukkauksilta.

On ihmisten perustuslaillisen yhdenvertaisuuden kannalta ristiriitaista, että toisten uskomukset nauttivat suurempaa suojaa kuin toisten. Valtio ei voi kohdella eri uskontoja tai ideologioita eri kriteerein. Kiihotus- ja uskonrauhapykäliä voidaan niiden tulkinnanvaraisuudesta johtuen käyttää poliittisten ajojahtien toteuttamiseen, kun kriittisiä mielipiteitä halutaan vaientaa. Jos yhteiskunnallisista ongelmista puhuminen on rikollista, sananvapaus menettää merkityksensä.

On olemassa painavat perusteet lain uudistamiselle , huomauttaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi. Perussuomalaiset Nuoret haluaa säilyttää rikoslaissa pykälän törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Rikoslaki 11, 10 a § , joka puuttuu esimerkiksi kansanryhmän uhkaamiseen väkivallalla tai joukkotuhonnalla.

Liitteenä löytyy järjestön ehdotus pykälän uudelleenmuotoilusta, joka tarvitaan, kun kiihottamista kansanryhmää vastaan koskeva pykälä kumotaan lailla. Perussuomalaisten Nuorten ehdotus rikoslain Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa kehotetaan tai houkutellaan rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella.

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on tänään ilmoittanut, ettei hae 3. Katso videolta ilmoitus kokonaisuudessaan [linkki].

Tynkkynen järjestää johtajuuskoulun kaikille jäsenille, jotka suunnittelevat hakevansa syyskokouksessa järjestön puheenjohtajistoon eli puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi.

Alla Tynkkysen kutsu johtajuuskouluun:. Tervetuloa ensimmäistä kertaa järjestettävään johtajuuskouluun! Ehdokkaan ei tarvitse ilmoittaa, mitä paikkaa tarkalleen hakee, eikä johtajuuskouluun osallistujien nimiä kerrota eteenpäin.

Johtajuuskouluun osallistuvat päättävät itse, missä kohtaa haluavat ilmoittaa ehdokkuudestaan ulospäin. Johtajuuskoulun aikana tarjotaan eväitä oman johtajuusidentiteetin kehittymiselle erilaisten näkökulmien kautta. Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa olla johtaja. Johtajuuskoulu koostuu ilmoittautumisen päättymisen jälkeen yhdessä sovituista osallistujien aikatauluihin sopivista tapaamiskerroista, joissa käydään läpi kaikki, mitä tuleva puheenjohtajisto tulee työssään tarvitsemaan.

Lisäksi jos ehdokkaat haluavat järjestää puheenjohtajien tai varapuheenjohtajien tenttikiertueita eri paikkakunnilla, niitä voidaan tapaamiskerroilla suunnitella yhdessä. Eri tapaamiskerroilla päästään käymään keskustelu kokeneiden mentoreiden kanssa, joilta saadaan erilaisia näkökulmia johtajuuteen sekä vinkkejä, joita ei oppikirjoista löydy. Johtajuuskouluun on mahdollista hypätä myös keskivaiheella, jos päättääkin myöhemmin lähteä tavoittelemaan paikkaa puheenjohtajistosta.

Tapaamiskertojen aikataulut kuitenkin suunnitellaan ja lyödään lukkoon niiden henkilöiden kesken, jotka ovat ilmoittautuneet 1. Onko sinun vuorosi luotsata Perussuomalaisia Nuoria eteenpäin? Tule mukaan muiden ehdokkaiden kanssa tekemään alusta lähtien yhteistyötä ja rakentamaan entistä parempaa nuorisojärjestöä!

Perussuomalaiset Nuoret seuraa tarkasti hallituksen toimia turvapaikanhakijatulvan hoidossa ja edellyttää, että uusi sisäministeri Risikko tarttuu toimeen edeltäjäänsä tarmokkaammin. Viime vuoden lopulla laadittu nuiva turvapaikkapoliittinen ohjelma on toteutettava täysimääräisesti mahdollisimman pian. Sen lisäksi PS-Nuoret vaatii käyttöön uusia keinoja, jotta Suomea ei koskaan enää kohtaisi viime syksyn kaltainen katastrofi.

Olemme luoneet hallitukselle kymmenkohtaisen työlistan ajankohtaisista toimenpiteistä, joiden avulla karsitaan Suomen vetovoimatekijöitä, saadaan maahanmuutto hallintaan, leikataan turvapaikanhakijoista syntyviä kustannuksia ja viitoitetaan hallitusta toimimaan myös kansainvälisellä tasolla maahanmuuttovirtojen suitsimiseksi , kertoo Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Työlista pitää sisällään esimerkiksi vastaanottorahan poistamisen, käsittelymaksujen käyttöönoton kaikissa turvapaikka-anomuksissa ja turvapaikanhakijoiden omaisuuden takavarikoimisen tuhat euroa ylittävältä osalta. Vetovoimatekijöitä poistetaan myös rajaamalla perheenyhdistäminen EU: On mahdollista, että loppukesällä turvapaikanhakijatulva kiihtyy jälleen. Suomi ei saa näyttäytyä turvapaikanhakijoille tippaakaan houkuttelevampana kohteena kuin muut Euroopan maat , painottaa PS-Nuorten hallituksen jäsen Toni Ahva.

Pääministeri ei pysty pysäyttämään Fixit-aloitteen etenemistä Perussuomalaisten Nuorten tiedote Julkaisuvapaa. Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että Fixit-kansalaisaloite saa asianmukaisen ja muihin kansalaisaloitteisiin nähden tasavertaisen käsittelyn. Mediat ovat siteeranneet pääministeri Sipilän vastausta PS-Nuorten johtajien Fixit-aloitteeseen eri tavoin.

On syntynyt virheellinen mielikuva siitä, että Fixit-kansalaisaloitteesta ei sittenkään äänestettäisi eduskunnan suuressa salissa, vaan sen käsittely voitaisiin rampauttaa alkumetreille. Tähän ei edes pääministeri pysty. Aikaisemmat kansalaisaloitteet ovat saaneet valiokuntakäsittelyt sekä äänestyksen aloitteen läpimenosta suuressa salissa. Vaikka Fixit-aloite ei ole EU-myönteisille keskustalle ja kokoomukselle mieluinen, on kansalaisten allekirjoitusten oltava yhtä arvokkaita — aloitteesta riippumatta , vaatii Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret tekevät selväksi, että vaikka hallituksen ei ole pakko itse antaa esitystä hallitusohjelman ulkopuolisesta Fixitistä, kansalaiset saavat eduskunnan käsittelyyn hallitusohjelman ulkopuolisia asioita 50 allekirjoitusta keränneillä kansalaisaloitteilla. Hallituspuolueiden edustajat jopa tukivat suuren salin äänestyksessä sukupuolineutraalia avioliittolakia kristillisdemokraattien taustavaikuttamisesta huolimatta , muistuttaa varapuheenjohtaja Daniel Kaartinen.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii myös, että 50 allekirjoituksen tultua täyteen ja aloitteen tullessa eduskunnan käsittelyyn hallituspuolueiden edustajille annetaan vapaat kädet äänestää omantuntonsa mukaisesti Suomen itsenäisyyden palauttamisesta.

Fixit-kansalaisaloite [linkki] on kerännyt tähän mennessä, vain 8 päivässä, 18 allekirjoitusta. Daniel Kaartinen Varapuheenjohtaja Perussuomalaiset Nuoret p. Britannia palautti itsenäisyytensä — Suomen seurattava perässä!

Perussuomalaiset Nuoret iloitsee Britannian rohkeudesta asettua väkisin ajettavaa liittovaltiokehitystä vastaan, joka on tuhoamassa Euroopan kansojen itsemääräämisoikeuden.

Britit äänestivät eilen kansanäänestyksessä maansa itsenäiseksi ja ulos EU: EU on muuttunut oleellisesti siitä yhteistyöelimestä, joka se oli yli 20 vuotta sitten — joskin jo silloin monet suomalaiset osasivat epäillä federalistien vakuutteluja siitä, ettei EU: Perussuomalaisten Nuorten mukaan Britannian Brexit-äänestyksen tulos on varoittava viesti kaikille EU-johtajille, jotka jostain syystä vielä haluavat päsmäröidä uppoavalla laivalla.

Euroopan ajautuminen kaaokseen voidaan välttää purkamalla EU ja sen kasvava valtava virkamieskoneisto, jonka kasvattamisesta kustannuksista välittämättä on tullut itseisarvo. Sen jälkeen voidaan aloittaa kansallisvaltioiden kesken kevyempi yhteistyö vapaaehtoisuuden pohjalta. Tällöin maat eivät pääse EU: Vielä luvulla uskottiin EU: Mutta mikään liitto tai unioni, jossa hoidetaan asiat luokattoman huonosti ja viedään kansalaisilta valtaa, ei voi kestää, vaan on tuomittu sortumaan.

Siinä ei auta, vaikka kuinka media valjastettaisiin poliittisen propagandan ja pelottelun välineeksi. Elämä jatkuu — EU: Kansalaisaloite löytyy täältä [linkki]. Britit, pelastakaa maanne — pelastakaa Eurooppa! Perussuomalaiset Nuoret lähettää vahvan viestin briteille: Olkaa rohkeita, jotta koko Eurooppa voidaan pelastaa! Samalla EU tulehduttaa kansallisvaltioiden välejä.

Kansat eivät halua vallanhimoisten EU-johtajien kontrolloitaviksi. Päätöksenteko tulee palauttaa kansallisvaltioiden omiin käsiin ennen kuin kaaos EU: Nuorisojärjestön mielestä Brexit toimii avaimena, jolla suuren EU-vankilan lukko saadaan oikeasti auki. Avaamalla oven Britannia ei vapauta vain itseään, vaan näyttää esimerkillään muille EU-maille, miten päästä vapaaksi. Äänestämällä Brexitin puolesta britit pakottavat EU-johtajat miettimään tekojaan.

Brexitin toteutuminen pakottaisi EU: Todellisuudessa nimenomaan EU ei pysty ratkaisemaan ongelmia ja siksi niin Britannian kuin muidenkin Euroopan maiden on otettava päätöksenteko omiin käsiinsä. Britannia voi pelastaa Euroopan tulevaisuuden, ja muut maat voivat seurata perässä järjestäen omat kansanäänestyksensä , toteaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi. Perussuomalaiset Nuoret järjestää Suomessa Brexit-tapahtuman torstaina Tapahtuma alkaa kokoontumisella kansalaistorille klo Tervehdyspakettiin ei laitetakaan poltetun EU-lipun tuhkia, vaan lipusta leikataan tähdet pois ja EU-lippu ilman kansallisvaltiosymboleja lähetetään paketissa Junckerille Brysseliin.

PS-Nuoret toivovat, että näin poliittinen viesti saadaan paremmin perille. Aleksi Hernesniemi Varapuheenjohtaja Perussuomalaiset Nuoret p. Britain, save your country, save Europe! Be brave as you have been for so many times before, so that Europe can be saved!

The European Union has become an institution that has put the democracy of Europe in danger and is turning nations against each other. Control needs to be taken back by national states before unharmony in EU reaches an unbearable limit , says Sebastian Tynkkynen , the chairman of The Finns Party Youth. By opening the exit door not only would Britain be free but it would also pave the way for the other member states to follow suit.

Leaving the EU would force the EU leaders question what they did wrong. By choosing to leave the current undemocratic Union, Britain would force the EU to change from a bureaucratic, undemocratic system to a more open and less regulative cooperation platform.

The truth is that Britain, as well as any other European country, should take back control from the EU which cannot control or change anything for any good. Britain can be the saving nation for the whole Europe and set an example which other countries should follow by organising their own referendums , says Aleksi Hernesniemi , the vice chairman of The Finns Party Youth. Perussuomalaiset Nuoret järjestää torstaina Helsingissä kansalaistorilla EU-lipun polton tuen ilmauksena briteille, jotka samaan aikaan äänestävät EU-jäsenyydestään.

Tule osoittamaan tukesi lähidemokratialle ja kansallisvaltioiden itsenäiselle päätöksenteolle! Kansalaistorilta siirrytään kisakatsomoon Roba Loungeen seuraamaan jännittävää suoraa lähetystä ääntenlaskennasta, joka alkaa äänestysuurnien sulkeuduttua keskiyöllä Suomen aikaa. Brexit-kisakatsomo on kaikille kansalaisille ja toimittajille avoin ja maksuton.

PS-Nuoret tarjoaa vieraiden käyttöön teeman mukaisesti brittilippuja ja kisaeväiksi englantilaisia herkkuja. Samalla on mahdollisuus saunoa aina tilaisuuden päättymiseen klo Parhaimmat bileet juhannusviikonlopun aloittamiseksi ovat täällä! Ilmoittaudu mukaan Facebookissa, jotta osaamme varata vieraille riittävän määrän ruokaa: Helsingin kansalaistori, klo Roba Lounge, Iso Roobertinkatu 10, Helsinki, klo PS-Nuoret tutki ensimmäistä kertaa julkaistut valtiontukien arviointikriteerit: Perussuomalaiset Nuoret on saanut valmiiksi taustatyönsä opetus- ja kulttuuriministeriön tukijärjestelmän kyseenalaisista perusteista ja luovuttanut oikaisuvaatimuksensa OKM: Perussuomalaiset Nuoret kritisoi erityisesti ministeriön asettamia mielivaltaisia pisteytyskriteereitä ja nuorisojärjestöjen hakemusten epätasa-arvoista kohtelua.

Vaisto sanoi, että ministeriön paperit pitää tutkia huolella ja sieltähän se vastaus löytyi. Ministeriön oma pisteytystaulukko on mielivaltaisin mittari, jota olen minkään uskottavan toimijan nähnyt käyttävän. Onko kukaan esimerkiksi kuullut Kommunistisen Nuorisoliiton toiminnasta? Nuorisojärjestöt hakivat avustuksia OKM: Tukea jäi siis kaikkien hakemusten osalta myöntämättä noin 1,1 miljoonaa euroa, joka nipistettiin 72 eri nuorisojärjestön avustuksista.

Tämän valossa onkin järkyttävää, että Perussuomalaisten Nuorten saamatta jäänyt osuus vastaa yhtätoista prosenttia kaikista myöntämättömistä tuista! Käytännössä Perussuomalaiset Nuoret sekä hakevat vähemmän rahaa kuin muut että saavat prosentuaalisesti pienemmän osan hakemastaan summasta. On selvää, ettei järjestelmä kestä päivänvaloa. Hakijoiden tietoja on pystyttävä vertailemaan, ja yhteisten verovarojen säästeliästä käyttöä on voitava valvoa.

Pisteytykset julkaistiin nyt ensimmäistä kertaa, ja mielivaltaisen mittariston lisäksi ongelmana on ministeriön sokea luottamus nuorisojärjestöjen itse ilmoittamiin tietoihin.

Esimerkiksi Kokoomusnuoret on listannut itselleen 14 vapaaehtoisaktiivia, vaikka kyseisellä järjestöllä ei ole rivijäseniäkään kuin 5 , paljastaa varapuheenjohtaja Tiina Palovuori. Perussuomalaiset Nuoret julkaisee oikaisuvaatimuksensa avoimesti kaikkien nähtäväksi [linkki].

Jos kokoomuslainen opetus- ja kulttuuriministeri ei puutu epäoikeudenmukaiseen tuenjakoon, Perussuomalaiset Nuoret joutuu oikaisemaan tukipäätöksensä korkeimman hallinto-oikeuden kautta edellisvuosien tapaan. Laajemman selvityksen vuosia jatkuneesta opetus- ja kulttuuriministeriön syrjinnästä Perussuomalaisia Nuoria kohtaan voit lukea puheenjohtajan tänään julkaistusta blogista [linkki]. Mennyt maailma taksiliikenteessä joutaa mennä Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa.

Perussuomalaiset Nuoret on vapauteen, ihmisten omaan harkintakykyyn ja tulevaisuuden tietoyhteiskuntaan uskova nuorisojärjestö. Järjestön yleinen kokous hyväksyi viime viikonloppuna murskaavalla ääntenenemmistöllä kannakseen jäsenaloitteen ajankohtaisesta aiheesta: Suomessa sovellettava taksiliikenteen määrä- ja hintasääntely on menneen maailman suunnitelmataloutta, joka ei kuulu vapaaseen yhteiskuntaan.

Pakonomainen, pelottelulla höystetty hirttäytyminen jähmeään taksisääntelyyn on näitä molempia puhtaimmassa muodossaan. Toimialan vapautumisesta hyötyisivät niin olemassa olevat toimijat kuin asiakkaatkin. Suurimpia voittajia olisivat kuitenkin he, jotka eivät vielä alalla ole — monet heistä työttömiä ihmisiä, muistuttaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Vielä muutama vuosi sitten linja-autoliikenteen sääntelyn purkamista vastustettiin kovasanaisesti.

Suomalaisia peloteltiin nousevilla hinnoilla, ulkomaalaisten varastamilla työpaikoilla ja bussinkuljettajien massatyöttömyydellä. Linja-autoliikenteen edunvalvojat huusivat kuorossa, että hinnat on jo poljettu niin alas, ettei halvemmalla voi ajaa. Kaikki väitteet osoittautuivat nopeasti vääriksi, mutta se ei ole estänyt puolustamasta taksiliikenteen tiukkaa sääntelyä täysin samoin argumentein. Digitalisaation hyödyntäminen esimerkiksi tekee matkustamisesta turvallisempaa.

Vaikkapa paljon puhutussa Uber-välityspalvelussa jokaisesta kyydistä jää merkintä kuskin ja asiakkaan sovelluksiin. Tämä on enemmän kuin tervetullutta, toteaa Perussuomalaisten Nuorten tietoyhteiskunta-asiantuntija, hallituksen jäsen Jarmo Keto. Perussuomalaisille Nuorille vapaus ei tarkoita yhteisten pelisääntöjen puuttumista. Taksiluvat ja niihin liittyvät kokeet ja arvioinnit voidaan pitää.

Ainoastaan hinta- ja määräsääntelystä luovuttaisiin. Edellä mainitut Uber-kuljettajat voisivat hankkia taksiluvan ja aloittaa taksiliikenteen harjoittamisen, ja asiakkaan turvallisuudesta ei tingittäisi.

Lisäksi säännöt kaikkien alan toimijoiden kesken olisivat yhdenmukaiset. Näistä yleinen kokous hyväksyi kaksi. Yleinen kokous hyväksyi myös seuraavan järjestön sääntöjä täydentävän ohjesäännön: Perussuomalaiset Nuoret haluaa edistää suoraa demokratiaa Suomessa.

Järjestö on ottanut viime syksynä käyttöön käytännön suorista jäsenaloitteista, joilla kuka tahansa jäsenemme voi tehdä esityksen joko julkilausumasta tai toimenpiteestä yleiselle kokoukselle, ja esityksestä voi läpimennessään tulla järjestön virallinen kanta. Tässä listatut julkilausumat edustavat Perussuomalaisten Nuorten virallista kantaa vain, jos ne hyväksytään kevätkokouksessa. Avoimessa listavaalissa ongelmana on matala äänestysaktiivisuus.

Yhtenä syynä tälle on äänestäjien vaikeus löytää listalta itselleen mielekäs ehdokas. Tämä johtaa herkästi siihen, että äänestäjä päättää jättää kokonaan äänestämättä. Perussuomalaiset Nuoret esittää tilanteen korjaamiseksi nykyisen vaalitavan rinnalle mahdollisuutta äänestää pelkkää listaa.

Epäröivän äänestäjän on todennäköisesti helpompaa löytää itselleen mielekäs lista, jota voi tukea. Käytännössä vaalitapaan tehdään ainoastaan lisäys eikä mitään poisteta nykyisestä vaalitavasta. Listan saamat äänet jaetaan edelleen ehdokkaiden kesken vertailulukuina.

Listaa äänestämällä äänestäjä ei anna suoraa tukea yksittäiselle ehdokkaalle, mutta listan kokonaiskannatus kasvaa. Kyseinen muutos olisi demokratian kannalta hyvä asia, koska se madaltaa äänestäjän kynnystä antaa äänensä. Perussuomalaiset Nuoret katsoo, että köyhemmistä maista Eurooppaan suuntautuneet kansainvaellukset osoittavat nykyisen turvapaikanhakijajärjestelmän toimimattomuuden. Suomella ei ole varaa huolehtia kymmenistätuhansista maahan saapuvista turvapaikanhakijoista, jotka ovat myös turvallisuusriski terrorismin ja seksuaalirikosten osalta.

Perussuomalaiset Nuoret ehdottaa tilanteen korjaamiseksi, että Suomi irtisanoutuu Geneven pakolaisten oikeusasemaa koskevasta yleissopimuksesta sen 44 artiklan mukaisesti, jolloin Suomi voisi toimia järkevästi ja pikakäännyttää turvapaikanhakijat pois rajalla. Perussuomalaiset Nuoret esittää perintö- ja lahjaveron poistamista.

Verojen poistaminen tukisi suomalaista yrittäjyyttä, kun yritysten sukupolvenvaihdoksia ei enää vaikeuttaisi raskas verotaakka. Järjestön mielestä ei ole myöskään moraalisesti oikein, että kun ihminen haluaa jättää läheisilleen omaisuutensa, jota kootessaan hän on yleensä maksanut jo korkeat verot, valtio tulee vetämään välistä.

Jäsenaloitteista äänestetään järjestön kevätkokouksessa Joensuussa lauantaina Kokoomusministeri myönsi nuorilleen yli kuusinkertaisen tuen verrattuna PS-Nuoriin — epäoikeudenmukainen päätös haastetaan oikeuteen Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että hyvävelipeli Opetus- ja kulttuuriministeriön rahanjaossa loppuu ja jo useita vuosia jatkunut syrjintä korjataan. PS-Nuorten toiminta ja jäsenkehitys ovat kasvaneet räjähdysmäisesti vuodesta , vaikka OKM on estänyt tuen kasvamista samalle tasolle muiden suurten puolueiden nuorisojärjestöjen kanssa. Kokoomusministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi siis oman puolueensa nuorille toimijoille yhteensä yli kuusinkertaisesti tukea verrattuna opiskelija- ja nuorisojärjestö Perussuomalaisiin Nuoriin , paljastaa puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret haastaa Opetus- ja kulttuuriministeriön oikeuteen uusimmasta tukipäätöksestä. Järjestö on voittanut OKM: Tällaiset korjausnumerot kertovat karua kieltä siitä, kuinka tukisummia vedetään avustustoimikunnassa mielivaltaisesti omasta päästä. He eivät pysty järjestämään toimintaa edes valtakunnallisesti.

Jos haluat olla mukana toiminnassa.. Järjestön sivuista toimintakertomusta [linkki] lukemalla selviää, että Perussuomalaiset Nuoret on monella mittarilla jopa pidemmällä kuin monet muut järjestöt, joille lapataan Perussuomalaisia Nuoria enemmän tukea. Perussuomalaiset Nuoret vaatii edelleen poliittisten nuorisojärjestöjen tukien puolittamista ja jäljelle jäävän summan jakamista oikeudenmukaisesti.

Kielivapaus-aloitteella ovet auki kaikkeen maailmaan! Perussuomalaiset Nuoret lähtee tukemaan tänään avautunutta kielivapaus-kansalaisaloitetta monikielisen Suomen puolesta. Järjestön mielestä Suomi ei voi juuttua menneeseen, vaan kansainvälisyys on nostettava uudelle tasolle, mikä lähtee koulutuksesta. Monipuolisempi kieltenopetus on tässä avaintekijä. Sosiaalisen median vallankumouksen ansiosta nuorilla syntyy ilman suurempia ponnisteluja ystävyyssuhteita eri kulttuuripiireihin ympäri maailman — kunhan osataan samaa kieltä.

Näiden verkostojen tarpeellisuutta on aliarvioitu, vaikka ne hyödyttävät nyt ja tulevaisuudessa niin bisnestä, kulttuurielämää kuin esimerkiksi ihmisoikeuksien edistämistä koko maailmassa , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

PS-Nuorten mukaan kielten osaaminen edesauttaa vuorovaikutuksen syntymistä, jota tässä maailmassa tarvittaisiin enemmän toisten ymmärtämiseksi. Pohjoismaisen kontekstin lisäksi kansainväliset yhteydet ja yhteistyö pitää ymmärtää paljon laajemmin, sillä Suomi ei tule pärjäämään yksin — ei edes Pohjolaan nojaten. Samalla kun kehitetään ruotsinkielisiä palveluita ja opiskelijoiden into ruotsin kieltä kohtaan kasvaa valinnanvapauden myötä, vapautetaan Pohjolan ulkopuolelle suuntautuvien kansalaisten resurssit hankkia työkaluja kansainväliseen uraansa.

Vain antaessamme kansalaisillemme kieltenopetuksessa mahdollisuuden keskittyä niihin kieliin, joista kukin on kiinnostunut, annamme riittävät eväät Suomen menestymiseen kansainvälisesti, toteaa varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi.

Jäsenaloitteet käsitellään yhdistyksen kokouksissa — seuraavan kerran Joensuun kevätkokouksessa Hallitus esittää ohjesäännöksi, että ¾ määräenemmistöllä hyväksytyistä aloitteista tulee järjestön virallisia kantoja. Näin ollen esitetyt linjaukset edustavat aidosti käytännössä koko jäsenistön kantaa eikä käy niin, että suoran aloitekäytännön kautta syntyy tilanteita, joissa iso osa jäsenistöstä ei pysty hyvällä omatunnolla seisomaan Perussuomalaisten Nuorten politiikan takana.

Alla on kaksi esimerkkiä läpi menneistä suorista jäsenaloitteista. Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että sääntelyä raakamaidon myynnistä suoraan tiloilta kuluttajille tulee keventää merkittävästi. Rajoitukset eivät palvele raakamaidon kuluttajia eikä varsinkaan maidontuottajia. Kuluttaja tietää jo etukäteen, että prosessoimaton maito ei ole prosessoitua eikä siten samanlaista kuin perinteinen kaupan hyllyjen maito. Suomalainen lypsyhygienia on erinomaista. Raakamaito sopii hyvin maidontuottajaperheiden ruokavalioon, joten se sopii myös muille maitoa juoville ihmisille.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä Suomen nykyinen holhoava alkoholipolitiikka ei ole ajantasalla. Siksi järjestö vaatii Suomen alkoholipolitiikan vapauttamista ja turhien normien poistamista.

Alkon monopoli tulee purkaa ja kaikkien halukkaiden markkinatoimijoiden pitää saada myydä alkoholia täysi-ikäisille suomalaisille ilman rajoituksia kellonajasta tai alkoholijuoman vahvuudesta. Perussuomalaiset Nuoret haluaa myös tukea suomalaista ravintola-alaa poistamalla ravintoloiden ja yökerhojen aukioloaikojen rajoitukset.

Lisäksi suomalaista elinkeinoelämää pitää tukea alkoholin runsaan matkustajatuonnin takia alentamalla tuntuvasti korkeaa alkoholiverotusta. Opiskelijaliike, tarjotkaa vaihtoehtoja ja lopettakaa demarointi!

Perussuomalaisten Nuorten mielestä koko opintotukijärjestelmä pitää laittaa täysremonttiin, jotta siitä saadaan joustava ja kannustava. Järjestö on kyllästynyt opiskelijaliikkeen eturyhmäpolitikointiin, jossa saavutetuista eduista pidetään kiinni jarruttaen oikeasti tärkeiden uudistusten etenemistä, jotka hyödyttäisivät kaikkia opiskelijoita. Jos opiskelijaliike haluaa todella edistää opiskelijan asiaa, sen on tarjottava aina vaihtoehtoja, sillä myös meidän on osallistuttava hyvinvointiyhteiskunnan pelastamiseen.

Jos Suomi romahtaa, romahtaa myös koulutus , varoittaa valtio-oppia opiskeleva Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi. Perussuomalaiset Nuoret huomauttaa, ettei nykyinen opintotukijärjestelmä palvele kunnolla ketään: Opiskelija, joka haluaa kerätä alaansa tarvittavaa työkokemusta opintojen ohella työskentelemällä, menettää tukensa tulorajojen vuoksi.

Opiskelija, joka töiden sijaan haluaa keskittyä täyspäiväisesti opintoihin, joutuu elämään niukkuudessa. Opintorahaa ei saa enemmän, vaikka edistyisi nopeammin kuin muut. Jos maisterin tutkinnon suorittaa esimerkiksi kolmessa vuodessa, saa saman opintorahapotin, mitä saman tutkinnon viidessä vuodessa suorittava opiskelija saisi.

Kannustinmallin myötä päästään korottamaan opintotuen tulorajoja tuntuvasti, jolloin opiskelija pääsee tienaamaan enemmän ja valtio saa enemmän verotuloja.

Säästöjä syntyy, kun opiskelijat valmistuvat omasta tahdostaan nopeammin, ja siirtyvät ripeämmin työelämään maksamaan veroja hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämiseksi , toteaa luokanopettajaksi opiskeleva puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Tyttö ja poika ovat Suomessa tasa-arvoisia, paitsi lain edessä! Perussuomalaiset Nuoret vaatii Suomeen samoja pelisääntöjä kaikille sukupuolesta riippumatta.

Järjestö haluaa nostaa keskusteluun sukupuolikampanjan viimeisenä päivänä ongelmakohtia, jotka tällä hetkellä ohitetaan yleensä vain olankohautuksella.

Räikeimpiä näistä ovat nykymuotoinen asepalvelus ja täysin perusteettomat sukupuolikiintiöt esimerkiksi luottamustehtävissä. Emmekö me kaikki ole Suomen kansalaisia sukupuolesta riippumatta ja eikö meillä silloin tulisi olla samat oikeudet ja velvollisuudet?

Jos mies ja nainen päättävät, etteivät suorita asevelvollisuutta, vain mies passitetaan vankilaan. Perussuomalaiset Nuoret kannattaa pohjoismaista sukupuolten välistä tasa-arvoa — jokaiselle miehelle ja naiselle tulee tarjota mielekäs ja yhteiskuntaa hyödyttävä palvelustehtävä. Kukin, sukupuoleen katsomatta, voidaan sijoittaa sellaiseen koulutukseen ja tehtäviin, joihin omat, yksilölliset kyvyt riittävät.

Kansalaispalvelus kaikille, sukupuoleen katsomatta! Toisella kädellä sukupuolineutraaliutta vaativat ihmiset ovat toisella kädellä vaatimassa sukupuolikiintiöiden laajentamista niin, että pörssiyhtiöiden hallituksissakin olisi sukupuolikiintiöt , toteaa puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Suomesta tulee tasa-arvoinen, kun molemmilla sukupuolilla on yhtäläiset mahdollisuudet tulla valituksi tehtävästä riippumatta. Sukupuolikiintiöillä sitä ei saavuteta.

Intersukupuolisten lasten on saatava päättää kehostaan! Vastustamme feminististä päämäärää häivyttää sukupuolet tiedotteemme sanoin: Tavoitteena on herättää julkinen keskustelu sukupuolisuudesta ja ravistella vallitsevaa trendiä. Mielestämme pitäisi olla päivän selvää, että myös intersukupuolisten itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa on kunnioitettava.

Valitettavasti näin ei Suomessa vielä ole , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Lääkärit tekevät lähinnä vanhempien vuoksi ratkaisuja, joita ihminen ei pysty perumaan jälkeenpäin, vaikka haluaisi. Jos lapsella on syntyessään epätavalliset sukuelimet, niitä ei tulisi leikata vanhempien mielipiteen nojalla, vaan lapsen itsemääräämisoikeuden omaan kehoonsa on oltava tinkimätön lähtökohta , Tynkkynen vaatii.

Nykyään lääkäri yhdessä vanhempien kanssa voi määrittää intersukupuoliselle lapselle sukupuolen ja lapsen sukupuoli muutetaan valitun mukaiseksi. Perussuomalaiset Nuoret ehdottaa, että tämän sijaan intersukupuoliselle lapselle määritetyn juridisen sukupuolen perään voitaisiin merkitä esimerkiksi i-kirjain, ja sukupuolta ei muuteltaisi.

Tästä olisi hyötyä myös esimerkiksi terveydenhoitajalla tai terveyskeskuskäynnillä, kun ammattilainen tietäisi heti huomioida yksilölliset tarpeet paremmin. Jos intersukupuolinen myöhemmin haluaa itse leikkaukseen, häneltä poistettaisiin i-kirjain ja hän saisi ratkaisunsa mukaisen sukupuolimerkinnän. Perussuomalaiset Nuoret ei kuitenkaan kannata, että otetaan käyttöön kolmas sukupuoli, johon kaikkien olisi mahdollista vaihtaa ilmoitusmenettelyllä.

Perussuomalaiset Nuoret haluaa kehottaa suomalaisia sukupuolivallankumoukseen — vastoin feminismin pyrkimyksiä kyseenalaistaa sukupuolet. Itsensä kieltämisen sijaan jokainen voi olla ylpeästi sitä, mitä on.

Sukupuolineutraalin yhteiskunnan idea lähtee siitä valheesta, että sukupuolten välillä ei olisi eroja ja että tyttöjen ja poikien pitäisi olla kiinnostuneita samoista asioista. Jostain syystä kuitenkin selviä suuntautumiseroja löytyy. Yhteiskunta ei kuitenkaan ole tasapainossa silloin, kun ulospäin näyttää siltä, että naisia ja miehiä kiinnostaa yhtä paljon tehdä samoja asioita, vaan silloin, kun he voivat tehdä, mitä haluavat.

Kannatamme kaikenlaisten kiintiöiden heittämistä historian romukoppaan. Tutkimusten mukaan pojat eivät menesty, motivoidu ja opi lukemaan yhtä hyvin nykyisen kaltaisessa peruskoulussa kuin tytöt. Kyllä, tässä juuri vertasin tyttöjä ja poikia keskenään ja totesin, että erot näkyvät peruskoulussa. Jos me myös tunnustaisimme avoimesti nämä erot, voisimme tehdä koulusta monipuolisemman oppimisympäristön, jossa huomioitaisiin paremmin myös poikien tarpeita , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Kaikki meistä ovat yksilöitä, mutta viimeistään perimä kertoo, kumpaa sukupuolta olemme. Saamme isältä joko Y- tai X-kromosomin sekä äidiltä X-kromosomin. Näitä XY- tai XX-rakennuspalikoitaan ei kukaan ihminen voi kieltää eikä muuttaa, vaikka leikkauttaisi ulkoista olemustaan plastiikkakirurgian avulla millaiseksi tahansa , toteaa biotekniikkaa opiskeleva varapuheenjohtaja Tiina Palovuori.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä sukupuolten kyseenalaistaminen hämmentää nuoria, ja järjestö kehottaa kasvattajia ja vanhempia olemaan laittamatta lapsiaan tällaisten trendivirtausten kokeiksi. Kumpaa sukupuolta sinä olet, ja mitä se sinulle merkitsee? Kampanjaa varten julkaistut snapback-lippikset löydät nettikaupastamme ja somekuvia lisätään tähän kansioon.

Pohjolan heikoin lenkki — miksi, ministeri Orpo? Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa heti. Aikaisemmin hallituksen kohtaisessa turvapaikkapoliittisessa ohjelmassa linjattiin, että perheenyhdistämisdirektiiviä sovelletaan täysimääräisesti. Nyt lausuntokierroksella olevasta lakiluonnoksesta puuttuvat kokonaan asumisaika- ja asuntovaatimus, avio- ja avopuolisoiden ikävaatimus sekä vaatimus alkeellisesta kielitaidosta. Kokoomusministeri Orpo, miksi heitit roskiin nämä työkalut maahanmuuton hillitsemiseksi, vaikka yhdessä sovittiin, että kaikki keinot käytetään?

Kirjoitatte suomalaisille veronmaksajille tahallaan isomman laskun , raivoaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Löysässä lakiluonnoksessa hyvää on esimerkiksi toimeentuloedellytyksen käytön laajentaminen kaikkiin Suomen kansalaisiin, sillä kansainvaelluksen mukana tulleista maahanmuuttajista voi jo muutaman vuoden päästä tulla Suomen kansalaisia. Kokoomusleiristä kuitenkin ehdotettiin jo tämänkin työkalun hylkäämistä. Kasvaneiden turvapaikanhakijamäärien takia kansalaistamiset lisääntyvät lähivuosina, jolloin kokoomuskansanedustaja Satosen ehdotuksen mukaisesti tälle joukolle tulisi mahdolliseksi ilman kriteerejä tapahtuva massiivinen perheenyhdistämisten toteuttaminen.

Nyt järki käteen , vetoaa 1. Norja, Ruotsi ja Tanska ovat menneet tuoreissa perheenyhdistämiskiristyksissään huomattavasti Suomea pidemmälle. Toimeentuloedellytysten ohella heillä myös asumisaika- ja puolisoiden ikärajavaatimukset ovat käytössä — myös omille kansalaisille.

Sen lisäksikö pitäisi olla vielä Pohjoismaiden löysimmät perheenyhdistämiskriteerit , kysyy puheenjohtaja Tynkkynen. Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan uutisista järjestelmällisistä seksuaalisista joukkoahdisteluista Suomessa ja Saksassa.

Helsingin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan on havaittu uusi  seksuaalirikosilmiö, jossa iso porukka ulkomaalaistaustaisia miehiä ahdistelee naisia aggressiivisesti.

Kölnissä taas uutenavuotena iso joukko ulkomaalaisia miehiä ahdisteli naisia järjestelmällisesti. Saksan poliisi kertoo kyseisen illan johdosta tulleen jo yli rikosilmoitusta.

Ennen ovat Euroopassa naiset voineet kävellä kadulla rauhassa, mutta nyt yleistyvät Euroopan ulkopuolelta muuttaneiden miesten porukat, joiden tarkoitus on ahdistella naisia. Perussuomalaisten Nuorten mielestä kaikki seksuaaliseen ahdisteluun syyllistyvät turvapaikanhakijat tai oleskeluluvan Suomesta saaneet henkilöt tulee karkottaa Suomesta saman tien.

Hallitsematon maahanmuuttopolitiikka on tuonut Eurooppaan suunnattoman määrän siirtolaisia erilaisista kulttuureista, joiden on vaikea sopeutua ja työllistyä ja joilla ei ole todellista turvapaikan tarvetta. Perussuomalaiset Nuoret katsookin, että nykyinen politiikka murentaa yhteiskuntarauhaa ja tulee peruuttamattoman kalliiksi. Siksi Suomen täytyy aloittaa turvapaikanhakijoiden pikakäännytykset ja Euroopan maiden pysäyttää kansainvaellus jo Euroopan ulkorajoille.

Nykyinen tilanne on kestämätön. Perussuomalaiset Nuoret tukee väkivallattomien kansalaispartioiden perustamista ympäri Suomea heikentyneen turvallisuustilanteen parantamiseksi. Vaikka kansalaispartioita on perustettu erityisesti juuri nopeasti kasvaneiden turvapaikanhakijamäärien vuoksi, Perussuomalaiset Nuoret muistuttaa, että kansalaispartiot ilmoittavat poliisille kaikesta väkivallasta.

Kansalaisten liikkumisvapautta ei saa rajoittaa. Nerg voisi perustella, haluaako hän kieltää ahdistelusta ilmoittamisen poliisille vai esimerkiksi ryhmässä liikkumisen? Kannattaa tulla norsunluutornista alas ja kuunnella, mitä Helsingin poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki kertoo kentältä: Suomeen on saapunut uusi seksuaalirikosilmiö.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä on selvää, että ongelmamme on naisia kaupungilla ahdistelevat miehet, eivät turvalliset aikuiset partioimassa julkisilla paikoilla.

Kansalaispartioiden läsnäolo jo itsessään nostaa kynnystä tehdä rikoksia julkisilla paikoilla, mutta niin tapahtuessa paikalla on myös valmiina silminnäkijöitä soittamassa poliisin puuttumaan tilanteeseen.

Ympäri Suomea nousevissa vastaanottokeskuksissa sopeuttamisessa joudutaan lähtemään niinkin alkeista, että naisen koskemattomuutta ja itsemääräämisoikeutta on kunnioitettava. Maalaisjärkikin kertoo, että pääosin miehistä koostuva yli 30 turvapaikanhakijan joukko on merkittävä turvallisuusriski.

Ja jos maalaisjärki ei toimi, voi lehdistä lukea joka päivä naisten kokemasta turvattomuudesta ja julkisilla paikoilla lisääntyneestä seksuaalisesta häirinnästä. Ennaltaehkäisevä vapaaehtoistoiminta on enemmän kuin tervetullutta,  toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja  Sebastian Tynkkynen. Perussuomalaisten Nuorten mielestä viranomaisten pitää olla tässä asiassa aloitteellisia.

Heidän tulee ohjeistaa, millä tavoin turvallisuuden eteen tehtävästä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ihmiset voivat tehdä yhteistyötä poliisin kanssa, kuten Virossa on toimittu. Poliisilla on parhaat tiedot kussakin kunnassa alueista, joilla kansalaispartiointi olisi hyödyllisintä.

Sebastian Tynkkynen Puheenjohtaja p. Perussuomalaiset Nuoret on tyrmistynyt EU: EU antoi Turkille kolme miljardia euroa pakolaisleirien ylläpitämiseen, mutta sen lisäksi Unioni alistui vaatimusten edessä, joilla ei ole mitään tekemistä turvapaikanhakijakriisin kanssa.

Sopimuksen mukaan Turkin kansalaiset voivat saada viisumivapauden Schengen-alueelle ensi vuoden lokakuusta lähtien. Mikä pahinta, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk kertoi eilen, että Turkin liittymisprosessi elvytetään. On naurettavaa, että EU käy kauppaa arvoistaan maan kanssa, jolla ei eurooppalaisilla standardeilla ole edellytyksiä jäsenyyteen.

Esimerkiksi viime torstaina kaksi toimittajaa pidätettiin heidän paljastettuaan Turkin toimittaneen aserekkoja ääri-islamisteille. Perussuomalaiset Nuoret kantaa huolta eurooppalaisten arvojen ja turvallisuuden puolesta. Euroopan islamisoitumiselle on pistettävä ovet tiukasti kiinni ja Troijan hevosta ei saa päästää sisään. Tänä syksynä järjestetyissä ylioppilaskuntien edustajistovaaleissa Perussuomalaiset Nuoret onnistui saamaan kaksi ehdokastaan läpi ja siten tuplaamaan paikkamääränsä ylioppilaskunnissa ympäri Suomen.

Läpi päässeet edaattorit ovat Daniel Kaartinen , 21, Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, sekä jatkokaudelle äänestetty Jarno Lähteenmäki , 28, Itä-Suomen yliopistosta. Valinnanjälkeiset tunnelmat olivat molemmilla edaattoreilla erinomaiset. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa lähes koko edustajisto vaihtui, sillä vain yksi entinen edaattori uusi kautensa.

Itä-Suomessa edaattorin paikka saavutettiin selkein luvuin. Punavihreitä arvoja vastaan taistelevalla mainoksellaan säväyttänyt Jarno Lähteenmäki sai kirkkaan jatkokauden edustajistossa.

Hänen henkilökohtainen äänimääränsä yli kaksinkertaistui edellisistä edustajistovaaleista. Ylioppilaskuntien pakkojäsenyys ja siihen liittyvä pakollinen jäsenmaksu olivat Perussuomalaisten Nuorten tärkeimpiä vaaliteemoja. Molemmat edaattorit suunnittelevat jo tulevaa kauttaan. Perussuomalaisten Nuorten edaattorit Jarno Lähteenmäki vas.

Seuraavassa Rahvas-lehdessämme on laajempi artikkeli edustajistovaaleista ja valituista edaattoreista. Jokainen jäsenemme saa lehden ilmaiseksi kotiin kannettuna! Yksi Perussuomalaisten Nuorten keskeisistä tavoitteista on ajaa suoraa demokratiaa Suomeen. Jäsenaloitteita tuli yhteensä 11, joista yleinen kokous hyväksyi kahdeksan. Suorien jäsenaloitteiden käytäntö todettiin kautta linjan hyväksi, ja toivomme muidenkin poliittisten järjestöjen lisäävän jäsenistönsä vaikutusmahdollisuuksia vastaavalla tavalla.

Tässä ovat ne Perussuomalaisten Nuorten julkilausumat, jotka hyväksyttiin kokouksessa määräenemmistöllä:. Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksujen verovähennysoikeus poistetaan. Vuosittain valtio menettää satoja miljoonia euroja verotuloja jäsenmaksujen verovähennysten kautta.

On tärkeää, että nykyisessä taloudellisessa tilanteessa kaikki kantavat kortensa kekoon eikä vanhanaikaisista saavutetuista eduista enää pidetä kiinni. Perussuomalaiset Nuoret haluaa, että rautatieliikenne vapautetaan. On kansallisen edun mukaista, että nykyinen VR: Nykyisen hallituksen suunnitelmat lakkauttaa pieniä asemia ei palvele alueellista tasa-arvoa. Tämän vuoksi onkin erityisen tärkeää raivata tilaa yksityisille yrityksille, jotta kysyntä ja tarjonta voivat aidosti kohdata.

Turvapaikanhakijoille, jotka ovat jo ulkomailla syyllistyneet hyvin vakaviin rikoksiin, jopa henkirikoksiin tai terrorismiin, voidaan myöntää tilapäinen oleskelulupa poissulkemislausekkeita soveltaessa. Näin siinä tapauksessa, jos rikokseen syyllistynyttä uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus, vaino tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu maassa, johon hänet on tarkoitus karkottaa.

Perussuomalaiset Nuoret ei pidä tilannetta millään muotoa kestävänä, sillä turvapaikkajärjestelmän tarkoituksena on tarjota turvaa mahdollisille rikosten uhreille eikä itse rikollisille. Nykykäytäntö kääntää järjestelmän jalot periaatteet päälaelleen, sotii kansan oikeustajua vastaan ja aiheuttaa turhia ennakkoluuloja oikeasti hädänalaisia kohtaan.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii, ettei törkeisiin rikoksiin syyllistyneille ulkomaalaisille tule myöntää tilapäisiä oleskelulupia. Suomen valtion hoitaman turvapaikkajärjestelmän tehtävä ei ole suojella vakaviin rikoksiin syyllistyneitä vaan rikollisten uhreja ja mahdollisia uhreja. Nykykäytännön mahdollistaa ulkomaalaislain 89 §, joka on poistettava ja Suomen perustuslain 9 §: Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan Suomen nykyisestä teurastus- ja lihatuotteta koskevasta lainsäädännöstä.

Suomessa valloillaan oleva etninen liikehdintä on johtanut epäeettisesti teurastetun lihan merkittävään kysynnän nousuun. Esimerkkinä epäeettisyydestä on halal-liha.

Halal-teurastus tapahtuu leikkaamalla eläimen kurkku terävällä veitsellä ja valuttamalla eläimen veret ulos. Perussuomalaiset Nuoret pitää kaikkea eläimen tarpeettomaan kärsimykseen johtavaa toimintaa epäeettisenä. Suomen eläinsuojelulainsäädäntö määrää, että Suomessa teurastettavat eläimet on tainnutettava ennen itse teurastusta.

Tästä laista sallitaan kuitenkin poikkeus uskonnollisista syistä. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että eläin tainnutetaan samanaikaisesti kurkun leikkauksen kanssa. Suomeen tuodaan lisäksi ulkomailta suuret määrät lihaa, jonka teurastuksen eettisyys ei ole Suomen lainsäädännön piirissä. Näin halal-lihaa myyvät kauppiaat sekä kiertävät eläinten eettiseen kohteluun tähtäävää lainsäädäntöä että vievät kysyntää pois suomalaiselta lihateollisuudelta. Viimeisen vuoden aikana suomeen on saapunut ulkomailta yli 47 miljoonaa tonnia sellaista lihaa jonka teurastustavat eivät ole suomalaisen lainsäädännön piirissä.

Perussuomalaiset Nuoret pitää myös erittäin kyseenalaisena sitä, että kuluttajalla ei ole mahdollisuutta luottaa syömänsä lihan eettisyyteen.

Eläinseksiä leppävaaran ammattikoulu -

Finsk Ungdom är mycket positiva till att Sverigedemokraterna har lyckats lyfta invandringsfrågan i den svenska politiska debatten och att de har fått starkt stöd för sina budskap. Perussuomalaisten Nuorten mielestä on selvää, että ongelmamme on naisia kaupungilla ahdistelevat miehet, eivät turvalliset aikuiset partioimassa julkisilla paikoilla. Supersankarit vastustamassa väkivallan käyttöä tavoitteeseensa pääsemiseksi on yhtä uskottavaa kuin anarkistit ja äärivasemmisto mielenosoituksessa vastustamassa poliittista väkivaltaa vaikuttamisen muotonapäättää puheenjohtaja Tynkkynen.

: Eläinseksiä leppävaaran ammattikoulu

KOVAA PANEMISTA SEKSIÄ KOTONA 140
Suomi chat seksi aistien talo Perussuomalaisten Nuorten mielestä viranomaisten pitää olla tässä asiassa aloitteellisia. Ohjelmassa esitetään muun muassa Alkon eläinseksiä leppävaaran ammattikoulu VR: Me, poliittisten nuorisojärjestöjen jäsenlehtien ja julkaisuiden päätoimittajat tuomitsemme jyrkästi Turkin hallinnon hyökkäyksen sanan- ja lehdistönvapautta kohtaan. Allianssin TNS Gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan Vihreät ja Perussuomalaiset ovat nuorison keskuudessa selvästi suosituimmat puolueet. Britit, pelastakaa maanne — pelastakaa Eurooppa! PL 50, Espoo, klubswiatlychinwestorow. Perussuomalaiset Nuoret on aiemminkin esittänyt Suomen paluuta omaan kelluvaan markkaan, jolloin devalvaatio ja sitä seuraavan viennin elpyminen saisivat Suomen talouden nousuun.
Eläinseksiä leppävaaran ammattikoulu EU ja euro vievät meitä kohti liittovaltiota, eikä toisen suuntaiseen kehitykseen EU-johtajilla ole enää halua. Kangasmerkkien myymisellä voidaan myös lisätä tuloja niin kattojärjestölle kuin piireille. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, eläinseksiä leppävaaran ammattikoulu eläin tainnutetaan samanaikaisesti kurkun leikkauksen kanssa. Viikottainen työaika on 20 tuntia. Lisäksi uuteen ohjelmaan ovat päätyneet työryhmien, hallituksen ja Rauhalan kesäpäivillä pidetyn lähetekeskustelun näkemykset. Näiden verkostojen tarpeellisuutta on aliarvioitu, vaikka ne hyödyttävät nyt ja tulevaisuudessa niin bisnestä, kulttuurielämää kuin esimerkiksi ihmisoikeuksien edistämistä koko maailmassatoteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.
Eläinseksiä leppävaaran ammattikoulu Seksiseuraa kajaani sanna

Kulttuuri, kasvatus ja opetus. Liiketalous, johtaminen ja yrittäjyys. Jos et löytänyt sopivaa koulutusta tai kurssia, ei hätää. Hakijan ohjauspalvelu InfoOmnia auttaa. Tervetuloa tutustumaan Omnian Kirkkonummen toimipisteen ammatillisen koulutuksen tarjontaan!

Avoimet ovet Itätuulentiellä, syksy Espoon työväenopisto ja Espoon aikuislukio osallistuvat Espoo-päivän tapahtumiin järjestämällä Avoimet ovet Tapiolassa. Ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Aikuislukion ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Kesäkuun Omnia Ajassa -uutiskirje on ilmestynyt.

Uutiskirje jää kesätauolle ja ilmestyy seuraavan kerran elokuussa. Paikallisten toimintatapojen soveltaminen Liettuassa kiinnosti vierailijoita. Uusi yrittäjyyden oppimaisema aloittaa ensi syksynä. Tavoitteena on saada monipuolisesti mukaan toimijoita Espoon yrityksistä. Omniaan valittiin uutta opiskelijaa.

Eniten opiskelijoita valittiin liiketoiminnan perustutkintoon ja sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon. Jatkuva haku on avoinna ympäri vuoden. Omnian oppijoilla on maailman tärkein tehtävä — tehdä unelmistaan totta.

Osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen. Teiniminnotalkoiden ja Superteam-innovaatioprosessin avulla koulutetaan innovaatiokyvykkäitä nuoria. Valmistuessaan ammattiin opiskelijan tulisi löytää oma polkunsa joko Neljä kestävän kehityksen pop-up -ravintolaa palveli Espoossa toukokuun ravintolapäivänä. Healthy future -projektin viimeinen opintotapahtuma alkoi Espoossa erityisen aurinkoisessa säässä torstaina Itse opintotapahtuma oli viisipäiväinen Tutustumismatkalla Fuengirolassa, Espanjassa; aiheena yrittäjät ja yrittäjyys.

Costa del Solilla saattaa välillä lähes hämärtyä että olet ulkomailla Kurkkaa kulissien taakse —sarjassa tutustumme Omnian henkilökuntaan. Millaisia ihmisiä Omniassa työskenteleekään? Toimin Omniassa tällä hetkellä Esimerkiksi taksialaa koskeva lainsäädäntö kaipaa kipeästi päivittämistä luvulle. Esimerkiksi kielipolitiikassa tulisi aivan objektiivisesti arvioida, mikä ratkaisu sopii parhaiten mihinkin tilanteeseen. Hallitus on sitoutunut kielikokeiluun, joissa tietyillä alueilla opiskeltaisiin ruotsin sijasta vapaavalintaista kieltä.

Sebastian Tynkkynen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja P. Perussuomalaiset Nuoret matkaa veljeskansamme luo Viron Tallinnaan Ohjelmassa on luvassa muun muassa käyskentelyä Tallinnan historiaa tihkuvassa vanhassa kaupungissa, Suomen suurlähetystöön tutustumista, yhdessä ruokailua tunnelmallisissa ravintoloissa, mielenkiintoinen museovierailu ja rentoa yhdessäoloa kansallismielisessä seurassa.

Perussuomalaiset Nuoret ry kustantaa matkaan osallistuville jäsenilleen laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki ja hotellimajoituksen 3 hengen huoneissa Tallinnassa. Jokaisella osallistujalla on kuitenkin 25 euron omavastuumaksu. Ruokailut ja matkustamisen paikan päällä sekä matkustamisen Suomen sisällä Helsinkiin ja Helsingistä kotiin maksaa jokainen itse.

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina Kannattaa olla nopea, sillä paikat ovat menneet hyvin nopeasti! Perussuomalaisten Nuorten hallitus on valinnut järjestösihteeriksi Juha Karjalaisen.

Karjalainen on vuotias historian opiskelija Oulun yliopistossa. Hän toimii myös Oulun ja Kainuun Perussuomalaisten Nuorten toiminnanjohtajana. Odotan innolla työn alkamista. Järjestösihteerin rekrytointiprosessi suoritettiin elokuun aikana. Työsuhde on osa-aikainen ja solmittu huhtikuun loppuun saakka. Karjalainen aloittaa työssään syyskuun alussa. Järjestösihteerin työtehtäviin kuuluu mm. Ihmisenä hän on välitön, tunnollinen ja ottaa toiset huomioon.

Tämän enempää nappiin järjestösihteerin valinta ei oikeastaan olisi voinut mennä! Poliittisten nuorisojärjestöjen jäsenlehtien ja julkaisuiden kannanotto: Suomen toimittava Turkin sanan- ja lehdistönvapauden puolesta.

Me, poliittisten nuorisojärjestöjen jäsenlehtien ja julkaisuiden päätoimittajat tuomitsemme jyrkästi Turkin hallinnon hyökkäyksen sanan- ja lehdistönvapautta kohtaan. Suomi, osana Euroopan Unionia, ei voi vain seurata tilannetta sivusta. Turkki on presidenttinsä Recep Tayyip Erdoganin johdolla vanginnut epäonnistuneen vallankaappausyrityksen jälkimainingeissa lähes toimittajaa.

Niin ikään Erdoganin hallinto on lakkauttanut ainakin uutistoimistoa, sanomalehteä sekä tv- ja radiokanavaa. Suomi ei voi seurata tilannetta sivusta. Vaadimme Suomen hallitusta sekä ulkoasiainhallintoa vaikuttamaan toimittajien vapauttamisen hyväksi ja Turkin tiedotusvälineiden toiminnan turvaamiseksi kahdenvälisten suhteiden ja Euroopan Unionin kautta. Koemme Turkin hallinnon sensuurin pöyristyttävänä hyökkäyksenä demokratiaa vastaan. Turkin johdon on kunnioitettava sanan- ja lehdistönvapautta.

Turkin sekavan tilanteen hahmottamiseksi on kaikkien kannalta olennaista, että maasta saadaan riippumatonta ja faktoihin perustuvaa tietoa. Perussuomalaiset Nuoret on Suomen vaikutusvaltaisin, näkyvin ja takuuvarmasti myös mielenkiintoisin poliittinen nuorisojärjestö. Me jäsentä, kolme palkattua työntekijää ja toista sataa intohimoista aatteen edistäjää pyrimme omalta osaltamme murtamaan Suomen poliittista kulttuuria ja aiheuttamaan paheksuntaa vuoroin kenenkin toimesta.

Tämä kauhisteltu poliittinen toimija etsii nyt järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1. Viikottainen työaika on 20 tuntia. Helsingissä sijaitsevan toimistomme neljäntenä työntekijänä sinulle kuuluu pahennuksen aiheuttamisessa maanläheinen ja kenttäämme lähellä oleva rooli: Työjärjestelymme ovat joustavat, ja suuren osan työstä voit halutessasi hoitaa etätyönä. Etsimämme unelmahenkilö olisi kokenut niin yhdistystyössä, tapahtumien järjestämisessä kuin organisaation sisäisessä viestinnässäkin.

Suureksi plussaksi näkisimme yhdistyslainsäädännön tuntemuksen, hyvän kirjallisen ulosannin, esiintymistaidot sekä kokemuksen erilaisten toimisto-ohjelmistojen käytöstä. Mahdollisuus oman auton käyttöönkin olisi hieno asia.

Koska työpaikkailmoituksessa kuvailtua unelmahenkilöä ei yleensä ole olemassakaan, kehotamme rohkeasti hakemaan paikkaa. Kaiken kokemuksen ylikin katsomme kaikkein tärkeimpänä, että valittavan henkilön asenne ja kyky oma-aloitteiseen työskentelyyn ovat kohdallaan.

Suuri osa työstä on itsenäistä ja edellyttää paljon matkustamista, joten kyky ongelmien ratkaisemiseen ja toiminnan edistämiseen ilman jatkuvaa tai välitöntä ohjausta on välttämätöntä. Vastineeksi tarjoamme työyhteisön, josta lehdet kirjoittavat, ja jossa ei koskaan ole tylsää. Järjestön työntekijä saa ainutlaatuisen kurkistusikkunan asioihin, joista tulevaisuudessa tullaan puhumaan. Palkkana tarjoamme kansanedustajan avustajan palkkaa vastaavan summan, tai tässä osa-aikaisessa työsuhteessa toki puolet siitä.

Jos työ sujuu hyvin ja rahoittajamme ovat myötämielisiä, on työn jatkuminen määräaikaisen suhteen jälkeenkin varsin mahdollista. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Laista poistettava pykälät kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomisesta Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa.

Perussuomalaiset Nuoret esittää kiihottamista kansanryhmää vastaan Rikoslaki 11, 10§ sekä uskonrauhan rikkomista Rikoslaki 17, 10§ koskevia pykäliä poistettavaksi rikoslaista. Kyseiset pykälät ovat tunnusmerkistöltään monitulkintaisia, vaikka lainsäädäntöä sitoo tarkkarajaisuusvaatimus. Tämä mahdollistaa sen, että vakavista ongelmista ei voi puhua niiden oikeilla nimillä oikeudellisten seuraamusten pelossa. Perussuomalaiset Nuoret pitää tilannetta kohtuuttomana ja peräänkuuluttaa lain korjaamista.

Samaa tapahtuu profeetta Muhammadin seuraajien parissa, mutta toisin kuin Hitler, Muhammad ei ole Suomessa vapaasti arvostelun kohteena uskonrauhapykälän vuoksi. Barbarismi on päässyt valloilleen historiassa eri muodoissaan. Ristiretkien ja keskitysleirien jälkeen on Euroopassa jälleen helvetti irti — nyt vuorossa ovat islamistit, jotka teurastavat paikasta ja ihmisten taustoista riippumatta. Lain korjaamisella haluamme tehdä länsimaisten arvojen puolustamisesta mahdollista ilman, että heti uhataan sakoilla ja vankilalla , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret puolustaa jokaiselle kuuluvia perusoikeuksia ja pitää siksi tärkeänä, että myös uskonnon oikeutuksella tehdyistä hirmutöistä puhutaan ääneen. Mikään uskonto tai aate ei voi olla lailla suojattu kritiikiltä. Vaikenemalla suljetaan samalla silmät ihmisoikeusloukkauksilta.

On ihmisten perustuslaillisen yhdenvertaisuuden kannalta ristiriitaista, että toisten uskomukset nauttivat suurempaa suojaa kuin toisten. Valtio ei voi kohdella eri uskontoja tai ideologioita eri kriteerein. Kiihotus- ja uskonrauhapykäliä voidaan niiden tulkinnanvaraisuudesta johtuen käyttää poliittisten ajojahtien toteuttamiseen, kun kriittisiä mielipiteitä halutaan vaientaa.

Jos yhteiskunnallisista ongelmista puhuminen on rikollista, sananvapaus menettää merkityksensä. On olemassa painavat perusteet lain uudistamiselle , huomauttaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi. Perussuomalaiset Nuoret haluaa säilyttää rikoslaissa pykälän törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Rikoslaki 11, 10 a § , joka puuttuu esimerkiksi kansanryhmän uhkaamiseen väkivallalla tai joukkotuhonnalla. Liitteenä löytyy järjestön ehdotus pykälän uudelleenmuotoilusta, joka tarvitaan, kun kiihottamista kansanryhmää vastaan koskeva pykälä kumotaan lailla.

Perussuomalaisten Nuorten ehdotus rikoslain Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa kehotetaan tai houkutellaan rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella.

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on tänään ilmoittanut, ettei hae 3. Katso videolta ilmoitus kokonaisuudessaan [linkki]. Tynkkynen järjestää johtajuuskoulun kaikille jäsenille, jotka suunnittelevat hakevansa syyskokouksessa järjestön puheenjohtajistoon eli puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi.

Alla Tynkkysen kutsu johtajuuskouluun:. Tervetuloa ensimmäistä kertaa järjestettävään johtajuuskouluun! Ehdokkaan ei tarvitse ilmoittaa, mitä paikkaa tarkalleen hakee, eikä johtajuuskouluun osallistujien nimiä kerrota eteenpäin. Johtajuuskouluun osallistuvat päättävät itse, missä kohtaa haluavat ilmoittaa ehdokkuudestaan ulospäin. Johtajuuskoulun aikana tarjotaan eväitä oman johtajuusidentiteetin kehittymiselle erilaisten näkökulmien kautta.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa olla johtaja. Johtajuuskoulu koostuu ilmoittautumisen päättymisen jälkeen yhdessä sovituista osallistujien aikatauluihin sopivista tapaamiskerroista, joissa käydään läpi kaikki, mitä tuleva puheenjohtajisto tulee työssään tarvitsemaan. Lisäksi jos ehdokkaat haluavat järjestää puheenjohtajien tai varapuheenjohtajien tenttikiertueita eri paikkakunnilla, niitä voidaan tapaamiskerroilla suunnitella yhdessä. Eri tapaamiskerroilla päästään käymään keskustelu kokeneiden mentoreiden kanssa, joilta saadaan erilaisia näkökulmia johtajuuteen sekä vinkkejä, joita ei oppikirjoista löydy.

Johtajuuskouluun on mahdollista hypätä myös keskivaiheella, jos päättääkin myöhemmin lähteä tavoittelemaan paikkaa puheenjohtajistosta. Tapaamiskertojen aikataulut kuitenkin suunnitellaan ja lyödään lukkoon niiden henkilöiden kesken, jotka ovat ilmoittautuneet 1. Onko sinun vuorosi luotsata Perussuomalaisia Nuoria eteenpäin? Tule mukaan muiden ehdokkaiden kanssa tekemään alusta lähtien yhteistyötä ja rakentamaan entistä parempaa nuorisojärjestöä!

Perussuomalaiset Nuoret seuraa tarkasti hallituksen toimia turvapaikanhakijatulvan hoidossa ja edellyttää, että uusi sisäministeri Risikko tarttuu toimeen edeltäjäänsä tarmokkaammin. Viime vuoden lopulla laadittu nuiva turvapaikkapoliittinen ohjelma on toteutettava täysimääräisesti mahdollisimman pian.

Sen lisäksi PS-Nuoret vaatii käyttöön uusia keinoja, jotta Suomea ei koskaan enää kohtaisi viime syksyn kaltainen katastrofi. Olemme luoneet hallitukselle kymmenkohtaisen työlistan ajankohtaisista toimenpiteistä, joiden avulla karsitaan Suomen vetovoimatekijöitä, saadaan maahanmuutto hallintaan, leikataan turvapaikanhakijoista syntyviä kustannuksia ja viitoitetaan hallitusta toimimaan myös kansainvälisellä tasolla maahanmuuttovirtojen suitsimiseksi , kertoo Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Työlista pitää sisällään esimerkiksi vastaanottorahan poistamisen, käsittelymaksujen käyttöönoton kaikissa turvapaikka-anomuksissa ja turvapaikanhakijoiden omaisuuden takavarikoimisen tuhat euroa ylittävältä osalta.

Vetovoimatekijöitä poistetaan myös rajaamalla perheenyhdistäminen EU: On mahdollista, että loppukesällä turvapaikanhakijatulva kiihtyy jälleen. Suomi ei saa näyttäytyä turvapaikanhakijoille tippaakaan houkuttelevampana kohteena kuin muut Euroopan maat , painottaa PS-Nuorten hallituksen jäsen Toni Ahva. Pääministeri ei pysty pysäyttämään Fixit-aloitteen etenemistä Perussuomalaisten Nuorten tiedote Julkaisuvapaa.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että Fixit-kansalaisaloite saa asianmukaisen ja muihin kansalaisaloitteisiin nähden tasavertaisen käsittelyn. Mediat ovat siteeranneet pääministeri Sipilän vastausta PS-Nuorten johtajien Fixit-aloitteeseen eri tavoin. On syntynyt virheellinen mielikuva siitä, että Fixit-kansalaisaloitteesta ei sittenkään äänestettäisi eduskunnan suuressa salissa, vaan sen käsittely voitaisiin rampauttaa alkumetreille. Tähän ei edes pääministeri pysty.

Aikaisemmat kansalaisaloitteet ovat saaneet valiokuntakäsittelyt sekä äänestyksen aloitteen läpimenosta suuressa salissa. Vaikka Fixit-aloite ei ole EU-myönteisille keskustalle ja kokoomukselle mieluinen, on kansalaisten allekirjoitusten oltava yhtä arvokkaita — aloitteesta riippumatta , vaatii Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Perussuomalaiset Nuoret tekevät selväksi, että vaikka hallituksen ei ole pakko itse antaa esitystä hallitusohjelman ulkopuolisesta Fixitistä, kansalaiset saavat eduskunnan käsittelyyn hallitusohjelman ulkopuolisia asioita 50 allekirjoitusta keränneillä kansalaisaloitteilla.

Hallituspuolueiden edustajat jopa tukivat suuren salin äänestyksessä sukupuolineutraalia avioliittolakia kristillisdemokraattien taustavaikuttamisesta huolimatta , muistuttaa varapuheenjohtaja Daniel Kaartinen. Perussuomalaiset Nuoret vaatii myös, että 50 allekirjoituksen tultua täyteen ja aloitteen tullessa eduskunnan käsittelyyn hallituspuolueiden edustajille annetaan vapaat kädet äänestää omantuntonsa mukaisesti Suomen itsenäisyyden palauttamisesta.

Fixit-kansalaisaloite [linkki] on kerännyt tähän mennessä, vain 8 päivässä, 18 allekirjoitusta. Daniel Kaartinen Varapuheenjohtaja Perussuomalaiset Nuoret p. Britannia palautti itsenäisyytensä — Suomen seurattava perässä! Perussuomalaiset Nuoret iloitsee Britannian rohkeudesta asettua väkisin ajettavaa liittovaltiokehitystä vastaan, joka on tuhoamassa Euroopan kansojen itsemääräämisoikeuden.

Britit äänestivät eilen kansanäänestyksessä maansa itsenäiseksi ja ulos EU: EU on muuttunut oleellisesti siitä yhteistyöelimestä, joka se oli yli 20 vuotta sitten — joskin jo silloin monet suomalaiset osasivat epäillä federalistien vakuutteluja siitä, ettei EU: Perussuomalaisten Nuorten mukaan Britannian Brexit-äänestyksen tulos on varoittava viesti kaikille EU-johtajille, jotka jostain syystä vielä haluavat päsmäröidä uppoavalla laivalla.

Euroopan ajautuminen kaaokseen voidaan välttää purkamalla EU ja sen kasvava valtava virkamieskoneisto, jonka kasvattamisesta kustannuksista välittämättä on tullut itseisarvo. Sen jälkeen voidaan aloittaa kansallisvaltioiden kesken kevyempi yhteistyö vapaaehtoisuuden pohjalta. Tällöin maat eivät pääse EU: Vielä luvulla uskottiin EU: Mutta mikään liitto tai unioni, jossa hoidetaan asiat luokattoman huonosti ja viedään kansalaisilta valtaa, ei voi kestää, vaan on tuomittu sortumaan.

Siinä ei auta, vaikka kuinka media valjastettaisiin poliittisen propagandan ja pelottelun välineeksi. Elämä jatkuu — EU: Kansalaisaloite löytyy täältä [linkki]. Britit, pelastakaa maanne — pelastakaa Eurooppa! Perussuomalaiset Nuoret lähettää vahvan viestin briteille: Olkaa rohkeita, jotta koko Eurooppa voidaan pelastaa!

Samalla EU tulehduttaa kansallisvaltioiden välejä. Kansat eivät halua vallanhimoisten EU-johtajien kontrolloitaviksi. Päätöksenteko tulee palauttaa kansallisvaltioiden omiin käsiin ennen kuin kaaos EU: Nuorisojärjestön mielestä Brexit toimii avaimena, jolla suuren EU-vankilan lukko saadaan oikeasti auki. Avaamalla oven Britannia ei vapauta vain itseään, vaan näyttää esimerkillään muille EU-maille, miten päästä vapaaksi. Äänestämällä Brexitin puolesta britit pakottavat EU-johtajat miettimään tekojaan.

Brexitin toteutuminen pakottaisi EU: Todellisuudessa nimenomaan EU ei pysty ratkaisemaan ongelmia ja siksi niin Britannian kuin muidenkin Euroopan maiden on otettava päätöksenteko omiin käsiinsä. Britannia voi pelastaa Euroopan tulevaisuuden, ja muut maat voivat seurata perässä järjestäen omat kansanäänestyksensä , toteaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi.

Perussuomalaiset Nuoret järjestää Suomessa Brexit-tapahtuman torstaina Tapahtuma alkaa kokoontumisella kansalaistorille klo Tervehdyspakettiin ei laitetakaan poltetun EU-lipun tuhkia, vaan lipusta leikataan tähdet pois ja EU-lippu ilman kansallisvaltiosymboleja lähetetään paketissa Junckerille Brysseliin.

PS-Nuoret toivovat, että näin poliittinen viesti saadaan paremmin perille. Aleksi Hernesniemi Varapuheenjohtaja Perussuomalaiset Nuoret p. Britain, save your country, save Europe! Be brave as you have been for so many times before, so that Europe can be saved!

The European Union has become an institution that has put the democracy of Europe in danger and is turning nations against each other. Control needs to be taken back by national states before unharmony in EU reaches an unbearable limit , says Sebastian Tynkkynen , the chairman of The Finns Party Youth.

By opening the exit door not only would Britain be free but it would also pave the way for the other member states to follow suit. Leaving the EU would force the EU leaders question what they did wrong. By choosing to leave the current undemocratic Union, Britain would force the EU to change from a bureaucratic, undemocratic system to a more open and less regulative cooperation platform.

The truth is that Britain, as well as any other European country, should take back control from the EU which cannot control or change anything for any good. Britain can be the saving nation for the whole Europe and set an example which other countries should follow by organising their own referendums , says Aleksi Hernesniemi , the vice chairman of The Finns Party Youth.

Perussuomalaiset Nuoret järjestää torstaina Helsingissä kansalaistorilla EU-lipun polton tuen ilmauksena briteille, jotka samaan aikaan äänestävät EU-jäsenyydestään. Tule osoittamaan tukesi lähidemokratialle ja kansallisvaltioiden itsenäiselle päätöksenteolle!

Kansalaistorilta siirrytään kisakatsomoon Roba Loungeen seuraamaan jännittävää suoraa lähetystä ääntenlaskennasta, joka alkaa äänestysuurnien sulkeuduttua keskiyöllä Suomen aikaa. Brexit-kisakatsomo on kaikille kansalaisille ja toimittajille avoin ja maksuton. PS-Nuoret tarjoaa vieraiden käyttöön teeman mukaisesti brittilippuja ja kisaeväiksi englantilaisia herkkuja.

Samalla on mahdollisuus saunoa aina tilaisuuden päättymiseen klo Parhaimmat bileet juhannusviikonlopun aloittamiseksi ovat täällä! Ilmoittaudu mukaan Facebookissa, jotta osaamme varata vieraille riittävän määrän ruokaa: Helsingin kansalaistori, klo Roba Lounge, Iso Roobertinkatu 10, Helsinki, klo PS-Nuoret tutki ensimmäistä kertaa julkaistut valtiontukien arviointikriteerit: Perussuomalaiset Nuoret on saanut valmiiksi taustatyönsä opetus- ja kulttuuriministeriön tukijärjestelmän kyseenalaisista perusteista ja luovuttanut oikaisuvaatimuksensa OKM: Perussuomalaiset Nuoret kritisoi erityisesti ministeriön asettamia mielivaltaisia pisteytyskriteereitä ja nuorisojärjestöjen hakemusten epätasa-arvoista kohtelua.

Vaisto sanoi, että ministeriön paperit pitää tutkia huolella ja sieltähän se vastaus löytyi. Ministeriön oma pisteytystaulukko on mielivaltaisin mittari, jota olen minkään uskottavan toimijan nähnyt käyttävän. Onko kukaan esimerkiksi kuullut Kommunistisen Nuorisoliiton toiminnasta?

Nuorisojärjestöt hakivat avustuksia OKM: Tukea jäi siis kaikkien hakemusten osalta myöntämättä noin 1,1 miljoonaa euroa, joka nipistettiin 72 eri nuorisojärjestön avustuksista.

Tämän valossa onkin järkyttävää, että Perussuomalaisten Nuorten saamatta jäänyt osuus vastaa yhtätoista prosenttia kaikista myöntämättömistä tuista! Käytännössä Perussuomalaiset Nuoret sekä hakevat vähemmän rahaa kuin muut että saavat prosentuaalisesti pienemmän osan hakemastaan summasta.

On selvää, ettei järjestelmä kestä päivänvaloa. Hakijoiden tietoja on pystyttävä vertailemaan, ja yhteisten verovarojen säästeliästä käyttöä on voitava valvoa.

Pisteytykset julkaistiin nyt ensimmäistä kertaa, ja mielivaltaisen mittariston lisäksi ongelmana on ministeriön sokea luottamus nuorisojärjestöjen itse ilmoittamiin tietoihin. Esimerkiksi Kokoomusnuoret on listannut itselleen 14 vapaaehtoisaktiivia, vaikka kyseisellä järjestöllä ei ole rivijäseniäkään kuin 5 , paljastaa varapuheenjohtaja Tiina Palovuori.

Perussuomalaiset Nuoret julkaisee oikaisuvaatimuksensa avoimesti kaikkien nähtäväksi [linkki]. Jos kokoomuslainen opetus- ja kulttuuriministeri ei puutu epäoikeudenmukaiseen tuenjakoon, Perussuomalaiset Nuoret joutuu oikaisemaan tukipäätöksensä korkeimman hallinto-oikeuden kautta edellisvuosien tapaan. Laajemman selvityksen vuosia jatkuneesta opetus- ja kulttuuriministeriön syrjinnästä Perussuomalaisia Nuoria kohtaan voit lukea puheenjohtajan tänään julkaistusta blogista [linkki].

Mennyt maailma taksiliikenteessä joutaa mennä Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa. Perussuomalaiset Nuoret on vapauteen, ihmisten omaan harkintakykyyn ja tulevaisuuden tietoyhteiskuntaan uskova nuorisojärjestö.

Järjestön yleinen kokous hyväksyi viime viikonloppuna murskaavalla ääntenenemmistöllä kannakseen jäsenaloitteen ajankohtaisesta aiheesta: Suomessa sovellettava taksiliikenteen määrä- ja hintasääntely on menneen maailman suunnitelmataloutta, joka ei kuulu vapaaseen yhteiskuntaan. Pakonomainen, pelottelulla höystetty hirttäytyminen jähmeään taksisääntelyyn on näitä molempia puhtaimmassa muodossaan.

Toimialan vapautumisesta hyötyisivät niin olemassa olevat toimijat kuin asiakkaatkin. Suurimpia voittajia olisivat kuitenkin he, jotka eivät vielä alalla ole — monet heistä työttömiä ihmisiä, muistuttaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Vielä muutama vuosi sitten linja-autoliikenteen sääntelyn purkamista vastustettiin kovasanaisesti. Suomalaisia peloteltiin nousevilla hinnoilla, ulkomaalaisten varastamilla työpaikoilla ja bussinkuljettajien massatyöttömyydellä.

Linja-autoliikenteen edunvalvojat huusivat kuorossa, että hinnat on jo poljettu niin alas, ettei halvemmalla voi ajaa. Kaikki väitteet osoittautuivat nopeasti vääriksi, mutta se ei ole estänyt puolustamasta taksiliikenteen tiukkaa sääntelyä täysin samoin argumentein.

Digitalisaation hyödyntäminen esimerkiksi tekee matkustamisesta turvallisempaa. Vaikkapa paljon puhutussa Uber-välityspalvelussa jokaisesta kyydistä jää merkintä kuskin ja asiakkaan sovelluksiin. Tämä on enemmän kuin tervetullutta, toteaa Perussuomalaisten Nuorten tietoyhteiskunta-asiantuntija, hallituksen jäsen Jarmo Keto. Perussuomalaisille Nuorille vapaus ei tarkoita yhteisten pelisääntöjen puuttumista.

Taksiluvat ja niihin liittyvät kokeet ja arvioinnit voidaan pitää. Ainoastaan hinta- ja määräsääntelystä luovuttaisiin. Edellä mainitut Uber-kuljettajat voisivat hankkia taksiluvan ja aloittaa taksiliikenteen harjoittamisen, ja asiakkaan turvallisuudesta ei tingittäisi. Lisäksi säännöt kaikkien alan toimijoiden kesken olisivat yhdenmukaiset.

Näistä yleinen kokous hyväksyi kaksi. Yleinen kokous hyväksyi myös seuraavan järjestön sääntöjä täydentävän ohjesäännön: Perussuomalaiset Nuoret haluaa edistää suoraa demokratiaa Suomessa. Järjestö on ottanut viime syksynä käyttöön käytännön suorista jäsenaloitteista, joilla kuka tahansa jäsenemme voi tehdä esityksen joko julkilausumasta tai toimenpiteestä yleiselle kokoukselle, ja esityksestä voi läpimennessään tulla järjestön virallinen kanta.

Tässä listatut julkilausumat edustavat Perussuomalaisten Nuorten virallista kantaa vain, jos ne hyväksytään kevätkokouksessa. Avoimessa listavaalissa ongelmana on matala äänestysaktiivisuus. Yhtenä syynä tälle on äänestäjien vaikeus löytää listalta itselleen mielekäs ehdokas. Tämä johtaa herkästi siihen, että äänestäjä päättää jättää kokonaan äänestämättä.

Perussuomalaiset Nuoret esittää tilanteen korjaamiseksi nykyisen vaalitavan rinnalle mahdollisuutta äänestää pelkkää listaa. Epäröivän äänestäjän on todennäköisesti helpompaa löytää itselleen mielekäs lista, jota voi tukea. Käytännössä vaalitapaan tehdään ainoastaan lisäys eikä mitään poisteta nykyisestä vaalitavasta. Listan saamat äänet jaetaan edelleen ehdokkaiden kesken vertailulukuina. Listaa äänestämällä äänestäjä ei anna suoraa tukea yksittäiselle ehdokkaalle, mutta listan kokonaiskannatus kasvaa.

Kyseinen muutos olisi demokratian kannalta hyvä asia, koska se madaltaa äänestäjän kynnystä antaa äänensä. Perussuomalaiset Nuoret katsoo, että köyhemmistä maista Eurooppaan suuntautuneet kansainvaellukset osoittavat nykyisen turvapaikanhakijajärjestelmän toimimattomuuden. Suomella ei ole varaa huolehtia kymmenistätuhansista maahan saapuvista turvapaikanhakijoista, jotka ovat myös turvallisuusriski terrorismin ja seksuaalirikosten osalta.

Perussuomalaiset Nuoret ehdottaa tilanteen korjaamiseksi, että Suomi irtisanoutuu Geneven pakolaisten oikeusasemaa koskevasta yleissopimuksesta sen 44 artiklan mukaisesti, jolloin Suomi voisi toimia järkevästi ja pikakäännyttää turvapaikanhakijat pois rajalla.

Perussuomalaiset Nuoret esittää perintö- ja lahjaveron poistamista. Verojen poistaminen tukisi suomalaista yrittäjyyttä, kun yritysten sukupolvenvaihdoksia ei enää vaikeuttaisi raskas verotaakka. Järjestön mielestä ei ole myöskään moraalisesti oikein, että kun ihminen haluaa jättää läheisilleen omaisuutensa, jota kootessaan hän on yleensä maksanut jo korkeat verot, valtio tulee vetämään välistä.

Jäsenaloitteista äänestetään järjestön kevätkokouksessa Joensuussa lauantaina Kokoomusministeri myönsi nuorilleen yli kuusinkertaisen tuen verrattuna PS-Nuoriin — epäoikeudenmukainen päätös haastetaan oikeuteen Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että hyvävelipeli Opetus- ja kulttuuriministeriön rahanjaossa loppuu ja jo useita vuosia jatkunut syrjintä korjataan. PS-Nuorten toiminta ja jäsenkehitys ovat kasvaneet räjähdysmäisesti vuodesta , vaikka OKM on estänyt tuen kasvamista samalle tasolle muiden suurten puolueiden nuorisojärjestöjen kanssa.

Kokoomusministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi siis oman puolueensa nuorille toimijoille yhteensä yli kuusinkertaisesti tukea verrattuna opiskelija- ja nuorisojärjestö Perussuomalaisiin Nuoriin , paljastaa puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Perussuomalaiset Nuoret haastaa Opetus- ja kulttuuriministeriön oikeuteen uusimmasta tukipäätöksestä. Järjestö on voittanut OKM: Tällaiset korjausnumerot kertovat karua kieltä siitä, kuinka tukisummia vedetään avustustoimikunnassa mielivaltaisesti omasta päästä.

He eivät pysty järjestämään toimintaa edes valtakunnallisesti. Jos haluat olla mukana toiminnassa.. Järjestön sivuista toimintakertomusta [linkki] lukemalla selviää, että Perussuomalaiset Nuoret on monella mittarilla jopa pidemmällä kuin monet muut järjestöt, joille lapataan Perussuomalaisia Nuoria enemmän tukea.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii edelleen poliittisten nuorisojärjestöjen tukien puolittamista ja jäljelle jäävän summan jakamista oikeudenmukaisesti. Kielivapaus-aloitteella ovet auki kaikkeen maailmaan! Perussuomalaiset Nuoret lähtee tukemaan tänään avautunutta kielivapaus-kansalaisaloitetta monikielisen Suomen puolesta. Järjestön mielestä Suomi ei voi juuttua menneeseen, vaan kansainvälisyys on nostettava uudelle tasolle, mikä lähtee koulutuksesta.

Monipuolisempi kieltenopetus on tässä avaintekijä. Sosiaalisen median vallankumouksen ansiosta nuorilla syntyy ilman suurempia ponnisteluja ystävyyssuhteita eri kulttuuripiireihin ympäri maailman — kunhan osataan samaa kieltä. Näiden verkostojen tarpeellisuutta on aliarvioitu, vaikka ne hyödyttävät nyt ja tulevaisuudessa niin bisnestä, kulttuurielämää kuin esimerkiksi ihmisoikeuksien edistämistä koko maailmassa , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

PS-Nuorten mukaan kielten osaaminen edesauttaa vuorovaikutuksen syntymistä, jota tässä maailmassa tarvittaisiin enemmän toisten ymmärtämiseksi. Pohjoismaisen kontekstin lisäksi kansainväliset yhteydet ja yhteistyö pitää ymmärtää paljon laajemmin, sillä Suomi ei tule pärjäämään yksin — ei edes Pohjolaan nojaten.

Samalla kun kehitetään ruotsinkielisiä palveluita ja opiskelijoiden into ruotsin kieltä kohtaan kasvaa valinnanvapauden myötä, vapautetaan Pohjolan ulkopuolelle suuntautuvien kansalaisten resurssit hankkia työkaluja kansainväliseen uraansa. Vain antaessamme kansalaisillemme kieltenopetuksessa mahdollisuuden keskittyä niihin kieliin, joista kukin on kiinnostunut, annamme riittävät eväät Suomen menestymiseen kansainvälisesti, toteaa varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi. Jäsenaloitteet käsitellään yhdistyksen kokouksissa — seuraavan kerran Joensuun kevätkokouksessa Hallitus esittää ohjesäännöksi, että ¾ määräenemmistöllä hyväksytyistä aloitteista tulee järjestön virallisia kantoja.

Näin ollen esitetyt linjaukset edustavat aidosti käytännössä koko jäsenistön kantaa eikä käy niin, että suoran aloitekäytännön kautta syntyy tilanteita, joissa iso osa jäsenistöstä ei pysty hyvällä omatunnolla seisomaan Perussuomalaisten Nuorten politiikan takana. Alla on kaksi esimerkkiä läpi menneistä suorista jäsenaloitteista. Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että sääntelyä raakamaidon myynnistä suoraan tiloilta kuluttajille tulee keventää merkittävästi. Rajoitukset eivät palvele raakamaidon kuluttajia eikä varsinkaan maidontuottajia.

Kuluttaja tietää jo etukäteen, että prosessoimaton maito ei ole prosessoitua eikä siten samanlaista kuin perinteinen kaupan hyllyjen maito. Suomalainen lypsyhygienia on erinomaista. Raakamaito sopii hyvin maidontuottajaperheiden ruokavalioon, joten se sopii myös muille maitoa juoville ihmisille.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä Suomen nykyinen holhoava alkoholipolitiikka ei ole ajantasalla. Siksi järjestö vaatii Suomen alkoholipolitiikan vapauttamista ja turhien normien poistamista. Alkon monopoli tulee purkaa ja kaikkien halukkaiden markkinatoimijoiden pitää saada myydä alkoholia täysi-ikäisille suomalaisille ilman rajoituksia kellonajasta tai alkoholijuoman vahvuudesta.

Perussuomalaiset Nuoret haluaa myös tukea suomalaista ravintola-alaa poistamalla ravintoloiden ja yökerhojen aukioloaikojen rajoitukset. Lisäksi suomalaista elinkeinoelämää pitää tukea alkoholin runsaan matkustajatuonnin takia alentamalla tuntuvasti korkeaa alkoholiverotusta.

Opiskelijaliike, tarjotkaa vaihtoehtoja ja lopettakaa demarointi! Perussuomalaisten Nuorten mielestä koko opintotukijärjestelmä pitää laittaa täysremonttiin, jotta siitä saadaan joustava ja kannustava. Järjestö on kyllästynyt opiskelijaliikkeen eturyhmäpolitikointiin, jossa saavutetuista eduista pidetään kiinni jarruttaen oikeasti tärkeiden uudistusten etenemistä, jotka hyödyttäisivät kaikkia opiskelijoita.

Jos opiskelijaliike haluaa todella edistää opiskelijan asiaa, sen on tarjottava aina vaihtoehtoja, sillä myös meidän on osallistuttava hyvinvointiyhteiskunnan pelastamiseen. Jos Suomi romahtaa, romahtaa myös koulutus , varoittaa valtio-oppia opiskeleva Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi.

Perussuomalaiset Nuoret huomauttaa, ettei nykyinen opintotukijärjestelmä palvele kunnolla ketään: Opiskelija, joka haluaa kerätä alaansa tarvittavaa työkokemusta opintojen ohella työskentelemällä, menettää tukensa tulorajojen vuoksi. Opiskelija, joka töiden sijaan haluaa keskittyä täyspäiväisesti opintoihin, joutuu elämään niukkuudessa. Opintorahaa ei saa enemmän, vaikka edistyisi nopeammin kuin muut.

Jos maisterin tutkinnon suorittaa esimerkiksi kolmessa vuodessa, saa saman opintorahapotin, mitä saman tutkinnon viidessä vuodessa suorittava opiskelija saisi.

Kannustinmallin myötä päästään korottamaan opintotuen tulorajoja tuntuvasti, jolloin opiskelija pääsee tienaamaan enemmän ja valtio saa enemmän verotuloja. Säästöjä syntyy, kun opiskelijat valmistuvat omasta tahdostaan nopeammin, ja siirtyvät ripeämmin työelämään maksamaan veroja hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämiseksi , toteaa luokanopettajaksi opiskeleva puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Tyttö ja poika ovat Suomessa tasa-arvoisia, paitsi lain edessä! Perussuomalaiset Nuoret vaatii Suomeen samoja pelisääntöjä kaikille sukupuolesta riippumatta.

Järjestö haluaa nostaa keskusteluun sukupuolikampanjan viimeisenä päivänä ongelmakohtia, jotka tällä hetkellä ohitetaan yleensä vain olankohautuksella.

Räikeimpiä näistä ovat nykymuotoinen asepalvelus ja täysin perusteettomat sukupuolikiintiöt esimerkiksi luottamustehtävissä. Emmekö me kaikki ole Suomen kansalaisia sukupuolesta riippumatta ja eikö meillä silloin tulisi olla samat oikeudet ja velvollisuudet? Jos mies ja nainen päättävät, etteivät suorita asevelvollisuutta, vain mies passitetaan vankilaan.

Perussuomalaiset Nuoret kannattaa pohjoismaista sukupuolten välistä tasa-arvoa — jokaiselle miehelle ja naiselle tulee tarjota mielekäs ja yhteiskuntaa hyödyttävä palvelustehtävä. Kukin, sukupuoleen katsomatta, voidaan sijoittaa sellaiseen koulutukseen ja tehtäviin, joihin omat, yksilölliset kyvyt riittävät.

Kansalaispalvelus kaikille, sukupuoleen katsomatta! Toisella kädellä sukupuolineutraaliutta vaativat ihmiset ovat toisella kädellä vaatimassa sukupuolikiintiöiden laajentamista niin, että pörssiyhtiöiden hallituksissakin olisi sukupuolikiintiöt , toteaa puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Suomesta tulee tasa-arvoinen, kun molemmilla sukupuolilla on yhtäläiset mahdollisuudet tulla valituksi tehtävästä riippumatta. Sukupuolikiintiöillä sitä ei saavuteta.

Intersukupuolisten lasten on saatava päättää kehostaan! Vastustamme feminististä päämäärää häivyttää sukupuolet tiedotteemme sanoin: Tavoitteena on herättää julkinen keskustelu sukupuolisuudesta ja ravistella vallitsevaa trendiä. Mielestämme pitäisi olla päivän selvää, että myös intersukupuolisten itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa on kunnioitettava. Valitettavasti näin ei Suomessa vielä ole , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Lääkärit tekevät lähinnä vanhempien vuoksi ratkaisuja, joita ihminen ei pysty perumaan jälkeenpäin, vaikka haluaisi. Jos lapsella on syntyessään epätavalliset sukuelimet, niitä ei tulisi leikata vanhempien mielipiteen nojalla, vaan lapsen itsemääräämisoikeuden omaan kehoonsa on oltava tinkimätön lähtökohta , Tynkkynen vaatii.

Nykyään lääkäri yhdessä vanhempien kanssa voi määrittää intersukupuoliselle lapselle sukupuolen ja lapsen sukupuoli muutetaan valitun mukaiseksi. Perussuomalaiset Nuoret ehdottaa, että tämän sijaan intersukupuoliselle lapselle määritetyn juridisen sukupuolen perään voitaisiin merkitä esimerkiksi i-kirjain, ja sukupuolta ei muuteltaisi.

Tästä olisi hyötyä myös esimerkiksi terveydenhoitajalla tai terveyskeskuskäynnillä, kun ammattilainen tietäisi heti huomioida yksilölliset tarpeet paremmin. Jos intersukupuolinen myöhemmin haluaa itse leikkaukseen, häneltä poistettaisiin i-kirjain ja hän saisi ratkaisunsa mukaisen sukupuolimerkinnän. Perussuomalaiset Nuoret ei kuitenkaan kannata, että otetaan käyttöön kolmas sukupuoli, johon kaikkien olisi mahdollista vaihtaa ilmoitusmenettelyllä.

Perussuomalaiset Nuoret haluaa kehottaa suomalaisia sukupuolivallankumoukseen — vastoin feminismin pyrkimyksiä kyseenalaistaa sukupuolet. Itsensä kieltämisen sijaan jokainen voi olla ylpeästi sitä, mitä on. Sukupuolineutraalin yhteiskunnan idea lähtee siitä valheesta, että sukupuolten välillä ei olisi eroja ja että tyttöjen ja poikien pitäisi olla kiinnostuneita samoista asioista.

Jostain syystä kuitenkin selviä suuntautumiseroja löytyy. Yhteiskunta ei kuitenkaan ole tasapainossa silloin, kun ulospäin näyttää siltä, että naisia ja miehiä kiinnostaa yhtä paljon tehdä samoja asioita, vaan silloin, kun he voivat tehdä, mitä haluavat.

Kannatamme kaikenlaisten kiintiöiden heittämistä historian romukoppaan. Tutkimusten mukaan pojat eivät menesty, motivoidu ja opi lukemaan yhtä hyvin nykyisen kaltaisessa peruskoulussa kuin tytöt. Kyllä, tässä juuri vertasin tyttöjä ja poikia keskenään ja totesin, että erot näkyvät peruskoulussa. Jos me myös tunnustaisimme avoimesti nämä erot, voisimme tehdä koulusta monipuolisemman oppimisympäristön, jossa huomioitaisiin paremmin myös poikien tarpeita , toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Kaikki meistä ovat yksilöitä, mutta viimeistään perimä kertoo, kumpaa sukupuolta olemme. Saamme isältä joko Y- tai X-kromosomin sekä äidiltä X-kromosomin. Näitä XY- tai XX-rakennuspalikoitaan ei kukaan ihminen voi kieltää eikä muuttaa, vaikka leikkauttaisi ulkoista olemustaan plastiikkakirurgian avulla millaiseksi tahansa , toteaa biotekniikkaa opiskeleva varapuheenjohtaja Tiina Palovuori.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä sukupuolten kyseenalaistaminen hämmentää nuoria, ja järjestö kehottaa kasvattajia ja vanhempia olemaan laittamatta lapsiaan tällaisten trendivirtausten kokeiksi. Kumpaa sukupuolta sinä olet, ja mitä se sinulle merkitsee? Kampanjaa varten julkaistut snapback-lippikset löydät nettikaupastamme ja somekuvia lisätään tähän kansioon. Pohjolan heikoin lenkki — miksi, ministeri Orpo?

Perussuomalaisten Nuorten kannanotto Julkaisuvapaa heti. Aikaisemmin hallituksen kohtaisessa turvapaikkapoliittisessa ohjelmassa linjattiin, että perheenyhdistämisdirektiiviä sovelletaan täysimääräisesti. Nyt lausuntokierroksella olevasta lakiluonnoksesta puuttuvat kokonaan asumisaika- ja asuntovaatimus, avio- ja avopuolisoiden ikävaatimus sekä vaatimus alkeellisesta kielitaidosta.

Kokoomusministeri Orpo, miksi heitit roskiin nämä työkalut maahanmuuton hillitsemiseksi, vaikka yhdessä sovittiin, että kaikki keinot käytetään? Kirjoitatte suomalaisille veronmaksajille tahallaan isomman laskun , raivoaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Löysässä lakiluonnoksessa hyvää on esimerkiksi toimeentuloedellytyksen käytön laajentaminen kaikkiin Suomen kansalaisiin, sillä kansainvaelluksen mukana tulleista maahanmuuttajista voi jo muutaman vuoden päästä tulla Suomen kansalaisia.

Kokoomusleiristä kuitenkin ehdotettiin jo tämänkin työkalun hylkäämistä. Kasvaneiden turvapaikanhakijamäärien takia kansalaistamiset lisääntyvät lähivuosina, jolloin kokoomuskansanedustaja Satosen ehdotuksen mukaisesti tälle joukolle tulisi mahdolliseksi ilman kriteerejä tapahtuva massiivinen perheenyhdistämisten toteuttaminen.

Nyt järki käteen , vetoaa 1. Norja, Ruotsi ja Tanska ovat menneet tuoreissa perheenyhdistämiskiristyksissään huomattavasti Suomea pidemmälle. Toimeentuloedellytysten ohella heillä myös asumisaika- ja puolisoiden ikärajavaatimukset ovat käytössä — myös omille kansalaisille. Sen lisäksikö pitäisi olla vielä Pohjoismaiden löysimmät perheenyhdistämiskriteerit , kysyy puheenjohtaja Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan uutisista järjestelmällisistä seksuaalisista joukkoahdisteluista Suomessa ja Saksassa. Helsingin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan on havaittu uusi  seksuaalirikosilmiö, jossa iso porukka ulkomaalaistaustaisia miehiä ahdistelee naisia aggressiivisesti.

Kölnissä taas uutenavuotena iso joukko ulkomaalaisia miehiä ahdisteli naisia järjestelmällisesti. Saksan poliisi kertoo kyseisen illan johdosta tulleen jo yli rikosilmoitusta. Ennen ovat Euroopassa naiset voineet kävellä kadulla rauhassa, mutta nyt yleistyvät Euroopan ulkopuolelta muuttaneiden miesten porukat, joiden tarkoitus on ahdistella naisia.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä kaikki seksuaaliseen ahdisteluun syyllistyvät turvapaikanhakijat tai oleskeluluvan Suomesta saaneet henkilöt tulee karkottaa Suomesta saman tien. Hallitsematon maahanmuuttopolitiikka on tuonut Eurooppaan suunnattoman määrän siirtolaisia erilaisista kulttuureista, joiden on vaikea sopeutua ja työllistyä ja joilla ei ole todellista turvapaikan tarvetta. Perussuomalaiset Nuoret katsookin, että nykyinen politiikka murentaa yhteiskuntarauhaa ja tulee peruuttamattoman kalliiksi.

Siksi Suomen täytyy aloittaa turvapaikanhakijoiden pikakäännytykset ja Euroopan maiden pysäyttää kansainvaellus jo Euroopan ulkorajoille. Nykyinen tilanne on kestämätön.

Perussuomalaiset Nuoret tukee väkivallattomien kansalaispartioiden perustamista ympäri Suomea heikentyneen turvallisuustilanteen parantamiseksi. Vaikka kansalaispartioita on perustettu erityisesti juuri nopeasti kasvaneiden turvapaikanhakijamäärien vuoksi, Perussuomalaiset Nuoret muistuttaa, että kansalaispartiot ilmoittavat poliisille kaikesta väkivallasta.

Kansalaisten liikkumisvapautta ei saa rajoittaa. Nerg voisi perustella, haluaako hän kieltää ahdistelusta ilmoittamisen poliisille vai esimerkiksi ryhmässä liikkumisen? Kannattaa tulla norsunluutornista alas ja kuunnella, mitä Helsingin poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki kertoo kentältä: Suomeen on saapunut uusi seksuaalirikosilmiö.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä on selvää, että ongelmamme on naisia kaupungilla ahdistelevat miehet, eivät turvalliset aikuiset partioimassa julkisilla paikoilla.

Kansalaispartioiden läsnäolo jo itsessään nostaa kynnystä tehdä rikoksia julkisilla paikoilla, mutta niin tapahtuessa paikalla on myös valmiina silminnäkijöitä soittamassa poliisin puuttumaan tilanteeseen. Ympäri Suomea nousevissa vastaanottokeskuksissa sopeuttamisessa joudutaan lähtemään niinkin alkeista, että naisen koskemattomuutta ja itsemääräämisoikeutta on kunnioitettava. Maalaisjärkikin kertoo, että pääosin miehistä koostuva yli 30 turvapaikanhakijan joukko on merkittävä turvallisuusriski.

Ja jos maalaisjärki ei toimi, voi lehdistä lukea joka päivä naisten kokemasta turvattomuudesta ja julkisilla paikoilla lisääntyneestä seksuaalisesta häirinnästä.

Ennaltaehkäisevä vapaaehtoistoiminta on enemmän kuin tervetullutta,  toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja  Sebastian Tynkkynen. Perussuomalaisten Nuorten mielestä viranomaisten pitää olla tässä asiassa aloitteellisia.

Heidän tulee ohjeistaa, millä tavoin turvallisuuden eteen tehtävästä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ihmiset voivat tehdä yhteistyötä poliisin kanssa, kuten Virossa on toimittu. Poliisilla on parhaat tiedot kussakin kunnassa alueista, joilla kansalaispartiointi olisi hyödyllisintä.

Sebastian Tynkkynen Puheenjohtaja p. Perussuomalaiset Nuoret on tyrmistynyt EU: EU antoi Turkille kolme miljardia euroa pakolaisleirien ylläpitämiseen, mutta sen lisäksi Unioni alistui vaatimusten edessä, joilla ei ole mitään tekemistä turvapaikanhakijakriisin kanssa. Sopimuksen mukaan Turkin kansalaiset voivat saada viisumivapauden Schengen-alueelle ensi vuoden lokakuusta lähtien. Mikä pahinta, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk kertoi eilen, että Turkin liittymisprosessi elvytetään.

On naurettavaa, että EU käy kauppaa arvoistaan maan kanssa, jolla ei eurooppalaisilla standardeilla ole edellytyksiä jäsenyyteen. Esimerkiksi viime torstaina kaksi toimittajaa pidätettiin heidän paljastettuaan Turkin toimittaneen aserekkoja ääri-islamisteille. Perussuomalaiset Nuoret kantaa huolta eurooppalaisten arvojen ja turvallisuuden puolesta. Euroopan islamisoitumiselle on pistettävä ovet tiukasti kiinni ja Troijan hevosta ei saa päästää sisään.

Tänä syksynä järjestetyissä ylioppilaskuntien edustajistovaaleissa Perussuomalaiset Nuoret onnistui saamaan kaksi ehdokastaan läpi ja siten tuplaamaan paikkamääränsä ylioppilaskunnissa ympäri Suomen. Läpi päässeet edaattorit ovat Daniel Kaartinen , 21, Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, sekä jatkokaudelle äänestetty Jarno Lähteenmäki , 28, Itä-Suomen yliopistosta.

Valinnanjälkeiset tunnelmat olivat molemmilla edaattoreilla erinomaiset. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa lähes koko edustajisto vaihtui, sillä vain yksi entinen edaattori uusi kautensa. Itä-Suomessa edaattorin paikka saavutettiin selkein luvuin. Punavihreitä arvoja vastaan taistelevalla mainoksellaan säväyttänyt Jarno Lähteenmäki sai kirkkaan jatkokauden edustajistossa. Hänen henkilökohtainen äänimääränsä yli kaksinkertaistui edellisistä edustajistovaaleista.

Ylioppilaskuntien pakkojäsenyys ja siihen liittyvä pakollinen jäsenmaksu olivat Perussuomalaisten Nuorten tärkeimpiä vaaliteemoja. Molemmat edaattorit suunnittelevat jo tulevaa kauttaan. Perussuomalaisten Nuorten edaattorit Jarno Lähteenmäki vas. Seuraavassa Rahvas-lehdessämme on laajempi artikkeli edustajistovaaleista ja valituista edaattoreista. Jokainen jäsenemme saa lehden ilmaiseksi kotiin kannettuna!

Yksi Perussuomalaisten Nuorten keskeisistä tavoitteista on ajaa suoraa demokratiaa Suomeen. Jäsenaloitteita tuli yhteensä 11, joista yleinen kokous hyväksyi kahdeksan. Suorien jäsenaloitteiden käytäntö todettiin kautta linjan hyväksi, ja toivomme muidenkin poliittisten järjestöjen lisäävän jäsenistönsä vaikutusmahdollisuuksia vastaavalla tavalla. Tässä ovat ne Perussuomalaisten Nuorten julkilausumat, jotka hyväksyttiin kokouksessa määräenemmistöllä:.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksujen verovähennysoikeus poistetaan. Vuosittain valtio menettää satoja miljoonia euroja verotuloja jäsenmaksujen verovähennysten kautta. On tärkeää, että nykyisessä taloudellisessa tilanteessa kaikki kantavat kortensa kekoon eikä vanhanaikaisista saavutetuista eduista enää pidetä kiinni. Perussuomalaiset Nuoret haluaa, että rautatieliikenne vapautetaan.

On kansallisen edun mukaista, että nykyinen VR: Nykyisen hallituksen suunnitelmat lakkauttaa pieniä asemia ei palvele alueellista tasa-arvoa.

Tämän vuoksi onkin erityisen tärkeää raivata tilaa yksityisille yrityksille, jotta kysyntä ja tarjonta voivat aidosti kohdata. Turvapaikanhakijoille, jotka ovat jo ulkomailla syyllistyneet hyvin vakaviin rikoksiin, jopa henkirikoksiin tai terrorismiin, voidaan myöntää tilapäinen oleskelulupa poissulkemislausekkeita soveltaessa. Näin siinä tapauksessa, jos rikokseen syyllistynyttä uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus, vaino tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu maassa, johon hänet on tarkoitus karkottaa.

Perussuomalaiset Nuoret ei pidä tilannetta millään muotoa kestävänä, sillä turvapaikkajärjestelmän tarkoituksena on tarjota turvaa mahdollisille rikosten uhreille eikä itse rikollisille. Nykykäytäntö kääntää järjestelmän jalot periaatteet päälaelleen, sotii kansan oikeustajua vastaan ja aiheuttaa turhia ennakkoluuloja oikeasti hädänalaisia kohtaan. Perussuomalaiset Nuoret vaatii, ettei törkeisiin rikoksiin syyllistyneille ulkomaalaisille tule myöntää tilapäisiä oleskelulupia.

Suomen valtion hoitaman turvapaikkajärjestelmän tehtävä ei ole suojella vakaviin rikoksiin syyllistyneitä vaan rikollisten uhreja ja mahdollisia uhreja. Nykykäytännön mahdollistaa ulkomaalaislain 89 §, joka on poistettava ja Suomen perustuslain 9 §: Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan Suomen nykyisestä teurastus- ja lihatuotteta koskevasta lainsäädännöstä.

Suomessa valloillaan oleva etninen liikehdintä on johtanut epäeettisesti teurastetun lihan merkittävään kysynnän nousuun. Esimerkkinä epäeettisyydestä on halal-liha. Halal-teurastus tapahtuu leikkaamalla eläimen kurkku terävällä veitsellä ja valuttamalla eläimen veret ulos.

Perussuomalaiset Nuoret pitää kaikkea eläimen tarpeettomaan kärsimykseen johtavaa toimintaa epäeettisenä. Suomen eläinsuojelulainsäädäntö määrää, että Suomessa teurastettavat eläimet on tainnutettava ennen itse teurastusta.

Tästä laista sallitaan kuitenkin poikkeus uskonnollisista syistä. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että eläin tainnutetaan samanaikaisesti kurkun leikkauksen kanssa. Suomeen tuodaan lisäksi ulkomailta suuret määrät lihaa, jonka teurastuksen eettisyys ei ole Suomen lainsäädännön piirissä.

Näin halal-lihaa myyvät kauppiaat sekä kiertävät eläinten eettiseen kohteluun tähtäävää lainsäädäntöä että vievät kysyntää pois suomalaiselta lihateollisuudelta. Viimeisen vuoden aikana suomeen on saapunut ulkomailta yli 47 miljoonaa tonnia sellaista lihaa jonka teurastustavat eivät ole suomalaisen lainsäädännön piirissä.

Perussuomalaiset Nuoret pitää myös erittäin kyseenalaisena sitä, että kuluttajalla ei ole mahdollisuutta luottaa syömänsä lihan eettisyyteen. Valmisruokateollisuuden ja ravintoloiden ei tarvitse ilmoittaa kuluttajalle, miten hänelle tarjottava liha on teurastettu. Näin ollen kuluttaja ei voi omilla valinnoillaan vaikuttaa eläinten teurastustapoihin.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii eduskuntaa yksiselitteisesti kieltämään sellaisen lihan tuottamisen, maahantuonnin ja myymisen, jossa teuraseläintä ei ole tainnutettu ennen teurastusta. Eläinten tarpeeton kidutus on tuomittava. Perussuomalaiset Nuoret on tyytyväinen, että suomalaiset ovat aktiivisesti hyödyntäneet kansalaisaloitteita saadakseen itselleen tärkeitä asioita eduskuntaan käsittelyyn. PS-Nuoret haluaa lisäksi, että suoraa demokratiaa edistetään Sveitsin mallin mukaisesti.

Vaadimme, että Suomessa otetaan käyttöön sitovat kansanäänestykset. Ehdotamme seuraavaa mallia; äänioikeutetun suomalaisen allekirjoittamista aloitteista järjestetään sitova kansanäänestys puolen vuoden sisällä siitä, kun tarvittavat allekirjoitukset on saatu koottua.

Äänestystulos sitoisi eduskuntaa ja hallitusta, joiden pitää toteuttaa kansanäänestyksessä ilmaistu kansan tahto. Perussuomalaisten Nuorten mielestä apteekkialaa säännellään liikaa Suomessa, jonka seurauksena kaikki halukkaat eivät pääse harjoittamaan apteekkitoimintaa, jolloin kilpailu markkinoilla on heikkoa.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii sääntelyn purkamista EU: Lupa apteekkitoiminnan harjoittamiseen pitäisi antaa kenelle tahansa sitä haluavalle viranomaisten laillistamalle proviisorille. Luvan myöntäminen voitaisiin evätä, tai lupa voitaisiin perua, mikäli apteekkari syyllistyy lain rikkomiseen tai epäeettiseen toimintaan. Perussuomalaiset Nuoret uskoo, että sääntelyn purkaminen parantaisi apteekkipalveluiden tarjontaa ja alentaisi hintoja.

Perussuomalaisten Nuorten syyskokous valitsi syyskokouksessaan 1. Toni Ahva, 21, Helsinki valittu syyskokouksessa , jatkaa automaattisesti kaksivuotiskauden vuoksi Nuutti Hyttinen, 33, Helsinki Jarmo Keto, 28, Helsinki valittu syyskokouksessa , jatkaa automaattisesti kaksivuotiskauden vuoksi Jenni Lastuvuori, 30, Pornainen valittu syyskokouksessa , jatkaa automaattisesti kaksivuotiskauden vuoksi Marika Sorja, 30, Helsinki Harri Vuorenpää, 33, Pirkkala.

Samuli Voutila onnittelee Sebastian Tynkkystä valinnasta. Sebastian Tynkkynen on valittu Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaksi vuodelle Tynkkynen voitti vastaehdokkaansa Samuli Voutilan syyskokouksessa Seinäjoella äänin 4 tyhjää. Sebastian Tynkkynen on vuotias luokanopettajaopiskelija Oulusta. Hän on toiminut vuoden alusta saakka nuorisojärjestön puheenjohtajana. Perussuomalaiset Nuoret hyväksyi syyskokouksessaan Muutosesityksiä saivat esittää kaikki jäsenemme.

Suora demokratia tuotti selvästi tulosta, koska peräti neljästätoista muutos-, poisto- tai lisäysehdotuksesta päästiin äänestämään. Lisäksi uuteen ohjelmaan ovat päätyneet työryhmien, hallituksen ja Rauhalan kesäpäivillä pidetyn lähetekeskustelun näkemykset. Muuttuneita osia ovat esimerkiksi maatalouspolitiikan luomuosuus poistettu , populismin määritelmä selkeytetty ja Ottawan sopimuksesta irtautuminen lisätty.

Korostimme myös vapaaehtoisen ja aktiivisen maanpuolustuksen merkitystä, poistimme Eurooppapoliittisesta osuudesta maininnat EU: Nykyisen hallituksen pohjaesityksenä syyskokoukselle on, että vuodelle valittaisiin seuraava määrä hallituksen jäseniä:. Puheenjohtaja 3 varapuheenjohtajaa Pääsihteeri 6 hallituksen jäsentä 3 nykyisistä hallituksen jäsenistä jatkaa automaattisesti kaksivuotiskauden vuoksi 6 hallituksen varajäsentä. Alle listataan hallitukseen hakevia ja listaa päivitetään sitä mukaan, kun uutta tietoa tulee ilmoita ehdokkuudestasi tiedottajalle: Perussuomalaisten Nuorten hallitus käynnisti periaateohjelman päivitysprosessin kevätkokouksen jälkeen, kun uusi eurooppapoliittinen ohjelma oli julkaistu.

Päivitystarpeet kartoitettiin ja niiden pohjalta tehtiin ensimmäinen luonnos, jota myös jäsenistö pääsi työstämään Rauhalan kesäpäivillä. Evästysten jälkeen luonnos lähti lausuntokierrokselle järjestön poliittisille työryhmille.

Erinomaisten ehdotusten pohjalta luonnosta hiottiin viimeiseen muotoon, ja se hyväksyttiin kattojärjestön hallituksessa 4.

Kansalaisjärjestöillä, ylioppilaskunnilla ja puolueilla on omat tärkeät tehtävänsä, joihin niiden tulee keskittyä. Radan rahoittaminen tulee Perussuomalaisten Nuorten mielestä toteuttaa niin valtion kuin kotimaisten prostituutio laki paras porno sivusto ulkomaalaisten sijoittajien panostuksella. Näin ollen esitetyt linjaukset edustavat aidosti käytännössä koko jäsenistön kantaa eikä käy niin, että suoran aloitekäytännön kautta syntyy tilanteita, joissa iso osa jäsenistöstä ei pysty hyvällä omatunnolla seisomaan Perussuomalaisten Nuorten politiikan takana. Pääosin työaika sijoittuu arkipäiville klo 9 — 18 välille, satunnaisesti töitä on myös viikonloppuisin. Muuttuneita osia ovat esimerkiksi maatalouspolitiikan luomuosuus poistettupopulismin määritelmä selkeytetty ja Ottawan sopimuksesta irtautuminen lisätty. Tapahtuma alkaa kokoontumisella kansalaistorille klo