Nai mua mies seksi

nai mua mies seksi

Tilanne oli todella kiihottava. Hellitin aina välillä ihan pakostakin ja annoin kullini sojottaa hänen katseltavaksi. Runkkasin taas itseni melkein valmiiksi ja hellitin viime vedoilla. Käännyin sohvalla selälleni ja nostin toisen jalkani selkänojalle ja toisen annoin taipua lattialle tarjoten näin katselijalleni vielä paremmat näkymät. Näin kuinka tyttö hieroi rintojaan toisella kädellä puseron päältä.

Valitettavasti en nähnyt hänen toista kättään koska hän oli tuon pari kerrosta ylempänä. Kuvittelin että tuo toinen käsi hyväili nuoren tytön märkää pillua. Lopulta kontrollini petti ja menin rajan yli. Orgasmi tuli voimakkaana ja kouristelin alapäätäni kun runsaat spermat roiskuivat vatsalleni. Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle.

Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi. Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla. Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla. Olin tietoinen touhuista mitä ko. Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas.

Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas. Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään. Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa.

Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä.

Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään.

Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään.

Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa.

Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia.

Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen.

Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Olen erittäin sikeäuninen ja mieheni on tämän hoksannut En tiedä, mitä tästä ajattelisin Olen käynyt lääkärissäkin sikeäunisuuteni vuoksi, nukuin yön valvontalaitteissa, jossa todettiin minun olevan harvinaisen sikeäuninen Jotenkin tämä mieheni seksin harrastaminen on kuitenkin outoa, sillä hän ei asiasta kertonut kuin eilen, vaikka olemme olleet yhdessä 8 vuotta.

Kysyttäessä siitä, kuinka usein hän tätä harrastaa, hän kertoi, että n. En ole asiaa hoksannut varmaan siitä syystä, että harrastamme seksiä muutenkin usein Nyt tuntuu, etten uskalla nukahtaa ennen kuin hän on nukahtanut, koska en voi tietää, mitä hän tekee. Olen kertonut hänelle tuntemuksistani ja hän on luvannut lopettaa sen Hän kertoi saavansa ylimääräisiä kicksejä siitä Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Itsekään en välttämättä herää vaikka ukkonen jyrähtelisi vieressä, mutta jos joku esimerkiksi hiippailisi minun huoneessani olisin välittömästi hereillä.

Siis jos jotain todella poikkeuksellista tapahtuu, niin ihminen kyllä väistämättä herää siihen. Miehesi on halunnut vain kiusata sinua. Ei helvetti, kyllä se miehes varmaan syöttää sulle jotain vahvoja unillääitä tai jotain, ei kukaan voi nukkua selvinpäin niin sikeästi että ei herää jos joku nussii. Miksi mies menee naimisiin, ja miksi nainen?

Jos sinä et kaipaa seksiä etkä ole sitä valmis antamaan, niin olisit pysynyt sinkkuna. Suomen lain mukaan avioelämässä ei ole raiskausta, tosin väkivaltaa mikä on kielletty. Avioliito on normaaleita varten. Et ole saanut kovin asiallisia viestejä.. Mitä jos miehesi on kuvitellut sinun olevan ikään kuin mukana tässä "leikissä" vaikka nukut. Jos asia on vienyt sinulta jo uskalluksen nukahtaa, on asia astetta vakavampi. Sinun pitää miettiä voitko luottaa siihen ettei miehesti tee tätä enää ja ymmärtää miksi hän on niin tehnyt ja päättää annatko anteeksi.

Ei ole mitenkään mahdollista, ettei ihminen tuohon heräisi. Varsinkin, kun sitä on jatkunut muka viiden vuoden ajan. Ne vaan pyyhkiytyy pois mielestä, koska se ei sisällä mitään pakotetta heräämiseen. Ihmiset menee naimisiin rakkaudesta. Ei turvatakseen seksin saamisen. Mieheni ei ole vammainen eläin, joka ei kykene muuhun kuin fyysiseen nautintoon Eikä todellakaan haluaisi että olisin eroaisimme vain siksi etten anna pillua. Ja seksi ilman toisen suostumusta on vähintäänkin seksuaalinen hyväksikäyttö, josta on suomen lakiin säädetty rangaistus.

Keskustelun aloittajan mies toimii laittomasti. Ja hän saa halutessaan nostaa tätä vastaan syytteen. Itse eroaisin miehestä, joka ei kysy minun mielipidettäni vaan tekee seksistä vain omien halujensa tyydyttämstä. Omassa tapauksessani taas  mies viestittää naiselle, että lopettaa sen puremisen. Lisäksi mainitut rohkeat kuiskaukset ovat vähän outoja. Olen aina pitänyt seksin aikana sanottua "pane mua" samanlaisena kuin suuseksin aikana todettua "ime mua"-lausahdusta; tarpeellista vain jos toinen näyttää unohtaneen mitä tässä piti tehdä.

Mietin tässä tänään millainen blogi tulisi jos joku oikeasti kokeilisi näitä absurdeimpia ehdotuksia esim. Haluaako joku vierailevaksi kirjoittajaksi tällä teemalla, kauris-miesten kumppanit etusijalla!

Moni voisi avautua aiheesta enemmänkin. Ja uskon että varmaan moni nainen voisi sinua valaista aiheella jos sen voisi pitää hieman salassa? Sähköposti tai jokin muu keino pitää bloggaajat yksityisinä? Tekstiviestissä on aina oma riskinsä, ehtiikö mies lukea viestin työpäivänsä aikana. Kaikki miehet kun eivät istu konttorissa ja ole tavoitettavissa jatkuvasti. Mietin vain miten oma mies ihmettelisi jos kotona odottaisi kuumana käyvä siiivooja työpäivän jälkeen.

Luultavasti hän katsoisi minua hieman ihmetellen ja toivoisi lepoa työpäivän jälkeen. Käskisi minun tarttua imuriin,tehdä ruokaa tai pyyhkiä pölyt. Olenhan sentään Siivooja, Sisäkkö, Nainen. Saattaisin jopa verisesti loukkaantua, sillä kenellä nyt on seksi ensimmäisenä mielessä työpäivän jälkeen?

Aivan sama tulisiko puhelimeeni kymmenen eri nakukuvaa. Tai entä jos mies tässä on se joka haluaisi seksiä pitkän kaavan mukaan ja naiselle riittäisi ne pari työntöä ja tuijotusta? Palstanpitäjälle voi lähettää yksityisviestin tuolta oikean laidan "Viesti palstanpitäjälle" -kohdasta: Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Rohkaise ja viettele Jutussa annetaan ohjeeksi lähestyä miestä tekstiviestillä, jossa nainen kertoo mitä haluaa mieheltä illalla.

Flirttaa ja vihjaile Jutussa kerrotaan, aivan oikein, että miehet ovat visuaalisia ja kiihottuvat siitä mitä näkevät. Kuvaile ja kiusaa Nyt osuttiin nappiin, miehelle ei tule sanoa miksi toiminta sängyssä ei sytytä. Pure ja pussaa Jos nainen tulee spontaanisti otetuksi eteisen lattialla pelkkä siivojaessu päällään lähetettyään aiemmin tarkat ohjeet sisältävän viestin miehelle, ja mies onkin sitten yllättäen valumassa tylsiin rutiineihinsa, naisen tulee puraista miestä kaulasta ja kuiskata korvaan jotain rohkaisevaa.

Edellinen juttu Seuraava juttu. Tämän seikan cosmopolitan ei ole ottanut huomioon? You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

Nai mua mies seksi -

Olihan se näky kyllä yöllä kun välissä käytettiin naista saunassa pesulla ja eikö uusi mies tai parikin kehiin. Panokaverin pöytäseurue, viisi miestä, tanssitti ja vonkasi minua loppuillan, tarjoutuivat vuorottelemaan. Ihmiset menee naimisiin rakkaudesta. Olin tietoinen touhuista mitä ko. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Ei kukaan terve halua seksiä tajuttoman ja tiedottoman ihmisen kanssa. Ja kaikki yksi kerrallaan, että ei mitään ryhmäseksiä. Kauniiksi ja seksikkääksi kehuminen toimii aina. Pyhät ja tekopyhät voivat kirjoitella omia kauhisteluketjujaan. nai mua mies seksi