Pattaya huorat kovaa kullia

Laadukasta pillua saa kyllä ihan Suomestakin. Eri juttu on tietysti nämä Pattayalla kävijät. Tuntemani Pattayalle vuosittain menevät miehet ovat järjestään ylipainoisia tai muuten vaan surkeita peräkamarin aikamiespoikia, jotka eivät edes uskalla lähestyä naista kuin korkeintaan 2 promillen humalassa. Aikoinaa asuin työni puolesta reilun vuoden Thaimaassa ja ihan vierestä tuli näitä asioita nähtyä. Asuit varmasti ja näit varmasti ja koit varmasti. Muistan viimeisen vuoden aikana nähneeni kaksi suomalaismiestä Pattayalla jotka ovat huomattavan ylipainoisia.

Toinen keskittyi juomiseen, ei naisiin ollenkaan, toisella on pitkäaikainen tyttöystävä. Mukavia miehiä molemmat, ei mitään ongelmia. Nuo kaksi pulskaa poikaa on aika vähän siihen nähden että tunnen "Pattayan miehistä" likimain kaikki.

Ehkä nelisensataa tunnen kohtalaisen hyvin. Facebookissani on noin "Pattayan miestä" kavereina. Meillä on siis hieman erilainen näkemys asiasta. Minua ei kiinnosta toisten elopainot enkä pohdiskele niitä lainkaan.

Mikä sinua kiehtoo jonkun ylipainossa? Tulee tässä mieleen eräänkin majatalon kalareissu jonne tuli muinoin osallistuttua. Vene tuli täyteen kyseiseen majataloon majoittautuneita suomalaisia herrasmiehiä. Yhtään liioittelematta, olin ainoa hoikkapoika siinä veneessä. Pattayan katuja kävellessä ei voi olla huomaamatta sitä paskamahojen armeijaa, joka notkuu gogo baareissa päivästä toiseen. On olemassa sellainen homojen alalaji, jolle ylipainoiset miehet ovat fetissi.

Jos Pattayalla on läskejä, niin tietysti paikka vetää näitä fetissihomoja puoleensa. Läskiukot tuntuu viihtyvän hyvn Pattayan tasoisessa paskaviemärissä. Kattokaas peräkammareitten tumpputerot vaikka tämä, ja kertokaapas että montako prosenttia miehistä on "läskiukkoja" https: Sitten verratkaa tuota videota kotipitäjänne Ypäjän katukuvaan ja palatkaa arvioidenne kanssa takaisin. Mänäinyhden mänäinyhden ja se oli semmonen ja se haisi varmaanki musta tuntuu ainaki että se haisi ja olisko ollu sandaali jalassa!!!

Nyt pitää mennä ku musta tuntuu että kohta mulla melkei seisoo ja Elloksen kuvastossa on alusvaatesivut vielä lukukunnossa!!! Tapsalla taas kova vaihde menossa ennen seuraavaa sidontaa sänkyyn. Enpä ole pattayalla käynyt. Ilmeisesti siellä kannattaa käydä. Sellaisetkin jotka eivät ole käyneet paikassa ovat näköjään kiinostuneita lihavista köyhistä miehistä.

Mitenköhän läskit naiset gambiassa se ei taida kiinnostaa ketään. Vittu miksi äitisi ryyppäsi odotusaikana ja susta tuli noin tyhmä? Kyllähän se on niin että Suomesta on aivan turha hakea yhtä hyviä panonaisia kuin Thaimaasta. Sieltä löytyy tiukkaa tavaraa ja homma käy, aivan mitenkä vaan, edestä, takaa, sivulta, suihin, kakkoseen, pervoilua ihan mihin malliin halutaan!

Suomalaisia läskitanttaroita ei voi verrata edes samana päivänä huipputyttöihin Thaimaassa. Sillähän ei ole mitään väliä miten sitä tavaraa saadaan, se on aivan eri laji.

Rahaa tiskiin ja homma käy! Ei sitä peräkammarin pojut tiedä, eivät varmaan uskalla edes lähteä Suomesta edes Tallinnaan, huutelevat vaan täällä suomalaisista "tasokkaista" naisista mitä pornolehdistä ovat katselleet. Ja jos vähän peräkammarin kusteja homottaa, niinkuin yleensä asia on, voi sitä ottaa sellaisen ladyboyn.

Ottaa muuten hyvin suihin, paremmin kuin naiset. Toki poika tietää miten kullia pitää käsitellä ja pakoputkikin on tiukkaa tavaraa!

Jos sitä nyt oikeasti sattuu olemaan varaa lähteä oikeisiin huvitteluihin. He eivät saa Suomessa muuta kuin omaa kättä tai korkeintaan 50v alkoholisoitunutta mätisäkkiä lähiökuppilasta. Arvioidessasi muiden saamisia ja laatuja lonkalta työksesi, voisit vaihteeksi kertoa millaista laatua olet ja millaista laatua olet saanut laadullasi? Tiedätkö onkopoika että raha ja nuoret naiset eivät tee miehestä laadutonta eikä reppanaa?

Sehän on täsmälleen päinvastoin. Hehän ovat rahamiehiä ja panomiehiä. Rahamiehen ja panomiehen vastakohta on sinä, eli kotona tumputtava vanhapoika- onkopoika, jonka sossurahat riittää kaurapuuroon, nettiin ja kiljuun. Tuo on todella surullista tuo ruikuttamisesi. Sinä aikana kun sinä ruikutat ja itket, niin minä panen. Tänään painelen golfkierroksen jälkeen body massageen, laitan bahtia tiskiin, valkkaan kaksi nuorta naista joiden kanssa otetaan viskitömpsyt ja pidetään pari tuntia hauskaa.

Annan tytöille vielä tonnit per nokka ja tulen lukaaliini takaisin tuossa iltapäivällä takaisin, jossa tyttöystäväni on laittanut sapuskaa. Sitten on aika rentoutua. Sillä välin sinä olet kirjoitellut puurolautasen äärellä täällä noin 15 itkun sekaista lorua, joissa mietiskelet että mitähän ne nyt tekee. Koeta vastata rehellisesti näihin kysymyksiin. No niin nyt täytyy lähteä pelailemaan. Kaverit, joita niitäkään sinulla ei ole.

Tuossa ylhäällä olevassa kirjoituksessa kulminoituu hyvin se, miten saatanan pihalla todellisesta elämästä nämä Pattayan ressukata on. Raukka luulee olevansa "panomies" ja "rahamies" kun käy Pattayalla. Oikea panomiehen ei todellakaan tarvitse maksaa mistään mitään ja Pattayalle voi kuka tahansa töitä tekevä mennää milloin vain Ei maksa paljoo lennot ja majoitus.

Kelarahan nostaja ja huorien panija luulee olevansa rahamies ja panomies. Hyvä Pattayan possit, te olette säälittäviä. Tarkotatko sitä todellista elämää, jossa asutaan velkaisessa kämpässä tai vuokralla Suomessa yksin tumputtaen tai läskiporsaan kanssa, jonka kanssa ei olla oltu kunnolla edes puheväleissä kymmeneen vuoteen?

Olette työttömiä tai sairaseläkkeellä tai sitten pienipalkkaisissa paskahommissa. Tuollainen se sinun "todellinen elämä" on. Minä sanon sinun todelliselle elämällesi että hyi vittu. En pysty edes käymään kylässä tuollaisissa olosuhteissa Suomessa käydessäni. Hirveää tuo sinun todellinen elämä ja sitten sitä pitää koettaa vielä hehkuttaa. Minä opin tietämään mitä elämä on kun muutin Pattayalle.

Eikä täällä tarvi luulla mitään, mutta kun jatkuvasti kyselet ja ihmettelet samaa niin vastaaminen on ihan luontevaa. Paikallisten kavereiden kesken meidän ei tarvi näistä selvistä asioista jutella. Joskus säälin sekaisesti naureskellaan elähtäneille suomiliitoille, joissa pelkurit lusivat kun eivät uskalla edes erota vaikka olis kuinka kamalaa.

Saat pitää ihan rauhassa sen sinun todellisen elämäsi ihan rauhassa. Se ei kuulu minulle. Meidän todelliset elämät sisältävät erilaisia asioita. Minä olen onnellinen elämääni mutta sinä et. Itse asiassa epäilen että sinulla ei ole elämää. Siksi kyttäät muiden elämiä. Työtön, sairaseläkkeellä tai pienipalkkaisessa paskahommassa Olisit sinäkin kansakoulun edes suorittanut niin ei tarttis ruikuttaa ja olla perseauki kelan pummi.

Älkää nyt tosissaan väittäkö että Suomesta saa tasokasta panoseuraa. Kyllä suomalaiset naiset on aika lehmiä verrattuna taikkutyttöihin. Taikkupojatkin osaa paremmin kuin suomalaiset siiderivalaat! Thaimaassa on jo kulttuuripohja toisenlainen kuin Suomessa, siellä palvellaan.

Paljon mielluummin ystävällisten ja kauniiden tyttöjen kanssa paneksii kuin suomalaisten räpätätien kanssa. En yhtään ihmettele että suomalaiset miehet haluavat käydä Thaimaassa irrottelemassa kun on olosuhteet monta luokkaa paremmat kuin Suomessa.

Riippumatta siitä onko herra vai narri, rikas vai köyhä, kaljamaha vai bodyukko, kartanonomistaja vai peräkammarinkusti! Kun muistaa että jämäukoille ei jää kun jämät, niin tajuaa homman nimen. Siksi jämäukot käy Pattayalla ja Tallinnassa huoria panemassa. Laadukkaista suomalaisista läski Pattayan suomi ukko ei tiedä mitään muuta kun että on katekera asiasta.

Katsokaa läskit luuserit peiliin. Kerro pari esimerkkiä millaisia laadukkaita naisia olet viimeksi Suomessa bylsinyt, kiitos! Ilman massia ei viisikymppinen saa pari-kolmekymppistä kaunista Suomesta. Lihavia saa ja baariruusuja. Ne eivät vaan kelpaa.

Massilla taas saa Suomesta silikonibimboja ja tuntihuoria. Kyllä minullakin oli kaunis vaimo ennen Suomessa. Nykyään hän on liian vanha ja yksinkertainen. Puumat eivät kiinnosta yleensäkään. Vaikka suomipuuman ulkonäkö riittäisikin, niin luonne on yleensä sarkastisen vittumainen tai sitten vaan tosi tylsä.

Eli nekään ei tule kysymykseen. Ei, ei, ei ja ei. Minä diggaan nuoria, tummia ja hoikkia. He ovat minun valintani tässä ja nyt. Se valintani ei ole sinulta pois eikä kuulu sinulle. Minun puolestani saat panna vaikka Pappa-Tunturia pakoputkeen. Minä en pane, mutta en häiriinny siitä tiedosta jos sinä teet niin.

Vai nuoria ja hoikkia tekisi. Ja itse olet koyhä, läski ja vanha ryppyinen pappa. Ainoa vaihtoehto siis sinulle on huorat.

Kun ei saa ulkonäöstä, käytöksestä tai hajusta johtuen laadukasta seksiä Suomesta, pitää sitten lähteä ulkomaille huoriin. Onneksi itselleni laadukasta seksiseuraa on aina löytynyt. Säälittävää lukea kuinka niin monelle pillu on niin tärkeä asia, että sitä saadakseen pitää matkustaa Aasiaa asti ja vieläpä maksaa siitä. Luulisi että noillekin euroille löytyisi järkevämpää käyttöä, kuin Thai huoran pillu. Mitä sä teet tällä palstalla sitten?

Jos olet Tyytyväinen emakkoon miltä sait vuosi sitten ja nyt tänä viikonloppuna et saanut, koska olet yksin. Tiedän, että hait uhoa kirjoittaa eilen lähi-baarista ja melkein 80 kiloinen Irma lähti Mutta et sitten kyennyt maksamaan sen juomia?

Suomessa ei ole kuin muutama laadukas thaikku. Aika vaikaa niitä on saada kotiin. Sinä se varmaan olet siellä Mikkelissä kunnan vuokra-asunnossasi nähnyt kaikki Suomen thaikut?

Vittu mikä luuseri taas Huvittaa nämä Pattayan huoria ylistävät pallomahat. Pattayan huorat ovat saastaista sakkia. Kaikkihan sen tietää, että suurin osa näistä huorista on joko narkkareita tai alkoholisteja. Siellä ne notkuu gogo baareissa drinkkilasi kädessä, koska elämä on niin perseestä, että sitä ei kestä selvinpäin.

Pakko turruttaa kaikki aistit joka päivä päihteillä, jotta pystyisi antamaan pillua läskille ja paskalle haisevalle turistille. Sääliksi käy nämä naiset. Karu on heidän kohtalo Jos jostain räkäkuppilasta ottaa huoran halvalla niin saa kyllä olla varma että kaikki mahdolliset taudit saa. Löytyy kyllä sitten oikein luxushuoriakin, mutta eihän tuollaisilla peräkorven junteilla ole varaa maksaa laadusta.

Halvalla ei saa hyvää, ennemmin kannattaa tumputtaa, ilmaista ja turvallista. Kunnon laatuhuoraa voi panna paljaalla ja siitä saa sivistynyttä kielitaitoista osaavaa seuraa ja matkaopasta koko reissun ajaksi. Rahastahan tämä vain on kiinni. Ei sitä persaukisten kannata elvistellä jos ei tiedä asioita, pallomahakin on vain hauska ominaisuus ei mikään este! Pallomaha tosi hauska ominaisuus. Ei vittu mikä luuseri. Mikä pallomahassa on hauskaa? Säälittävää ja kamalan näköinen.

Palstan "laatumiesten" sanastokokoelma tässä: Sitten esitetään kysymys, että tunteeko kukaan, yhtään normaalia, työssäkäyvää, kouluja käynyttä sivistynyttä ihmistä, joka viljelee moisia termejä matkailupalstalla joka ikinen päivä vuodesta? Useimmiten kymmeniä kertoja vuorokaudessa. Täydellisen mielisairasta kenenkään edes osallistua, tuon psykoosissa sähisevän aivovammaisen psykopaatin herjoihin. Pattaya, kouluja käynyt, sivistynyt Määrittele oma sivistystasosi ja arvioi, miltä se näyttää muiden silmissä.

Tottakai ota lääkkeet niin putoo vitoseen. Ei ole pallomahaa mutta toisaalta ei kukaan pallomaha ole valittanut että koskaan taikkutyttö olisi arvostellut pikku kellikkaa. Ei Farangi sinne halajaa, sveduja sun muita siellä. Sika-Amalian äijä vaihtoi 30 vuotta nuorempaan ja 80 kiloa kevyempään. Suomiseura voisi järjestää kerran viikossa hyppykisat. Kyllä sitä huoria saa ympäri Eurooppaa Thaikut on seuraa varten ja niistä saa myös kelpo puolisoja. Jos lutkamaiset huorat kiinnostaa niin niitä löytyy ympäri Suomea.

Alle 35 vuotiaat on Suomessa jo kaikki kimppa ja persepanot kokeneet ja haluavat lisää. Ei sellaisia lutkia ole Thaimaassa. Murhakyrvälläni ei oje mitään asiaa thaikkujen perseisiin. Kävin kerran Thaikuissa ja eivät paikalliset huorat suostunu ottamaan mahtimelaani sisään. Ainoastaan yksi ladyboy suostui ja kyllähän tuo ulahti kun tempasin meisselin pohjaan. Nykyään joudun tyytymään vähän väljempipilluisiin suomalaisiin.

Sika-Amaliakin haluaisi mennä Pattayalle huoraamaan, kun sinne on kerääntynyt kaikki isokyrpäiset Suomalaiset karjut omien puheidensa mukaan. Matkan esteenä on ainoastaan rahan puute. Taas ketju joka on täynnä pelkkää asiaa. Onko tänne saatana yläikäraja 14? Vastaa alkuperäiseen viestiin Pattayan huorat Jos Pattayalla ei olisi huoria niin paskaväkeäkin olisi siellä vähemmän. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Kaveri puhuu julkisesta omaisuudesta kuin omastaan vaikka ei ole raaskinut käyttää siitä penniäkään Minusta tuntuu, että meitä on oikeasti vedetty höplästä Naiset minä ymmärrän, heillä on kilpailua keskenään.

Lerpan kertomukset ovat kanssa vähän ajautuneet pois raiteiltaan ja todellisuus on päässyt päästä ulos Lerppa voi olla matkustanut paljon.. Niillä unohtuu, että onhan Riossakin köyhiä ja Dallasissa on rikkaita ja köyhiä ja Helsingissä on 2 tuhatta koditonta ja huoraa On myös rikkaita Lipposia ja Halosia ja poliittisia johtajia. Jos se ei voi edes omalle poliittiselle johtajalleen mitään, niin mitä se luulee voivansa Thaimaan poliittiselle johtajalle? Ne vie joka paikassa ja ne käyttää hyväksi ihan joka maassa ei se nyt ole uutinen.

Mutta perusajatus kirjoitusten lukemiseen ja luotettavauuteen olemme antaneet pitämällä oman nimimerkin. Lerppa on pitänyt numeronsa ja hyvä näin. Täällä taas perämetsien juntit keulii, kuinka varaa käydä Pattayan huorissa. Vittu hyvin harva Suomessa on oikeasti niin köyhä, etteikö olisi halutessaan muka varaa lähteä Pattayalle.

Pattaya on kusisten juntien leikkikenttä, jossa läskit heittelee toisilleen yläfemmoja ja pitävät itseensä kovina naistenmiehinä, vaikka oikeasti ovat surkeita puutteessa rypeviä ihmishylkiöitä. Jos oma elämäni olisi niin surkeata, että se pyörisi Pattayan tautisten huorien pillun ympärillä, heittäytyisin junan alle Vaan eipä ole ikinä tullut mieleenikään tuhlata rahoja huoriin. Laadukasta pillua saa kyllä ihan Suomestakin. Eri juttu on tietysti nämä Pattayalla kävijät.

Tuntemani Pattayalle vuosittain menevät miehet ovat järjestään ylipainoisia tai muuten vaan surkeita peräkamarin aikamiespoikia, jotka eivät edes uskalla lähestyä naista kuin korkeintaan 2 promillen humalassa. Aikoinaa asuin työni puolesta reilun vuoden Thaimaassa ja ihan vierestä tuli näitä asioita nähtyä. Asuit varmasti ja näit varmasti ja koit varmasti. Muistan viimeisen vuoden aikana nähneeni kaksi suomalaismiestä Pattayalla jotka ovat huomattavan ylipainoisia.

Toinen keskittyi juomiseen, ei naisiin ollenkaan, toisella on pitkäaikainen tyttöystävä. Mukavia miehiä molemmat, ei mitään ongelmia. Nuo kaksi pulskaa poikaa on aika vähän siihen nähden että tunnen "Pattayan miehistä" likimain kaikki. Ehkä nelisensataa tunnen kohtalaisen hyvin. Facebookissani on noin "Pattayan miestä" kavereina.

Meillä on siis hieman erilainen näkemys asiasta. Minua ei kiinnosta toisten elopainot enkä pohdiskele niitä lainkaan. Mikä sinua kiehtoo jonkun ylipainossa? Tulee tässä mieleen eräänkin majatalon kalareissu jonne tuli muinoin osallistuttua. Vene tuli täyteen kyseiseen majataloon majoittautuneita suomalaisia herrasmiehiä.

Yhtään liioittelematta, olin ainoa hoikkapoika siinä veneessä. Pattayan katuja kävellessä ei voi olla huomaamatta sitä paskamahojen armeijaa, joka notkuu gogo baareissa päivästä toiseen. On olemassa sellainen homojen alalaji, jolle ylipainoiset miehet ovat fetissi. Jos Pattayalla on läskejä, niin tietysti paikka vetää näitä fetissihomoja puoleensa.

Läskiukot tuntuu viihtyvän hyvn Pattayan tasoisessa paskaviemärissä. Kattokaas peräkammareitten tumpputerot vaikka tämä, ja kertokaapas että montako prosenttia miehistä on "läskiukkoja" https: Sitten verratkaa tuota videota kotipitäjänne Ypäjän katukuvaan ja palatkaa arvioidenne kanssa takaisin. Mänäinyhden mänäinyhden ja se oli semmonen ja se haisi varmaanki musta tuntuu ainaki että se haisi ja olisko ollu sandaali jalassa!!! Nyt pitää mennä ku musta tuntuu että kohta mulla melkei seisoo ja Elloksen kuvastossa on alusvaatesivut vielä lukukunnossa!!!

Tapsalla taas kova vaihde menossa ennen seuraavaa sidontaa sänkyyn. Enpä ole pattayalla käynyt. Ilmeisesti siellä kannattaa käydä. Sellaisetkin jotka eivät ole käyneet paikassa ovat näköjään kiinostuneita lihavista köyhistä miehistä. Mitenköhän läskit naiset gambiassa se ei taida kiinnostaa ketään. Vittu miksi äitisi ryyppäsi odotusaikana ja susta tuli noin tyhmä? Kyllähän se on niin että Suomesta on aivan turha hakea yhtä hyviä panonaisia kuin Thaimaasta.

Sieltä löytyy tiukkaa tavaraa ja homma käy, aivan mitenkä vaan, edestä, takaa, sivulta, suihin, kakkoseen, pervoilua ihan mihin malliin halutaan!

Suomalaisia läskitanttaroita ei voi verrata edes samana päivänä huipputyttöihin Thaimaassa. Sillähän ei ole mitään väliä miten sitä tavaraa saadaan, se on aivan eri laji. Rahaa tiskiin ja homma käy! Ei sitä peräkammarin pojut tiedä, eivät varmaan uskalla edes lähteä Suomesta edes Tallinnaan, huutelevat vaan täällä suomalaisista "tasokkaista" naisista mitä pornolehdistä ovat katselleet.

Ja jos vähän peräkammarin kusteja homottaa, niinkuin yleensä asia on, voi sitä ottaa sellaisen ladyboyn. Ottaa muuten hyvin suihin, paremmin kuin naiset. Toki poika tietää miten kullia pitää käsitellä ja pakoputkikin on tiukkaa tavaraa! Jos sitä nyt oikeasti sattuu olemaan varaa lähteä oikeisiin huvitteluihin.

He eivät saa Suomessa muuta kuin omaa kättä tai korkeintaan 50v alkoholisoitunutta mätisäkkiä lähiökuppilasta. Arvioidessasi muiden saamisia ja laatuja lonkalta työksesi, voisit vaihteeksi kertoa millaista laatua olet ja millaista laatua olet saanut laadullasi? Tiedätkö onkopoika että raha ja nuoret naiset eivät tee miehestä laadutonta eikä reppanaa?

Sehän on täsmälleen päinvastoin. Hehän ovat rahamiehiä ja panomiehiä. Rahamiehen ja panomiehen vastakohta on sinä, eli kotona tumputtava vanhapoika- onkopoika, jonka sossurahat riittää kaurapuuroon, nettiin ja kiljuun.

Tuo on todella surullista tuo ruikuttamisesi. Sinä aikana kun sinä ruikutat ja itket, niin minä panen. Tänään painelen golfkierroksen jälkeen body massageen, laitan bahtia tiskiin, valkkaan kaksi nuorta naista joiden kanssa otetaan viskitömpsyt ja pidetään pari tuntia hauskaa. Annan tytöille vielä tonnit per nokka ja tulen lukaaliini takaisin tuossa iltapäivällä takaisin, jossa tyttöystäväni on laittanut sapuskaa.

Sitten on aika rentoutua. Sillä välin sinä olet kirjoitellut puurolautasen äärellä täällä noin 15 itkun sekaista lorua, joissa mietiskelet että mitähän ne nyt tekee.

Koeta vastata rehellisesti näihin kysymyksiin. No niin nyt täytyy lähteä pelailemaan. Kaverit, joita niitäkään sinulla ei ole. Tuossa ylhäällä olevassa kirjoituksessa kulminoituu hyvin se, miten saatanan pihalla todellisesta elämästä nämä Pattayan ressukata on. Raukka luulee olevansa "panomies" ja "rahamies" kun käy Pattayalla. Oikea panomiehen ei todellakaan tarvitse maksaa mistään mitään ja Pattayalle voi kuka tahansa töitä tekevä mennää milloin vain Ei maksa paljoo lennot ja majoitus.

Kelarahan nostaja ja huorien panija luulee olevansa rahamies ja panomies. Hyvä Pattayan possit, te olette säälittäviä. Tarkotatko sitä todellista elämää, jossa asutaan velkaisessa kämpässä tai vuokralla Suomessa yksin tumputtaen tai läskiporsaan kanssa, jonka kanssa ei olla oltu kunnolla edes puheväleissä kymmeneen vuoteen? Olette työttömiä tai sairaseläkkeellä tai sitten pienipalkkaisissa paskahommissa.

Tuollainen se sinun "todellinen elämä" on. Minä sanon sinun todelliselle elämällesi että hyi vittu. En pysty edes käymään kylässä tuollaisissa olosuhteissa Suomessa käydessäni.

Hirveää tuo sinun todellinen elämä ja sitten sitä pitää koettaa vielä hehkuttaa. Minä opin tietämään mitä elämä on kun muutin Pattayalle. Eikä täällä tarvi luulla mitään, mutta kun jatkuvasti kyselet ja ihmettelet samaa niin vastaaminen on ihan luontevaa. Paikallisten kavereiden kesken meidän ei tarvi näistä selvistä asioista jutella. Joskus säälin sekaisesti naureskellaan elähtäneille suomiliitoille, joissa pelkurit lusivat kun eivät uskalla edes erota vaikka olis kuinka kamalaa.

Saat pitää ihan rauhassa sen sinun todellisen elämäsi ihan rauhassa. Se ei kuulu minulle. Meidän todelliset elämät sisältävät erilaisia asioita. Minä olen onnellinen elämääni mutta sinä et. Itse asiassa epäilen että sinulla ei ole elämää. Siksi kyttäät muiden elämiä. Työtön, sairaseläkkeellä tai pienipalkkaisessa paskahommassa Olisit sinäkin kansakoulun edes suorittanut niin ei tarttis ruikuttaa ja olla perseauki kelan pummi.

Älkää nyt tosissaan väittäkö että Suomesta saa tasokasta panoseuraa. Kyllä suomalaiset naiset on aika lehmiä verrattuna taikkutyttöihin.

Taikkupojatkin osaa paremmin kuin suomalaiset siiderivalaat! Thaimaassa on jo kulttuuripohja toisenlainen kuin Suomessa, siellä palvellaan. Paljon mielluummin ystävällisten ja kauniiden tyttöjen kanssa paneksii kuin suomalaisten räpätätien kanssa.

En yhtään ihmettele että suomalaiset miehet haluavat käydä Thaimaassa irrottelemassa kun on olosuhteet monta luokkaa paremmat kuin Suomessa. Riippumatta siitä onko herra vai narri, rikas vai köyhä, kaljamaha vai bodyukko, kartanonomistaja vai peräkammarinkusti!

Kun muistaa että jämäukoille ei jää kun jämät, niin tajuaa homman nimen. Siksi jämäukot käy Pattayalla ja Tallinnassa huoria panemassa. Laadukkaista suomalaisista läski Pattayan suomi ukko ei tiedä mitään muuta kun että on katekera asiasta. Katsokaa läskit luuserit peiliin. Kerro pari esimerkkiä millaisia laadukkaita naisia olet viimeksi Suomessa bylsinyt, kiitos! Ilman massia ei viisikymppinen saa pari-kolmekymppistä kaunista Suomesta.

Lihavia saa ja baariruusuja. Ne eivät vaan kelpaa. Massilla taas saa Suomesta silikonibimboja ja tuntihuoria. Kyllä minullakin oli kaunis vaimo ennen Suomessa. Nykyään hän on liian vanha ja yksinkertainen. Puumat eivät kiinnosta yleensäkään. Vaikka suomipuuman ulkonäkö riittäisikin, niin luonne on yleensä sarkastisen vittumainen tai sitten vaan tosi tylsä. Eli nekään ei tule kysymykseen. Ei, ei, ei ja ei.

Minä diggaan nuoria, tummia ja hoikkia. He ovat minun valintani tässä ja nyt. Se valintani ei ole sinulta pois eikä kuulu sinulle. Minun puolestani saat panna vaikka Pappa-Tunturia pakoputkeen.

Minä en pane, mutta en häiriinny siitä tiedosta jos sinä teet niin. Vai nuoria ja hoikkia tekisi. Ja itse olet koyhä, läski ja vanha ryppyinen pappa. Ainoa vaihtoehto siis sinulle on huorat. Kun ei saa ulkonäöstä, käytöksestä tai hajusta johtuen laadukasta seksiä Suomesta, pitää sitten lähteä ulkomaille huoriin. Onneksi itselleni laadukasta seksiseuraa on aina löytynyt. Säälittävää lukea kuinka niin monelle pillu on niin tärkeä asia, että sitä saadakseen pitää matkustaa Aasiaa asti ja vieläpä maksaa siitä.

Luulisi että noillekin euroille löytyisi järkevämpää käyttöä, kuin Thai huoran pillu. Mitä sä teet tällä palstalla sitten? Jos olet Tyytyväinen emakkoon miltä sait vuosi sitten ja nyt tänä viikonloppuna et saanut, koska olet yksin. Tiedän, että hait uhoa kirjoittaa eilen lähi-baarista ja melkein 80 kiloinen Irma lähti Mutta et sitten kyennyt maksamaan sen juomia? Suomessa ei ole kuin muutama laadukas thaikku. Aika vaikaa niitä on saada kotiin.

Sinä se varmaan olet siellä Mikkelissä kunnan vuokra-asunnossasi nähnyt kaikki Suomen thaikut? Vittu mikä luuseri taas Huvittaa nämä Pattayan huoria ylistävät pallomahat.

Pattayan huorat ovat saastaista sakkia. Kaikkihan sen tietää, että suurin osa näistä huorista on joko narkkareita tai alkoholisteja. Siellä ne notkuu gogo baareissa drinkkilasi kädessä, koska elämä on niin perseestä, että sitä ei kestä selvinpäin. Pakko turruttaa kaikki aistit joka päivä päihteillä, jotta pystyisi antamaan pillua läskille ja paskalle haisevalle turistille.

Sääliksi käy nämä naiset. Karu on heidän kohtalo Jos jostain räkäkuppilasta ottaa huoran halvalla niin saa kyllä olla varma että kaikki mahdolliset taudit saa. Löytyy kyllä sitten oikein luxushuoriakin, mutta eihän tuollaisilla peräkorven junteilla ole varaa maksaa laadusta. Antakaa Laiffille aiheita Pattayan matkailuun. Selväksi on käynyt Pattayan matkailupalstamatkailun aihepiirien viriävän siitä mitä porkkanoita annetaan. Eilen pöydällä pamahti aamulypsy ja tahdotko Dilleksi, jonka johdosta tuossa äskettäin jalkapalloaiheinen Pattayajuttu Jaajolta opitusta.

Hyvin on iskostunut Pattaya-aiheiksi eritoten eteerisen kaunis hammaslääkärivaimoni, Harrikkani eturengas, kahvikuppini, veneet ym. Toki minulla aiheita on lisääkin mutta pyydän, että joku osallistuisi antaen Laiffille lisää aiheita, koska itse Thaimaa on hänelle toissijainen aihe ja vain aasinsilta oireilujensa tuottamiseksi.

Miksi Pattayalla käyvillä on vaikeaa saada naista muuta kuin ostamalla? Etsi Toggle navigation Valikko. Jos Pattayalla ei olisi huoria niin paskaväkeäkin olisi siellä vähemmän.

Pattayalla hemmetisti kuolin kolareita, puolessa vuodessa enemmän kuin suomessa useassa vuodessa Naisen saanti vaikeaa Miksi Pattayalla käyvillä on vaikeaa saada naista muuta kuin ostamalla? Samat tarinat toistuu amalialla joka viikonloppu. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä yksinäiset itkevät eniten ja tekevät itsemurhia. Onkopoika itkee tosin muulloinkin, mutta pahimmat itkut on juhlapyhinä. Katsopas kun tulee itsenäisyyspäivä ja joulu Voi sitä itkun ja porun määrää taas.

Missä olisi huoraton matkailukohde ilman paskaväkeä? Kokeile Närpiön työväentaloa arkiaamuisin. On sieläkin kerran nähty yksi thaimaalainen. Piirakka kauppa kukoistaa, kunkku senkun porskuttaa? Junteille kaikki thait on huoria. Olen kanssasi samaa mieltä ja itse aviossa thaimaalaisen kanssa. Alkaakohan tässäkin olla kohta sama efecti kuin näillä miljonääreillä, ensin kerrotaan kuin huono toinen kirjoittaja on hetken päästä todetaan että tienaan 30 donaa kuukaudessa, ja minulla on kolme sijoituskämppää, samaa kategoriaa minulla on thaipuoliso, näiden miljonäärien kanssa, thaipuoliso ei ole itsesarvo mihinkään, se ln vain yksi makdollisesti hankala ihmissuhde, jotka yleensä päättyy eroon, kun se miljonäärin todellisuus paljastuu.

Mut hän oli töissä kasvihuoneessa: Pattayan huoraimu alkaa hippua ja pallomahat ja muut luuserit siirtyy maksullisen pillun myötä muualle. Hua Hin on paska ranta miss on pelkkää hevosenpaskaa! Ei Farangi sinne halajaa, sveduja sun muita siellä.

Pattaya huorat kovaa kullia -

Vai nuoria ja hoikkia tekisi. Suomalaisia läskitanttaroita ei voi verrata edes samana päivänä huipputyttöihin Thaimaassa. Thaikut on seuraa varten ja niistä saa myös kelpo puolisoja. Ottaa muuten hyvin suihin, paremmin kuin naiset. Eikä täällä tarvi luulla mitään, mutta kun jatkuvasti kyselet ja ihmettelet samaa niin vastaaminen on ihan luontevaa. Olikohan tuhannes identtinen onkopojan nillitys tänä vuonna? Hyvää pillua saakin, suomalaisista läskitanttaroista ei tarvitse puhua edes samana päivänä. Jäiköhän sanavarastosta jotain pois? He eivät saa Suomessa muuta kuin omaa kättä tai korkeintaan 50v alkoholisoitunutta mätisäkkiä lähiökuppilasta. On myös rikkaita Lipposia ja Halosia ja poliittisia johtajia. Huvittaa nämä Pattayan huoria ylistävät pallomahat. Matkan esteenä on ainoastaan rahan puute.