Keskustelu suomi vapaita naisia

keskustelu  suomi vapaita naisia

Minulla oli yli kymmenen vuotta sitten kiinnostusta samaan sukupuoleen ja nettideittiprofiili oli helpoin tapa tutustua naisiin. Oli jännittävää tutustua lesbo- ja bi-naisiin ja tapasin treffeillä kolme naista. Tavattiin ihan kaupungilla kahvilla ja juteltiin. Kolmas heistä oli todella kaunis ja ihastuin häneen tosissaan.

Olisin halunnut seurustella, mutta hän oli jo varattu ja epäröi liian kauan, minkä aikana ehdin löytää nykyisen kumppanini. Hassuinta deittailussa oli se, että tämä nainen numero kolme seurusteli naisen kanssa, jonka olin jo muutamaa kuukautta aiemmin tavannut! Eli molemmat pettivät toisistaan tietämättä toisiaan minun kanssa, ja asia paljastui.

Ei ollut yllätys, että heidän keskinäinen suhteensa ei kauaa kestänyt. Olen löytänyt Sen Oikean, joten suunnittelen kosivani miestäni vuosipäivän alla. Varattuja miehiä liikkuu paljon ja osa etsii vain seksiseuraa, osa juttukaveria ja osa uutta kumppania. Kukaan ei ole salannut olevansa varattu.

Jokainen on kertonut sen heti ja osa kysyy, että haittaako. Yksi vapaa mies pyysi muuttamaan luokseen eri paikkakunnalle, vaikka ei oltu edes tavattu tai kuvia nähty. Eräs mies, jonka kanssa kävin treffeillä, vaati, että hänelle on soitettava joka ilta, jos emme ole yhdessä. Onneksi en ollut antanut puhelinnumeroani hänelle.

Ei edennyt yhtään pidemmälle se suhde. Yksi tonki tietojani internetin kautta. Seuraavaksi tuli kaveripyyntö Facebookissa. Ja oli yrittänyt puhelinnumeroakin metsästää. Onneksi mulla on salainen numero!

Eräs mies, jonka bongasin netistä, meni kanssani naimisiin. Hänelle tosin jäi nettideittailut päälle ja hän jatkoi naisseuran metsästämistä avioliitomme aikana. Hän on nyt ex-mies. Ja on hyviäkin kokemuksia. Lopulta löytyi ihana mies ja toivottavasti hän jää elämääni pysyvästi! Nyt suomalaismiehet avautuvat nettideiteistään: Rakkaus ja seksi -artikkelit kysymystä seksistä. Nakusiivousta, useita tonneja yöstä, salatapaamisia ja härskejä alapääkuvia. Nettideittailua harrastaneet naiset kertovat, mihin kaikkeen ovat törmänneet.

Nuoret miehet olivat kiinnostuneista vanhemmista naisista. Monen lukijan mukaan deittipalveluissa viihtyy paljon varattuja miehiä. Entäpä sitten suomalaisnaisten kiinnostus? Ovatko nämä tummasilmäiset miehet kohdanneet myös naisten kiinnostusta? Bagdadilaista turvapaikanhakija Ibrahim Khalfia kysymys naurattaa.

Emme ole vielä olleet niin paljon yhteydessä suomalaisiin. Pitää käydä tutustumassa heihin julkisilla paikoilla tai Punaisen Ristin kautta. Myös opiskelemalla suomea tänne sopeutuu. Olemme olleet Suomessa vasta kolmisen kuukautta, Ibrahim kertoo ja jatkaa:. Suomalaiset naiset ovat valistuneita. Totta kai suomalaisen kanssa voisi mennä naimisiin, Ibrahim sanoo. Lisää kahvia Joensuulaisessa baarissa. Kysyn irakilaisilta myös tätä: Ovatko he saaneet tietoa, miten käyttäytyä suomalaisessa arjessa tai juhlassa?

Jos joku vaikka hymyilee, hän ei ole välttämättä kiinnostunut tai ei halua mitään. Siihen olemme ihan tottuneet, Mustafa vastaa. Lähdemme takaisin kohti vastaantottokeskusta. Pysähdymme kuitenkin räntäsateisella kaupungilla, koska Mustafa haluaa käyttää vielä viimeisen puheenvuoron.

Kaikissa yhteisöissä on mieleltään sairaita, henkisesti häiriintyneitä ihmisiä. En ollenkaan kiellä, ettei meillä sellaisia olisi.

Sellainen ihminen on sairas ja edustaa vain itseään. Toivottavasti hän joutuu hoitoon. Mustafa seisoo vakavana Joensuun yössä.

Turvapaikanhakijasta näkee, että hän on huolissaan. Toivottavasti niin ei enää käy ja suomalaiset pysyvät avarakatseisina. Raiskaaja edustaa vain itseään ja on sairas, oli sitten arabi, pakolainen, minkä maalainen tahansa. Hän on sairas ja edustaa vain itseään. Miksi he ovat painaneet kuvani kohdalla sydäntä, jos eivät halua vastata edes tervehdykseen? Ja entä sitten, jos liukuportaissa vastaan lipuu sata komeaa, fiksua ja flirttaavaa miestä kerralla, ja kaikki ovat halukkaita painamaan hätäpainiketta saadakseen portaat pysähtymään juuri sinun takiasi?

Mainos Teksti jatkuu alla. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Ville Haapasalo löylyttelee tv:

Read More